בית פורומים בחדרי חרדים

שאלה רגישה:כסף לאלמנה לשם מה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/2/2023 08:36 לינק ישיר 

גם הסיפור על הרב אלישיב הוא בגדר כופים, לא מאמין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2023 16:16 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:

אני לא מבין אתכם, נגיד שהאלמנה באמת אינה צריכה כסף, אבל למה עסקני הקופות צריכים לסבול???

שמעתי שבעלון ההתייסדות של אחת הקופת הידועות, הם הביאו פסק בשם גדולי ישראל שעבור צדקה מותר לשקר, (לדעתי זה היה השקר הראשון שלהם) אז מי שיש לו מח בקדקודו מבין, שמכאן והלאה הם בחזקת שקרנים, ומותר להם לשקר שזה לצורך האלמנה או שאר נזקקים.

ובאמת בזמן האחרון נודע על המון מארגני כספים לנצרכים כביכול, שרק אחוזים בודדים מהכסף עובר לנצרכים, והשאר למארגני המגבית העשירים, שמרבים את הונם על חשבון חולים ואלמנות ויתומים ושבורי לב.

והעצה היעוצה, לא לתרום לשום גוף ציבורי, אלא לגשת למשפחות הנזקקים ולתרום להם, או לבקש מהם פרטי בנק ולהפקיד להם.

והקופות? יתקיימו מהפראיירים.

מה שמפתיע באשכול הזה, שפתאום איזה גורי נהפך למליץ יושר, בדקתי בתמונות של הלוויית הקדוש הי"ד, ונדמה לי שזיהיתי שם איזה גורי, האם יש לזה קשר?

פתאום הוא מבין שצריכים להוציא את פת לחמם מיהודים רחמנים בעלי משפחות שאינם גומרים את החודש, בגלל שאולי איזה פעם האלמנה תצטרך לכסף בחייה

ומצדיק רשע ומרשיע צדיק וגו'

מה הבעיה ב"איזה גורי" ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שאלה רגישה:כסף לאלמנה לשם מה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.