| נשלח ב-13/2/2023 19:16 |
|
| |
למה השמאל מגדיר את הרפורמה המשפטית כ"סוף הציונות"?
מי מתנדב להסביר?
ובכלל מה כל כך איכפת להם מ"סוף הציונות", הרי לשם הם חתרו עד עכשיו עם השיא בימי ממשלת בנט-עבאס ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 19:28 |
|
| |
הרפורמה מעניינת אותם קדחת. הבעיה היחידה והעיקרית מבחינתם היא, שהחרדים והדתיים הם חלק אינטגראלי מהממשלה והקואליציה (32 שומרי מצוות על מלא ועוד לא מעט מסורתיים), ללא ניסנקורנים, כחלונים או גנצים שהיו גיס חמישי בקואליציות האחרונות. והמצב ילך ויתדרדר, מבחינתם, העם עם היהדות והמסורת. זה סוף הציונות, ללא ספק. על זה הם מוכנים להתאבד, לרדת מהארץ ואף לשפוך דמים. איווט האיום כבר הודיע שזו מלחמה על כל הקופה - גיוס כל החרדים ללא יוצא מן הכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 19:52 |
|
| |
הדמוקרטיה נמצאת רק אצל מחזיקי הפנקס האדום כידוע
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 20:11 |
|
| |
hhaavv
| muki28 כתב: |  | | הדמוקרטיה נמצאת רק אצל מחזיקי הפנקס האדום כידוע |
|
הסברת למה זה סוף הדמוקרטיה, אבל לא למה זה סוף הציונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 20:13 |
|
| |
ב 77 גנבו להם את המדינה. ב 92 תוך מחטף של ממשלת רבין, ברוב של קול אחד מתוך סה"כ 31 מצביעים, אהרן ברק הצליח להחזיר להם את המדינה לכאורה לנצח. כעת מזיזים להם קצת את הגבינה, אז מה הפלא שהם נלחמים בשיטות מפאי הידועות עוד מימי קום המדינה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 22:16 |
|
| |
ציונות= שליטה של קבוצה מסוימת על עם ישראל כולו, באמצעות שליטתם במדינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 22:58 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  | למה השמאל מגדיר את הרפורמה המשפטית כ"סוף הציונות"?
מי מתנדב להסביר?
ובכלל מה כל כך איכפת להם מ"סוף הציונות", הרי לשם הם חתרו עד עכשיו עם השיא בימי ממשלת בנט-עבאס ?! |
|
לא שמעתי את ההגדרה הזאת. יכול להיות שזה סוף הציונות בגלל שזה נגד העקורנות של מגילת העצמאות או שהם רואים מה קרה במדינות שעברו תהליכים דומים. עבאס לא היה בממשלה של בנט, וגם אם נחשיב אותו זה לא שונה מהממשלה הנוכחית וממשלות קודמות, שלא חששו לסוף הציונות רק מעצם העובדה שחברי הממשלה לא ציונים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 23:05 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | ב 77 גנבו להם את המדינה. ב 92 תוך מחטף של ממשלת רבין, ברוב של קול אחד מתוך סה"כ 31 מצביעים, אהרן ברק הצליח להחזיר להם את המדינה לכאורה לנצח. כעת מזיזים להם קצת את הגבינה, אז מה הפלא שהם נלחמים בשיטות מפאי הידועות עוד מימי קום המדינה |
|
אני תוהה האם היו בכלל תומכים לימין בעולם בלי תעמולה שקרית. מי שקידם את זה היה שר המשפטים מהליכוד בתקופת רה"מ יצחק שמיר. כבר ב-1992 ח"כים מהליכוד הצביעו בעד, ושנתיים אח"כ החוק המתוקן עבר ברוב של יותר מ-60 ורק 9 מתנגדים אאל"ט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2023 23:13 |
|
| |
יאיר לפיד שר"י יודע להסית ולנצל את המצב לטובתו, לניצחון הבא, לא ממש מענין אותו שינויים בבית המשפט. גנץ עוד מוכן להדבר, נראה שלפיד לא מעניין אותו להגיע להסדר, מעניין אותו תעמולה, כאילו שיש לימין מטרה להציל את ביבי, ולכבוש את המדינה ואת מערכות המשפט, הוא יסית וילחם ללא סוף ! אנחנו לפני מלחמת אחים, השמאלנים מאבדים כל רסן, אולמרט קרא כעת למלחמה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2023 00:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2023 00:44 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
מדובר בחסרי דעה. אין להם מושג מה הם בעצמם מקשקשים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2023 17:52 |
|
| |
פשוט הגולם קם על יוצרו יש לך סוף מובהק מזה?
תוקן על ידי מכמונת ב- 14/02/2023 18:13:57
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2023 20:06 |
|
| |
מכיר את האנשים שכל ויכוח אצל זה מלחמת שמד וכל דבר הוא ערקתא דמסאנא? אז זאת השיטה של השמאל. בתכלס הם יודעים שאין להם סיכוי לנצח בבחירות, הם רואים בבית המשפט העליון מוקד כח שלהם ולא רוצים לותר על הכח שלהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|