בית פורומים בחדרי חרדים

הייתם מחליפים קופ"ח רק כדי לקבל רופא משפחה יהודי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/2/2023 19:46 לינק ישיר 
הייתם מחליפים קופ"ח רק כדי לקבל רופא משפחה יהודי?

בקופ"ח החולים יש מן אידאה כזאת שבלי רופאים ערבים זה לא זה, למרות שכל החולים במרפאות האלה הם יהודים, האם אתם  באמת מרגישים בטוחים כשרופא ערבי בודק אתכם?. או שהייתם מחליפים קופה רק כדי לקבל רופא יהודי?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2023 01:05 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:

ברור.
זו הסיבה שעברתי מכללית למכבי.

במכבי יש רק רוקחים ערבים
חלקם מתנהגים מאד גרוע למבוטחים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2023 01:04 לינק ישיר 

מכמונת כתבה:

בשטח הרוקחות בקופ"ח כמעט לא ניתן למצוא רוקח יהודי (הערבים פשוט נעצרים שם לפני הדוקטורט) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/2/2023 14:44 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
זה לא שיש בקופות החולים העדפת ערבים דוקא.

פשוט באוניברסיטאות יש העדפה מתקנת לערבים.
יותר ערבים מתקבלים ללימודי רפואה גם אם הציונים שלהם נמוכים ממועמדים יהודים.

תוסיף לכך שערבים רבים לומדים רפואה באוניברסיטאות ערביות ביו"ש, בירדן ומצרים וחוזרים לכאן עם תואר ד"ר ברפואה וזה ההסבר למה יש כל כך הרבה רופאים ערבים בארץ.

בישראל חסרים רופאים במערכת כך שכל רופא שמגיע מתקבל בזרועות פתוחות.

אגב, לא מזמן ביקרתי אצל רופא ערבי, אני דוקא הייתי מאוד מרוצה ממנו. הרבה יותר מקצועי מרופאים רבים אחרים.

בקשר לרוקחים, הערבים הם הרוקחים היחידים שמוכנים לעבוד בשכר מאוד נמוך בשנים הראשונות אחרי הלימודים ולכן מעדיפים אותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מנסיון שלי עם רוקחים, לפחות באיזור שאני גם ובקופה"ח שאני נמצא, הרוקחים הערבים עולים פי כמה על היהודיים. רוקחים היהודים (סליחה, רוקחים.ות היהודים.ות, וכן הלאה, להלן ולעיל) יורדים לדיקדוקי עניות פלוס אטימות מטומטמת שלא לומר לא אחת התנשאות והטפת מוסר ועוד. מה לעשות, הרוקחים הערבים הן לא פחות אינטליגנטים, נותנים שירות מעולה ואנושי, ומפעילים גם שכל לעת הצורך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 20:03 לינק ישיר 

זה לא שיש בקופות החולים העדפת ערבים דוקא.

פשוט באוניברסיטאות יש העדפה מתקנת לערבים.
יותר ערבים מתקבלים ללימודי רפואה גם אם הציונים שלהם נמוכים ממועמדים יהודים.

תוסיף לכך שערבים רבים לומדים רפואה באוניברסיטאות ערביות ביו"ש, בירדן ומצרים וחוזרים לכאן עם תואר ד"ר ברפואה וזה ההסבר למה יש כל כך הרבה רופאים ערבים בארץ.

בישראל חסרים רופאים במערכת כך שכל רופא שמגיע מתקבל בזרועות פתוחות.

אגב, לא מזמן ביקרתי אצל רופא ערבי, אני דוקא הייתי מאוד מרוצה ממנו. הרבה יותר מקצועי מרופאים רבים אחרים.

בקשר לרוקחים, הערבים הם הרוקחים היחידים שמוכנים לעבוד בשכר מאוד נמוך בשנים הראשונות אחרי הלימודים ולכן מעדיפים אותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 17:59 לינק ישיר 

בשטח הרוקחות בקופ"ח כמעט לא ניתן למצוא רוקח יהודי (הערבים פשוט נעצרים שם לפני הדוקטורט) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 08:21 לינק ישיר 

אף אחד לא מבטיח שאם תעבור זה ישאר לנצח רופא יהודי, יום אחרי שתעבור יגיע רופא לא יהודי, מה תעשה, שוב תעבור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 07:59 לינק ישיר 

באג_אלפיים כתב:
הגזמת עם עצם השאלה, הרופאים הערבים.יות והאחים.יות ואנשי הצוות הם מהטובים בתחומם ואף אין להם את השחצנות וההתנשאות.

אם כבר, אעזור לך בכתיבה ואשלים לך את החסר:
הרופאים.ות, וא.נשי, הם.ן, מהטובים.ות, בתחומם.ן, להם.ן.

השירות חינם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 07:06 לינק ישיר 

ברור.
זו הסיבה שעברתי מכללית למכבי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2023 06:28 לינק ישיר 

הגזמת עם עצם השאלה, הרופאים הערבים.יות והאחים.יות ואנשי הצוות הם מהטובים בתחומם ואף אין להם את השחצנות וההתנשאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2023 21:29 לינק ישיר 

הייתי מחליף קופת חולים.

לא הייתי מסכן את הבריאות שלי, גם לא באחוז אחד, הסיכון הוא שערבי יתן שירות של מחבל, וגם שיעשה עבודה ערבית

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 13/02/2023 21:30:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2023 21:10 לינק ישיר 

ברור שרופא לא טוב גם אם הוא יהודי צריכים להחליף. הבעיה שלרובנו אין את הידע הרפואי להחליט האם הטיפול שקיבלנו היה טוב או שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2023 20:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
בקופ"ח החולים יש מן אידאה כזאת שבלי רופאים ערבים זה לא זה, למרות שכל החולים במרפאות האלה הם יהודים, האם אתם  באמת מרגישים בטוחים כשרופא ערבי בודק אתכם?. או שהייתם מחליפים קופה רק כדי לקבל רופא יהודי?
לא יודע אם יש אידאה או לא, אבל לא הייתי מחליף קופ"ח בשביל לקבל רופא יהודי אם הרופא האינו יהודי הוא רופא טוב. נזדקקתי לא פעם ולא פעמיים לשירותי רפואה דחופה, הצוות היה אינם יהודים והיה טיפול מצוין ויחס מאד טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הייתם מחליפים קופ"ח רק כדי לקבל רופא משפחה יהודי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext