| נשלח ב-15/2/2023 22:15 |
|
| |
טיסה בחינם לכל המעוניין
שלום וברכה, יש חברת אשראי שיצאה במבצע לימים הקרובים. מי שמזמין כרטיס אשראי ומבצע עסקה באלף שקל בכל חודש במשך שלושת החודשים הקרובים - מקבל טיסה בחינם לאירופה. אני עשיתי את זה (בסיבוב הקודם שלהם) וזה אכן עובד וטסתי בחינם. הטיסות הם בנובמבר עד פברואר, ליעדים לונדון, וינה, בודפשט, בוקרשט, רומא, ברלין, אבו דאבי ועוד. הטיסות הם לאו קוסט עם תיקי גב בלבד (אפשר להוסיף בתשלום עוד תיקים) ולא כולל הושבה. כאמור, מנסיון אישי זה אכן עובד. הכרטיס אשראי הוא בלי דמי מנוי לשנה, וכלל כל מיני הטבות, הכרטיס הוא של חברה מפורסמת ומסודרת של כרטיסי אשראי.
הכרטיס ניתן לביטול בכל עת, אבל ע"מ לטוס צריך שהוא יהיה בתוקף עד לאחר הטיסה. כאמור בשנה הראשונה לא משלמים עליו דמי מנוי. כדאי מאוד להצטרף זוגי - ולקבל זוגי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2023 14:09 |
|
| |
בעוד כמה שעות המבצע נגמר. מי שרוצה יכול להצטרף כאן:
תוקן על ידי לא_ברור8 ב- 21/02/2023 14:09:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2023 19:39 |
|
| |
חוץ מהכרטיס טיסה. כמה עולה כרטיס טיסה הלוך חזור ללונדון?
| טיןטין1 כתב: |  | | לא_ברור8 כתב: |  | טיסה בחינם לכל המעוניין
שלום וברכה, יש חברת אשראי שיצאה במבצע לימים הקרובים. מי שמזמין כרטיס אשראי ומבצע עסקה באלף שקל בכל חודש במשך שלושת החודשים הקרובים - מקבל טיסה בחינם לאירופה. אני עשיתי את זה (בסיבוב הקודם שלהם) וזה אכן עובד וטסתי בחינם. הטיסות הם בנובמבר עד פברואר, ליעדים לונדון, וינה, בודפשט, בוקרשט, רומא, ברלין, אבו דאבי ועוד. הטיסות הם לאו קוסט עם תיקי גב בלבד (אפשר להוסיף בתשלום עוד תיקים) ולא כולל הושבה. כאמור, מנסיון אישי זה אכן עובד. הכרטיס אשראי הוא בלי דמי מנוי לשנה, וכלל כל מיני הטבות, הכרטיס הוא של חברה מפורסמת ומסודרת של כרטיסי אשראי.
הכרטיס ניתן לביטול בכל עת, אבל ע"מ לטוס צריך שהוא יהיה בתוקף עד לאחר הטיסה. כאמור בשנה הראשונה לא משלמים עליו דמי מנוי. כדאי מאוד להצטרף זוגי - ולקבל זוגי.
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2023 12:32 |
|
| |
| לא_ברור8 כתב: |  | טיסה בחינם לכל המעוניין
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2023 21:16 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
החברה תתקשר אליך וממנה תקבל את כל הפרטים. אני בסך הכל מעביר את השם והטלפון לחברה. אני לא מוכר לאף אחד ולא מדבר עם אף אחד, הכל חברת האשראי עושה. אני בסך הכל מקבל הטבה על צירוף של לקוח.
תוקן על ידי לא_ברור8 ב- 16/02/2023 21:25:18
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2023 16:04 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | 20% לפי מה שהם כותבים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2023 01:09 |
|
| |
| לא_ברור8 כתב: |  |
אני לא יודע. אם זה מאוד חשוב לך לדעת אני יכול לנסות לברר. בכל מקרה, כאמור, אפשר לבטל תמיד.
תוקן על ידי לא_ברור8 ב- 15/02/2023 22:27:53 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2023 22:57 |
|
| |
20% לפי מה שהם כותבים
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2023 22:27 |
|
| |
אני לא יודע. אם זה מאוד חשוב לך לדעת אני יכול לנסות לברר. בכל מקרה, כאמור, אפשר לבטל תמיד.
תוקן על ידי לא_ברור8 ב- 15/02/2023 22:27:53
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2023 22:26 |
|
| |
|
|
|
|