| נשלח ב-18/2/2023 23:28 |
|
| |
לתשומת לב נציגי הציבור החרדי: הסרח העודף של תקנות הקורונה שפוגע בעיקר בחרדים ובחלשים ביותר בחברה.
הציבור החרדי בעצת רבניו מדיר את עצמו מהטכנולוגיה וטוב שכך, אבל מאידך לא יכול להיות מצב שמשפחה חרדית שזקוקה לביטוח הלאומי, עירייה, בנק, לא תוכל להתקבל במקום רק משום שהיא לא מחזיקה בכלים הטמאים הגיע הזמן שנציגי הציבור החרדי יפעלו להסיר את הסרח העודף של תקנות הקורונה כדי שנוכל ללכת לאותם מקומות שלפני מגפת הקורונה לא היו זקוקים להזמנת תורים מראש, אחרת, החלשים ביותר בחברה נפגעים, אם בכל זאת מישהו חושב שיש הצדקה להשאיר את המצב על כנו אז אולי שיפעל גם לחלוקת מענקים לאוכלוסייה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2023 14:42 |
|
| |
מקרה מזעזע: בן תשעים הגיע לבנק ולא רצו לתת לו שירות כי הוא לא הזמין תור. כדי להסיר את המכשול הזה מפני האוכלוסייה החלשה לא צריך בהידברות בין הימין לשמאל צריך רק טיפה של אנושיות., מסתבר, שהפוליטיקה החרדית נעדרת חמלה-היא זו שהייתה אמורה להיות הראשונה כדי להסיר את המחסום מפני הציבור שאינו בקיא ואף פחות משתמש באינטרנט.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2023 15:40 |
|
| |
ספרי לנו עוד על הפוליטיקה החרדית כשארגוני רופאים ובתי חולים חילונים למהדרין מכריזים על שביתה פוליטית ומצפצפים על דיני נפשות וגורמים למוות במחי יד נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 28/03/2023 15:40:22
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2023 16:01 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | ספרי לנו עוד על הפוליטיקה החרדית כשארגוני רופאים ובתי חולים חילונים למהדרין מכריזים על שביתה פוליטית ומצפצפים על דיני נפשות וגורמים למוות במחי יד נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 28/03/2023 15:40:22 |
| אז אתה רוצה להצדיק את העוול של החרדים, בעוול של החילונים?! אנחנו הרי אומרים והבדלנו מן הטועים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2023 18:29 |
|
| |
לה''ו. א. את כותבת ''שאין לכם מדיה, וטוב שכך''... את בטח שלחת את ההודעה עם יונת דואר! ב. הכי חשוב, זה הפוליטיקאים בכלל והחרדיים בפרט, רוצים לשלוט בעדר, כי ''נרפים אתם, נרפים'... ויוסיפו על סבלותם ''!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|