בית פורומים בחדרי חרדים

שנים סיפרו לנו שאסור לתת לדתיים להתקדם בצבא לצמרת כי ברגע האמת הם ישמעו לרבנים ולא למפקדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/3/2023 22:18 לינק ישיר 
שנים סיפרו לנו שאסור לתת לדתיים להתקדם בצבא לצמרת כי ברגע האמת הם ישמעו לרבנים ולא למפקדים

כשאנו רואים בתקופה האחרונה על בסיס יומי עצומות ואיומים של כל מיני קצינים וחיילים ביחידות מיוחדות וכדו' שמאיימים לנטוש את תפקידם (אף שנשבעו להגן על המדינה, והשקיעו בהם הון רב) רק כי לא מוצא חן בעיניהם כללי הדמוקרטיה, ומבחינתם לשרת את המדינה זה על תנאי, רק בתנאי שהיא תמשיך עם ההגמוניה המוחלטת של השמאל בכל המערכות ומוקדי ההחלטות. המסקנה המתבקשת היא שאסור לקדם אנשי שמאל?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2023 22:59 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

כשאנו רואים בתקופה האחרונה על בסיס יומי עצומות ואיומים של כל מיני קצינים וחיילים ביחידות מיוחדות וכדו' שמאיימים לנטוש את תפקידם (אף שנשבעו להגן על המדינה, והשקיעו בהם הון רב) רק כי לא מוצא חן בעיניהם כללי הדמוקרטיה, ומבחינתם לשרת את המדינה זה על תנאי, רק בתנאי שהיא תמשיך עם ההגמוניה המוחלטת של השמאל בכל המערכות ומוקדי ההחלטות. המסקנה המתבקשת היא שאסור לקדם אנשי שמאל?

אכן זאת מסקנה מתבקשת
הבעיה שהאנשים למעלה בצבא ובעצם בכל תחום במדינה זה אנשי שמאל כי לימין אסור למנות חברה משלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 04/03/2023 22:59:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 11:40 לינק ישיר 

ב"ה לאט לאט הצבועים מגלים את פרצופם. להם מותר להשתמט ולחרדים אסור. להם מותר להצהיר שלא ישלמו מיסים, לא יצייתו לחוק, ישפך דם וכו' ולימין אסור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 13:28 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תפסיק להאמין למה שמספרים לך. דתיים מתקדמים בצבא לא פחות מחילונים בכל התפקידים, כולל אפילו מפקדי פיקודים וסגן הרמטכ"ל.

העצומות של מתנגדי הרפורמה הם של מתנדבים שעוזבים את הבית ואת הכל עשרות ימים בשנה, חלקם גם מפסידים מהמשכורת בעבודה שלהם.
לשיטתך שהם שמאלנים אז בשנים הקודמות הם עשו מילואים בזמן שהממשלה לא מוצאת חן בעיניהם.
גם כשהמדינה פוגעת בערכים הכי חשובים שלהם הם מצהירים שהם ימשיכו להתנדב לפעילות מבצעית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 17:00 לינק ישיר 

YYona כתב:

נוירולוג כתב:

תפסיק להאמין למה שמספרים לך. דתיים מתקדמים בצבא לא פחות מחילונים בכל התפקידים, כולל אפילו מפקדי פיקודים וסגן הרמטכ"ל.

העצומות של מתנגדי הרפורמה הם של מתנדבים שעוזבים את הבית ואת הכל עשרות ימים בשנה, חלקם גם מפסידים מהמשכורת בעבודה שלהם.
לשיטתך שהם שמאלנים אז בשנים הקודמות הם עשו מילואים בזמן שהממשלה לא מוצאת חן בעיניהם.
גם כשהמדינה פוגעת בערכים הכי חשובים שלהם הם מצהירים שהם ימשיכו להתנדב לפעילות מבצעית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

האנרכיסטים מגיעים להפגנות תמורת שכר
כולנו ראינו את ההודעות בקבוצות שלהם על שכר עבור כל מיני דברים וגם את הצעות ה2600 עבור משאית שתחסום ציר ובנוסף הם ממש לא מוכנים לעשות מילואים וקוראים לסרבנות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 17:24 לינק ישיר 

שקר גס הגעתי להפגנה אמש, שילמתי מכיסי 65 שקלים על נסיעות, לא קיבלתי שקל. אשמח אם תפנה אותי להחזר כספי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 17:38 לינק ישיר 
פום_פאקערט

הירוק כתב:
שקר גס הגעתי להפגנה אמש, שילמתי מכיסי 65 שקלים על נסיעות, לא קיבלתי שקל. אשמח אם תפנה אותי להחזר כספי

כמה משלמים על כל תגובה במרשתת (אינטרנט בלע"ז)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 20:24 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

YYona כתב:

נוירולוג כתב:

האנרכיסטים מגיעים להפגנות תמורת שכר
כולנו ראינו את ההודעות בקבוצות שלהם על שכר עבור כל מיני דברים וגם את הצעות ה2600 עבור משאית שתחסום ציר ובנוסף הם ממש לא מוכנים לעשות מילואים וקוראים לסרבנות

נשלח מהאנדרואיד שלי

כדאי שתראה מה דובר הליכוד אמר, זה יחסוך לך הטרחה להביא לכאן את כל התעמולה שלהם.

"האמת לא משנה יותר, העובדות לא משנות יותר, בגלל זה אני מברבר פייק ניוז כתגובה להם".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2023 21:37 לינק ישיר 

הירוק כתב:

שקר גסהגעתי להפגנה אמש, שילמתי מכיסי 65 שקלים על נסיעות, לא קיבלתי שקל.אשמח אם תפנה אותי להחזר כספי

אין לי כח לחפש עוד גם כאלו של תשלום לאנשים לא רק למשאיות ואין לי רצון לארגן לך טלפונים שיממנו אותך כדי להפגין תמשיך לשלם מכיסך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2023 22:27 לינק ישיר 
הניו_יורקר

הירוק כתב:

בכל מקום יש כמה פרייארים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 22:10 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

הירוק כתב:

שקר גסהגעתי להפגנה אמש, שילמתי מכיסי 65 שקלים על נסיעות, לא קיבלתי שקל.אשמח אם תפנה אותי להחזר כספי

אין לי כח לחפש עוד גם כאלו של תשלום לאנשים לא רק למשאיות ואין לי רצון לארגן לך טלפונים שיממנו אותך כדי להפגין תמשיך לשלם מכיסך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דברים שהתפרסמו בהקלטה של דובר הליכוד:

"אני מברבר פייק ניוז"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שנים סיפרו לנו שאסור לתת לדתיים להתקדם בצבא לצמרת כי ברגע האמת הם ישמעו לרבנים ולא למפקדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext