|
|
| נשלח ב-5/3/2023 18:13 |
|
| |
שס הבטיחה עזרה לרעבים, מישהו שמע מה זז בנושא ?
רבי משה אבוטבול הבטיח ששס תחלק תלושים לעניים, הוא הבטיח בחן רב להקים את "הרשות למלחמה בעוני", מה קורה עם זה ? מה קורה לסתם אנשים שנענקים ביוקר המטורף הזה ? אגב, 60 אחוז מיסים על קניית דירה זה צמוד למחירי הדירות, וזה כבר מזמן לא 60 אחוז, זה מאות אחוזים מיסים ! , מה עם הטירוף הזה ? תודה רבה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 05/03/2023 18:24:40
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 18:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 16:28 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | לאלו שמאמינים בשיטה הקומוניסטית השלטת בש"ס אז מן הסתם שמיהרתם להתגולל עליהם, כי כנראה הם יקיימו את ההבטחה מיד אחרי העברת התקציב (באזור שבועות) ויתחילו לחלק תלושי מזון תחת הקמפיין "אריה הוא המשביר". אך, החכמים והמעמיקים, יודעים שזה בקושי אקמול, צריך לתת לאנשים חכה לדוג דגים, ולא לזרוק להם מידי פעם עצמות. (הכשרות מקצועיות לשילוב בתעסוקה במקום תלושי מזון עלובים) וצריך לפתוח את השוק לתחרות חופשית. השיטה הקומוניסטית רק תגביר את עליית המחירים בתחום המזון, לדוגמה: היום ביצה סטנדרטית בישראל עולה יותר משקל. הכי יקר בעולם. כי הקומוניסטים בש"ס לא מאפשרים שוק חופשי ותחרות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 16:09 |
|
| |
לאלו שמאמינים בשיטה הקומוניסטית השלטת בש"ס אז מן הסתם שמיהרתם להתגולל עליהם, כי כנראה הם יקיימו את ההבטחה מיד אחרי העברת התקציב (באזור שבועות) ויתחילו לחלק תלושי מזון תחת הקמפיין "אריה הוא המשביר". אך, החכמים והמעמיקים, יודעים שזה בקושי אקמול, צריך לתת לאנשים חכה לדוג דגים, ולא לזרוק להם מידי פעם עצמות. (הכשרות מקצועיות לשילוב בתעסוקה במקום תלושי מזון עלובים) וצריך לפתוח את השוק לתחרות חופשית. השיטה הקומוניסטית רק תגביר את עליית המחירים בתחום המזון, לדוגמה: היום ביצה סטנדרטית בישראל עולה יותר משקל. הכי יקר בעולם. כי הקומוניסטים בש"ס לא מאפשרים שוק חופשי ותחרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 15:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2023 01:53 |
|
| |
| צופהה כתב: |  |
| רציף כתב: |  | שס הבטיחה עזרה לרעבים, מישהו שמע מה זז בנושא ?
רבי משה אבוטבול הבטיח ששס תחלק תלושים לעניים, הוא הבטיח בחן רב להקים את "הרשות למלחמה בעוני", מה קורה עם זה ? מה קורה לסתם אנשים שנענקים ביוקר המטורף הזה ? אגב, 60 אחוז מיסים על קניית דירה זה צמוד למחירי הדירות, וזה כבר מזמן לא 60 אחוז, זה מאות אחוזים מיסים ! , מה עם הטירוף הזה ? תודה רבה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 05/03/2023 18:24:40 |
|
בבסיס התקציב לשנה הקרובה נכנס תקציב של מליארד שקל לתווים מזון. לא הייתי מזלזל
|
|
מתי זה השנה הקרובה ? 2024 ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 06/03/2023 01:53:54
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2023 23:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  | שס הבטיחה עזרה לרעבים, מישהו שמע מה זז בנושא ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 05/03/2023 18:24:40 |
|
בבסיס התקציב לשנה הקרובה נכנס תקציב של מליארד שקל לתווים מזון. לא הייתי מזלזל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2023 22:02 |
|
| |
לאנשים הפשוטים תומכ נתניהו יש רק קרטייה
|
|
|
|