|
|
| נשלח ב-14/3/2023 23:09 |
|
| |
הג'ובים בקק"ל שקיבלו הבנים של ח"כ גפני ודרעי.
Yosi Levy - יוסי לוי @ehad1haam דואגים לשקופים * בנו של ח"כ משה גפני אליהו, מונה ליועץ לסגני היו"ר בקק"ל בעלות שנתית של 312 אלף שקל * בנו של ח"כ אריה דרעי ינקי, מונה לאחראי על גיוס משאבים בהסתדרות הציונית בעלות של מיליון שקל בשנה. בנוסף קיבל לשכה ואפשרות למנות 3 עובדים בעלות של 2.3 מיליון לשנה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2023 23:20 |
|
| |
מצויין... אתה בעד שיעבדו ... יש במגזר הזה (עובדי מדינה) עוד עשרות אוכלי חינם , כן ירבו שם תקנים לחרדים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2023 23:45 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | מצויין... אתה בעד שיעבדו ... יש במגזר הזה (עובדי מדינה) עוד עשרות אוכלי חינם , כן ירבו שם תקנים לחרדים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
טעות קשה ! ! !
יש אלפי אוכלי חינם,
תשאל כל עסקן, לא משנה מאיזה מפלגה.......
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2023 09:16 |
|
| |
קנאים וצבועים כולכם ! אם זה היה תלוי בכם הייתם מתים לאכול חינם ...אבל אין לכם ברירה אז אתם עובדים ... או מגרבצים בכולל תחת איצטלה של "הוא בחר לשבת וללמוד" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2023 00:50 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
קנאים וצבועים כולכם !
אם זה היה תלוי בכם הייתם מתים לאכול חינם ...אבל אין לכם ברירה אז אתם עובדים ... או מגרבצים בכולל תחת איצטלה של "הוא בחר לשבת וללמוד"
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|