בית פורומים בחדרי חרדים

דבר טוב שיצא מהתפרעויות מפגיני השמאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2023 13:26 לינק ישיר 
דבר טוב שיצא מהתפרעויות מפגיני השמאל

בשנים האחרונות היו כאלה חרדים, בעיקר בשוליים, שפזלו די בחיבה לכיוון האג'נדות הכי מטורפות, מטורללות והזויות שמנסה לקדם בארץ השמאל הפרוגרסיבי.
חלק מהם באמת קנו את כל הפרופוגנדה השקרית המטורללת כאמת לאמיתה ואחרים סתם רצו כבר לצאת מהמשבצת שבראיה החילונית-שמאלנית (בעיקר, אך לא רק) ממקמת את החרדים במקום נמוך מאוד.
יעידו על כך התגובות המבולבלות אצל אותם חלקים בשוליים של הציבור מול ההודעה של עיתונאי 'דתי' נעבאך בשם יאיר שרקי, שיש לו בעיה...
אישית אני לא חושב שיש לו אפילו איזושהי בעיה והוא סתם צומיסט שמקושש את מה שחסר לו אצל הפרוגרסיבים המטורללים ומיישר איתם קו.
אבל כך או אחרת, לחרדי "אסלי" זה לא משנה כלום. מסובב את האצבע על הרקה אחרי מי שיוצא בכאלה הצהרות, מפטיר "נאך א צודרייטער" וממשיך הלאה בלי להביט אחורה.
לא אצל אותם השוליים. אצלם זה תפס... דיונים... רחש-בחש... אפילו תחפושות בפורים.

למה?
כי הם רואים את הפרוגרסיבים כאיזשהו 'מודל' שיש לו אמירה ו'סיי'.

לא עוד.
אחרי ההתפרעויות האלימות, הבהמיות ובעיקר המטורפות לחלוטין (מישהו אמר 'מצעד השפחות'?) של השמאל הסהרורי שמפחד מדמוקרטיה יותר מאש, נראה שהיחס אליהם בשוליים שעוד נקראים חרדים מתחיל להשתנות.
'יפים ונכונים'? 'מגניבים'? 'מלח הארץ'?
עדר נבער, מופרע על כל הראש, אלים ושטוף מוח ותו לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2023 13:42 לינק ישיר 
בניגוד ל 'רחמנים וגומלי החסדים' , ה0מאל רובם אכזריים ושטופי שנאה ליהדות !

פיינשמקער כתב:
בשנים האחרונות היו כאלה חרדים, בעיקר בשוליים, שפזלו די בחיבה לכיוון האג'נדות הכי מטורפות, מטורללות והזויות שמנסה לקדם בארץ השמאל הפרוגרסיבי.
חלק מהם באמת קנו את כל הפרופוגנדה השקרית המטורללת כאמת לאמיתה ואחרים סתם רצו כבר לצאת מהמשבצת שבראיה החילונית-שמאלנית (בעיקר, אך לא רק) ממקמת את החרדים במקום נמוך מאוד.
יעידו על כך התגובות המבולבלות אצל אותם חלקים בשוליים של הציבור מול ההודעה של עיתונאי 'דתי' נעבאך בשם יאיר שרקי, שיש לו בעיה...
אישית אני לא חושב שיש לו אפילו איזושהי בעיה והוא סתם צומיסט שמקושש את מה שחסר לו אצל הפרוגרסיבים המטורללים ומיישר איתם קו.
אבל כך או אחרת, לחרדי "אסלי" זה לא משנה כלום. מסובב את האצבע על הרקה אחרי מי שיוצא בכאלה הצהרות, מפטיר "נאך א צודרייטער" וממשיך הלאה בלי להביט אחורה.
לא אצל אותם השוליים. אצלם זה תפס... דיונים... רחש-בחש... אפילו תחפושות בפורים.

למה?
כי הם רואים את הפרוגרסיבים כאיזשהו 'מודל' שיש לו אמירה ו'סיי'.

לא עוד.
אחרי ההתפרעויות האלימות, הבהמיות ובעיקר המטורפות לחלוטין (מישהו אמר 'מצעד השפחות'?) של השמאל הסהרורי שמפחד מדמוקרטיה יותר מאש, נראה שהיחס אליהם בשוליים שעוד נקראים חרדים מתחיל להשתנות.
'יפים ונכונים'? 'מגניבים'? 'מלח הארץ'?
עדר נבער, מופרע על כל הראש, אלים ושטוף מוח ותו לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

האוטו-אנטישמים (ממוצא יהודי?) גרועים מהגויים האנטישמים. 
אומה זו נמשלו לכוכבים ולעפר כשהם יורדים יורדים עד לעפר!

תוקן על ידי momeir ב- 17/03/2023 13:45:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2023 16:55 לינק ישיר 

זה שיש חלק מהם שהם שטופים שנאה, זה לא מעיד על התאוריה שלהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דבר טוב שיצא מהתפרעויות מפגיני השמאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext