בית פורומים בחדרי חרדים

מונולוג כאוב של מאוכזב מנתניהו ומרוטמן בשם 'חיים'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2023 03:24 לינק ישיר 
מונולוג כאוב של מאוכזב מנתניהו ומרוטמן בשם 'חיים'

ככה אני מרגיש היום, זה כנראה לא יעבור לי.
בנימין דה-גול נתניהו נכשל בדה-קולוניזציה של ישראל.
את הילדים שלי לא אשלח לצבא, זה לא צבא העם, זו לא המדינה שלי, זו המדינה שלהם. הגירה היא אופציה שאני שוקל.
אם אתה חייל גולני, גבעתי, מג״ב דע רק זאת, אתה לא מגן על הבית, אתה מגן על אוליגרכיה שלא היססה לאיים במלחמה נגדך.
אם אתה אזרח, הפתק שלך בקלפי לא שווה מאום, הדמוקרטיה מתה, לא בחושך, אלא לאור היום.
חזינו בהפיכה צבאית, חזינו בממשלה פחדנית, חזינו בכל הסיוטים כולם מתגשמים, כציבור לא עשינו כלום ולכן לא מגיע לנו כלום.
תמיד שאלתי את עצמי, כיצד אבי, איש חזק וחכם הסכים לאפליה נגדו, הסכים לגזענות, הסכים להיות סוג ב׳.
הוא תמיד ענה, עם עבדים לא יוצאים למלחמה.
זה תמיד היה תירוץ עלוב בעני.
הוא צדק, עם עבדים לא יוצאים למלחמה.
אני לא בטוח שאמשיך לכתוב כאן, היתה תקווה לרגע, הניצוץ כבה.
אני צריך לחשוב על עתיד ילדי, זה לא הבית שלהם, זה כבר ברור לי.
למזלי, לי יש אופציות, המקצוע שלי נדרש בכל מקום, עקרונית אני בכלל לא עובד בישראל, גופי כאן, פרנסתי בסוף מערב.
לרובכם אין.
מצפה לראות אולי 100 איש בשבת, ורשאים בגטו שיצאו למחות.
אחר כך, לא יודע.
אלו היו הבחירות האחרונות שאני אטרח להשתתף בהם, אם אהיה כאן בכלל, בשביל פוליטיקאים כאלו, אני לא יוצא מהבית.
להתראות ישראל, שלום מדינת תלאביב.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2023 13:39 לינק ישיר 

לימין יש חולשה שהוא מורכב מעניים והפריפריה... והמרכז שמאל מהווה את התשתית של המדינה. הבעיה שהימין לומד את זה בדרך הקשה. תראו איך כל הגיבורים מתקפלים כמו טאטאלעך... רק אל תברחו מכאן ותשאירו אותנו עם החרדים והעניים...בוכים עכשיו הליקודניכים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 13:38 לינק ישיר 

לימין יש חולשה שאינו יכול להתגבר עליה, עד שגם כשהשמאל משתין עליו הוא נכנע ביפיפיות שכזו: "זה רק גשם"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 08:24 לינק ישיר 

הבעיה של המאוכזב הזה שהיו לו תקוות. לי למשל לא היו שום תקוות. הימין לא ידע למשול מעולם וכנראה גם לא ידע אי פעם. זה המזל של ה0מאל.

תוקן על ידי muki28 ב- 21/03/2023 08:24:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 08:22 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
מי שנכשל כאן, אלו כל מי שהצביעו ימין, ולא שטפו את הרחובות בהפגנות נגד השמאל ובעד הרפורמה
אילו היו ההפגנות מאוזנות משני הצדדים, אילו יאיר לפיד או אהוד ברק לא היה יכול לצאת מהבית בגלל מפגינים שלא נותנים לו לזוז לאנשהו, היו מנהיגי הימין מקבלים גב
איזה כיף לשבת בבית ולבכות, בזמן שהשמאלנים עושים מעשה.
א. לא בטוח שזה היה מהלך נכון. סיכוי טוב שהיה גורם למלחמת אחים. ב. זה לא ה0מאל שיצא לרחובות, היה אירגון ממומן ומשומן שהוציא אותם לרחובות, לימין לא היה את זה, ולכן זה גם כשלון של ההנהגה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 03:36 לינק ישיר 

מי שנכשל כאן, אלו כל מי שהצביעו ימין, ולא שטפו את הרחובות בהפגנות נגד השמאל ובעד הרפורמה
אילו היו ההפגנות מאוזנות משני הצדדים, אילו יאיר לפיד או אהוד ברק לא היה יכול לצאת מהבית בגלל מפגינים שלא נותנים לו לזוז לאנשהו, היו מנהיגי הימין מקבלים גב
איזה כיף לשבת בבית ולבכות, בזמן שהשמאלנים עושים מעשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2023 03:26 לינק ישיר 

זה מה שכתב 'ארז תדמור'

שינוי הוועדה לבחירת שופטים הוא הישג חשוב אבל האירוע העיקרי משמעותי בהרבה: השמאל איים על ממשלת ישראל במרד: סרבנות, חסימת כבישים ואיום במשבר חוקתי ואפילו בהפיכה צבאית.
המשטרה כפרה במרות הממשלה.
במקום להדיח את מנהיגי הסרבנים ואת ניצב עמי אשד, הממשלה מצמצה. הדמוקרטיה הישראלית ז"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מונולוג כאוב של מאוכזב מנתניהו ומרוטמן בשם 'חיים'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext