| נשלח ב-22/3/2023 18:08 |
|
| |
חרדים גלותיים וחנפים ורופסים
מתכננים מחר לקבל את פני השונאים שלהם בח"י רוטל שתיה עוגות וריקודים ... עד כמה יהודי יכול להיות חנפן ? מה אתם חושבים שזה יגרום לחילונים לאהב אתכם ? סתכלו איך הם שונאים את המזרוחניקים שגם עושים צבא ומקפידים לשלם מיסים ומפזזים ומכרכרים במצעדי הגאווה ובימי העצמאות ועדיין הם שנואים בתל אביב יותר מהחרדים . תלמדו מהערבים שלא עולה על דעתם לעשות צבא ובוודאי שלא לשלם מיסים . הם רק חולבים ללא הרף את קופת המדינה והביטוח הלאומי . וגומלים למדינה בפשיעת סמים פרוטקשן ושנאה לדגל ... ונחשו מה ? אף אחד לא מעז לשנוא אותם . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 13:55 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
המפגש האחרון שלך עם רופא המשפחה הוא חילוני , ערבי, או חרדי,?? היית רוצה שגם הוא יתנהג אליך ככה???
|
|
במפגש האחרון עם רופא המשפחה, לא הוא ולא אני לא התעניינו בפוליטיקת הזהויות. כך שאין לי מושג אם הוא היה חילוני, שמאלני או ערבי. מציאות קצת הפוכה ממה שמתפרעי השמאל הקיצוני באים להציג היום בבני ברק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 11:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| פיינשמקער כתב: |  |
כשאחים מגיעים אליך לעיר, מכבדים אותם עם ברכת ערב טוב וחודש טוב ומבורך, שתיה חמה וחיוך, ולא עושים חשבון, זה משתלם לי או מזיק לי
|
|
הם לא אחים שלך. הם באים לירוק לך ישר בפרצוף. כמובן שהחרדקים מצהירים מראש שהכל גשם, כי הם אולי רק נראים חרדים. בדעות הם קרובים יותר למטורפים מהשמאל.
|
|
רוב המפגינים לא באים להתגרות.
****חשוב מאוד גם להקים יחידה שתטפל בשלטים מתגרים, ראשית, לשוחח עם המשטרה על כך
|
|
הם לא באים להתגרות ... כן כן ... חחחחחח .... בדיוק על מזוכיסטים כמוך דיברתי . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 11:09 |
|
| |
כשאחים מגיעים אליך לעיר, מכבדים אותם עם ברכת ערב טוב וחודש טוב ומבורך, שתיה חמה וחיוך, ולא עושים חשבון, זה משתלם לי או מזיק לי
|
|
הם לא אחים שלך. הם באים לירוק לך ישר בפרצוף. כמובן שהחרדקים מצהירים מראש שהכל גשם, כי הם אולי רק נראים חרדים. בדעות הם קרובים יותר למטורפים מהשמאל.
|
|
רוב המפגינים לא באים להתגרות. ****חשוב מאוד גם להקים יחידה שתטפל בשלטים מתגרים, ראשית, לשוחח עם המשטרה על כך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 10:50 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 09:45 |
|
| |
המפגש האחרון שלך עם רופא המשפחה הוא חילוני , ערבי, או חרדי,?? היית רוצה שגם הוא יתנהג אליך ככה??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 09:09 |
|
| |
|
|
הם לא אחים שלך. הם באים לירוק לך ישר בפרצוף. כמובן שהחרדקים מצהירים מראש שהכל גשם, כי הם אולי רק נראים חרדים. בדעות הם קרובים יותר למטורפים מהשמאל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 09:07 |
|
| |
המפגינים עושים את המחאה כדי לגרום לאלימות ולסכסוך. מי שנוהג איתם באדיבות מוציא להם את העוקץ מהמחאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 02:35 |
|
| |
| נחממה כתבה: |  | איזה שטויות. במקום להוסיף שנאה מרבים אהבה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 02:14 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כה דברי ה"חכם": "תלמדו מהערבים.. אף אחד לא מעז לשנוא אותם"
חח אולי כדאי להתחבר קצת למציאות ? |
|
לא יודע מה כוונת הכותב, אך עובדה היא שאת הערבים לא מעזים לשנוא בגלוי, ולא רק במדינת תל אביב ודומותיה בה הם לא שנואים גם בלב. גילויי שנאה נגד חרדים תמצא בכל מקום במדינה, ואפילו הערבים מרגישים כיום יותר בעם ומביעים שנאה לחרדים ספציפית. כדאי שתתעורר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2023 22:56 |
|
| |
איזה שטויות. במקום להוסיף שנאה מרבים אהבה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2023 22:40 |
|
| |
לה''ו. כמו תמיד, הצד השני מציל אתכם מעצמכם. יהודה שלזינגר: בעיריית בני ברק תכננו לקבל את המפגינים עם כיבוד וארגוני חסד. ארגוני הצלה רצו לחלק מים, חב"ד רצו לחלק מצות. במשטרה סירבו להקמת דוכנים במסלול הצעדה וטענו "המפגינים לא מעוניינים". *לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FbsuBv* *זירה פוליטית* נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2023 22:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כה דברי ה"חכם": "תלמדו מהערבים.. אף אחד לא מעז לשנוא אותם"
חח אולי כדאי להתחבר קצת למציאות ? |
|
אז עדיף להיות מזרוחניק כמוך ? זרקו אתכם מגוש קטיף ואתם כמו נקבות חיבקתם את המגרשים ובכיתם כמו ילדה שהחליקה על בננה ... שהמדינה לה אתם משתחווים זורקת אתכם מבתיכם ומהגבעות ומהמערות שלכם כל שני וחמישי ... בועטים אתכם כמו פינג פונג ואתם שרים הלל ביום העצמאות ועושים סיאנסים לבן גוריון .... משמיצים את כולכם על כל גרפיטי שילד בן 12 עשה ואתם קוראים בברית לתינוק הרצל ... ככה אתה רוצה שהחרדים יהיו רופסים כמוכם ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2023 21:27 |
|
| |
כה דברי ה"חכם": "תלמדו מהערבים.. אף אחד לא מעז לשנוא אותם"
חח אולי כדאי להתחבר קצת למציאות ?
|
|
|