| נשלח ב-23/3/2023 13:17 |
|
| |
אין מה להסביר להם. זה לא יעזור וזה טפשי. לחלק שתיה חמה זה חיובי. הם מסכנים ונסערים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 12:15 |
|
| |
ג"א מצטרף להנ"ל אם כי א"א לעצור את נערי המגזר החם מתשוקתם לצפות במגוון האנושי שיהיה שם, החושף עצמו (תרתי משמע) בפאתי העיר.
התעלמות היתה התגובה הכי נכונה, תורתית, יחצני"ת. לולא יחצנ"י התקשורת הרדודים שלנו, שהם 'חיים את ההפגנות', ולא יודעים כי אלפי בני התורה, לא חשופים כלל לכל הטרלללם העובר על המדינה. ולא מרגישים עצמם חלק מהפנינג.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 10:48 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | כל ה'צדקנות' וה'חביבות' ש'ארגונים' ועיתונאים חרדים' ו'מעצבי דעל קהל' מנסים כל הזמן להפגין כדי לצמוא חן בעיני 'אחיהם החילונים', בכלל וזה עתה בפרט, לא יעזור. כל עוד שלא יעברו את המחנה להיות כמוהם שור דבר לא יעזור.
כל ארגוני החסד וכיוצ"ב כל 'ההידברויות', אינם פועלים מאומה. טפשות ורדידות אפילו לנסות להסביר, מה עוד שרוב ההסברים הם דברי הבל, ומי בכלל הם המסבירים. ואכן, מי מוצא חן בעיני החילונים? אלו המתקרבים אליהם ובעיקר אלו 'הגיבורים' שב'אומץ לבם' יוצאים נגד, הזרם.
הדברים הנכתבים הם בלשון זכר, אך מכוונים ומיועדים גם לדוברות לשון נקבה. |
|
כל מילה בסלע ! והדוגמא הכי טובה זה שנאת התל אביבים למזרוחניקים . ככל שהמזרוחניק ילקק להם יותר הם יבעטו אותו חזק יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 10:44 |
|
| |
כל ה'צדקנות' וה'חביבות' ש'ארגונים' ועיתונאים חרדים' ו'מעצבי דעל קהל' מנסים כל הזמן להפגין כדי לצמוא חן בעיני 'אחיהם החילונים', בכלל וזה עתה בפרט, לא יעזור. כל עוד שלא יעברו את המחנה להיות כמוהם שור דבר לא יעזור.
כל ארגוני החסד וכיוצ"ב כל 'ההידברויות', אינם פועלים מאומה. טפשות ורדידות אפילו לנסות להסביר, מה עוד שרוב ההסברים הם דברי הבל, ומי בכלל הם המסבירים. ואכן, מי מוצא חן בעיני החילונים? אלו המתקרבים אליהם ובעיקר אלו 'הגיבורים' שב'אומץ לבם' יוצאים נגד, הזרם.
הדברים הנכתבים הם בלשון זכר, אך מכוונים ומיועדים גם לדוברות לשון נקבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 09:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 02:02 |
|
| |
מסתבר שכשהטמטום מתגבר, לפעמים המשטרה שם כדי למנוע אותו. מאיזה צד שלא נסתכל על זה, הרעיון הזה מפגר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2023 01:46 |
|
| |
מסופר על יהודי שנכנס לרבו והתלונן על כך שהפריץ שבעבר היה אוהב אותו, כבר אינו אוהב אותו אלא מרחיק אותו ענה לו הרבי, בעבר כשאתה שנאת את הפריץ וידעת שיש להתרחק ממנו, הוא ניסה להתקרב אליך, מרגע שאתה מחפש את אהבתו, הקב"ה יתן בלבו שנאה אליך הקב"ה שומר על בניו לבל יתקרבו לרשעים.
|
|
|
|
|