בית פורומים בחדרי חרדים

ארי קלמן מדווח: גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2023 16:45 לינק ישיר 
ארי קלמן מדווח: גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו

לקראת ערב פוליטי מתוח. גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2023 14:11 לינק ישיר 

ליאור קינן:
לראשונה אחרי הפיטורים- נתניהו וגלנט ייפגשו היום במסגרת דיונים בטחוניים שגרתיים שמתקיימים בלשכת רה"מ. גלנט טרם קיבל מכתב פיטורים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2023 13:41 לינק ישיר 

פיטורי גלנט ומינוי ממלא מקום לשר הביטחון צפויים היום.
מסתמן שלקו הגמר הגיעו ברקת, ישראל כץ ודיכטר.
הלל ביטון רוזן, חדשות 14

אנה ברסקי: לפי הגורמים המעורים, רה"מ טרם קיבל החלטה בנוגע למינוי מ"מ שר הביטחון. בין השמות שעולים ונשקלים: אבי דיכטר, ישראל כ"ץ, ניר ברקת, מירי רגב.
*לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FQIxVm*
*1;זירה פוליטית‼ᥧ*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2023 11:52 לינק ישיר 

גנץ ולפיד הצהירו שילכו להידברות בבית הנשיא.
ליברמן ומיכאלי הצהירו שלא ילכו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2023 11:40 לינק ישיר 

דפנה ליאל - הכל פוליטי:
ומהדברים שנאמרו בתוך החדר בישיבת ראשי הקואליציה אפשר להבין שראשי הקואליציה כלל לא היו בטוחים שיהיה להם רוב להעביר את החקיקה, והם משוכנעים שזו רק עצירה.

סמוטריץ': אני גם לא רציתי לעצור אבל אני חושב שחייבים לצאת מכאן עם אמירה שחשוב יותר מהחקיקה זו שלמות הממשלה.

בן גביר: אנחנו נותנים לאנרכיסטים לנצח

סמוטריץ': אנחנו לא נותנים להם לנצח, נעצור את החקיקה רק לכמה חודשים

בן גביר: אם לא נעביר את הרפורמה הזאת אין לנו טעם בממשלה הזו, זה לא ימין

לוין: כולכם צודקים אבל אנחנו חייבים להיות חכמים. אנחנו נעביר את החקיקה בהמשך אבל לא עכשיו, יש לנו בליכוד אנשים שמתנגדים, לא בטוח שיהיה לזה 61.

העם רצה רפורמה והוא יקבל אבל חייבים לראות גם מה הולך בחוץ אי אפשר להתעלם.

מהציטוטים בישיבת ראשי הקואליציה עולה שהכוונה של ראשי המפלגות היא ללא ספק להשלים את החקיקה. אם ההידברות תעלה יפה - אחלה. אם לא, הם ינצלו את הזמן להתחיל את ההסברה מאפס וינסו להמשיך מאיפה שהפסיקו. להזכירכם, הקואליציה מרחק הצבעה אחת בלבד מאישור החוק באופן סופי.

ואגב המחלוקת הראשונה תהיה בכלל על המסגרת. בחודש שבן גביר נתן לנתניהו יש את פסח והחגים הלאומיים. גנץ דורש חוק יסוד חקיקה, לפיד בכלל רוצה חוקה. אלה תהליכים מורכבים, לא משהו שעושים עם אקדח לרקה

החוק לשינוי הרכב הוועדה לבחירת שופטים הונח על שולחן הכנסת לקריאה שניה ושלישית. אין כוונה להצביע עליו כרגע אבל המשמעות היא שהקואליציה תוכל לעשות זאת מתי שתרצה. בקואליציה מדגישים שזה הליך טכני בלבד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 22:22 לינק ישיר 

מיכאל שמש:
מאחורי הקלעים של הדחת גלנט אמש: דרעי רתח על המהלך ובעיקר על הצורה והעובדה שלא תואם עם ראשי המפלגות. במשך שעות "סינן" את נתניהו ואף נעדר מהישיבה הלילית במשרד רהמ. בבוקר ניסה להוביל פשרה בין נתניהו לגלנט - גלנט סרב להתפטר בנורווגי ולפי שעה המהלך לא צלח.

נתניהו אמר הערב שבכוונתו למנות את דיכטר לתפקיד מ"מ שר הביטחון ל-3 חודשים. עדיין לא התקבלה הכרעה סופית בנושא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 21:19 לינק ישיר 

קטעים מנאום ביבי:
נתניהו: כמו במשפט שלמה, שני הצדדים טוענים לאהבת התינוק. אני ער למתח העצום וקשוב לרצונם של אזרחים להפיג את המתח.

נתניהו: יש מיעוט קיצוני שמוכן לקרוע את מדינה לגזרים. הוא נוקט אלימות, מאיים לפגוע בנבחרי ציבור, מלבה מלחמת אחים וקורא לסרבנות שהיא פשע נורא

נתניהו: אני דורש מראשי הצבא להילחם לעצור את הסרבנות, לא להכיל אותה.

נתניהו: אני אינני מוכן לקרוע את העם לגזרים

נתניהו:

כשיש אפשרות למנוע מלחמת אחים בהידברות, אני כראש הממשלה לוקח פסק זמן להידברות.

אני נותן הזדמנות אמיתית להידברות אמיתית.

אנחנו עומדים על הצורך להביא את התיקונים הנחוצים במערכת המשפט, וניתן הזדמנות כדי להשיג הסכמה רחבה.

לכן, מתוך אחריות לאומית, החלטתי להשהות את הקריאה השנייה והשלישית של החוק במושב הזה של הכנסת, כדי לתת זמן לנסות ולהגיע להסכמה רחבה, לקראת החקיקה במהלך המושב הבא.

כך או כך, נביא רפורמה שתחזיר את האיזון שאבד בין הרשויות, תוך שימור ואף חיזוק של זכויות הפרט.

.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 27/03/2023 21:20:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 20:22 לינק ישיר 

נתניהו: "מתוך אחריות לאומית, למנוע את הקרע בעם החלטתי להשהות את הקריאה השנייה והשלישית של החוק במושב הזה של הכנסת כדי להגיע לאותה הסכמה רחבה במהלך הכנסת הבאה"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 19:40 לינק ישיר 

זירה פוליטית :
רבינא: יריב לוין בשיחות סגורות: "אם הרפורמה נגנזת עכשיו, היא לא תעבור בכלל". להערכתו לא ימשיך במשרד המשפטים לטווח הרחוק בלי השלמת הרפורמה.
נדב אלימלך: מקורבי לוין אומרים כי "אירוע בן גביר" היום עצר אותו מלהודיע על התפטרות ע"מ לשמור על שלמות הקואליציה. כמו כן, לוין אינו אופטימי כלל לגבי המשך החקיקה בכנס הבא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 19:04 לינק ישיר 

הסקופים:
'ויינט': הסיעות החרדיות מנסות להביא להשארתו של יואב גלנט בתפקיד שר הביטחון, אך בינתיים ללא הצלחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 18:56 לינק ישיר 

*השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר:*
הסכמתי להסיר את הווטו לדחיית החקיקה, תמורת התחייבת של ראש הממשלה בנימין נתניהו כי החקיקה תובא לאישור הכנסת במושב הבא, במידה ולא יגיעו להסכמות בזמן הפגרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 13:42 לינק ישיר 

חזקי ברוך: מקורבים לראש הממשלה ושרים בליכוד מעלים כעת בפני רה"מ נתניהו את האופציה ללכת למשאל עם מתווה אופוזיציה ומתווה קואליציה.
*לעדכונים בווצאפ: bit.ly/3FQIxVm*
*זירה פוליטית*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 13:34 לינק ישיר 

*סגן ראש הממשלה ושר המשפטים, יריב לוין:*

כחבר בסיעת הליכוד, אני אכבד כל החלטה שיקבל ראש הממשלה נתניהו באשר להליכי חקיקת הרפורמה המשפטית. זאת מתוך ידיעה שמצב בו איש הישר בעיניו יעשה עלול להביא באופן מיידי לנפילת הממשלה ולקריסת הליכוד.

על כולנו לעשות מאמץ כדי לייצב את הממשלה והקואליציה. על כולנו מוטלת החובה לא לעשות את הטעות שנעשתה בשעתו עם הפלת ממשלת שמיר, טעות שהובילה לאסון הסכמי אוסלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:56 לינק ישיר 

מיכאל שמש:
דרעי מנסה להציע לנתניהו וגלנט נוסחת פשרה. נשקלת האפשרות שגלנט יפרסם הודעה. במטרה להשאיר אותו בתפקיד שר הביטחון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:03 לינק ישיר 

מיכאל שמש:
בן גביר מאיים בשיחות עם נתניהו: אפרוש מהממשלה אך לא אוביל לבחירות. אתמוך בה מבחוץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:01 לינק ישיר 

דפנה ליאל:
ברייקינג: מפלגות בקואליציה מתחילות לנסח את הודעת העצירה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ארי קלמן מדווח: גלנט יקרא להקפאת החקיקה, נתניהו יתמוך והחרדים יגבו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext