בית פורומים בחדרי חרדים

רה"מ על פסקת התבגרות גורפת: זה לא יקרה! נבטיח את זכויות היסוד בחקיקה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2023 21:26 לינק ישיר 

"יש חשש מפסקת התגברות גורפת, בלתי מוגבלת"

"אני רוצה להגיד לכם באופן ברור - זה לא יקרה. להיפך - אני מתכוון לעגן בחוק את זכויות הפרט. נבטיח את זכויות היסוד של כל אזרחי ישראל - יהודים ולא יהודים, דתיים ולא דתיים, נשים, להט"בים - כולם. בלי יוצא מן הכלל. כל חקיקה תהיה מחויבת לעקרונות האלו. ואני לא מתכוון לזה באופן ערטילאי - אני מתכוון להביא חקיקה מפורשת בעניין הזה. אני אישית אדאג לכך שכך יהיה."

תוקן על ידי YYona ב- 23/03/2023 21:46:05

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2023 22:08 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

YYona כתב:

YYona כתב:

אני מתכוון לעגן בחוק את זכויות הפרט. נבטיח את זכויות היסוד של כל אזרחי ישראל - יהודים ולא יהודים, דתיים ולא דתיים, נשים, להט"בים - כולם. בלי יוצא מן הכלל. כל חקיקה תהיה מחויבת לעקרונות האלו. ואני לא מתכוון לזה באופן ערטילאי - אני מתכוון להביא חקיקה מפורשת בעניין הזה. אני אישית אדאג לכך שכך יהיה."

רוב החילונים כנראה חושבים כמו נתניהו. אחרי שבעים שנה של דחייה הם מבינים שהדמוגרפיה לא משאירה להם הרבה זמן לשמור על הזכויות שלהם בחוק.

המפלגות החרדיות עוד עלולות לצאת מכל המערכה הזאת בלי להרוויח אגורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

המפלגות החרדיות.. בלי אגורה...

זהו, זה כל מה שחשוב?!
מה עם ''עיגון זכויות הלהטב''ים?!
זה לא סיבה לעזוב?!

כדי שכולנו נבין,
מה רע שיהיה זכויות ללהט"ב ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2023 17:42 לינק ישיר 

נתניהו במסע"ת מצהיר שוב: בכל מצב שאנחנו מעבירים תיקונים וחקיקה אני מתכוון לעגן בחוקי יסוד את זכויות הפרט של להט"בים וכו'.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 16:06 לינק ישיר 

אם הם יגיעו למסקנה שהם לא מרוויחים מהרפורמה הם יתחילו לדבר נגד הדברים האלה. לוקח להם זמן להבין, רק לאחרונה הם עלו על זה שקהלת שמאלנים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:38 לינק ישיר 

YYona כתב:

YYona כתב:

אני מתכוון לעגן בחוק את זכויות הפרט. נבטיח את זכויות היסוד של כל אזרחי ישראל - יהודים ולא יהודים, דתיים ולא דתיים, נשים, להט"בים - כולם. בלי יוצא מן הכלל. כל חקיקה תהיה מחויבת לעקרונות האלו. ואני לא מתכוון לזה באופן ערטילאי - אני מתכוון להביא חקיקה מפורשת בעניין הזה. אני אישית אדאג לכך שכך יהיה."

רוב החילונים כנראה חושבים כמו נתניהו. אחרי שבעים שנה של דחייה הם מבינים שהדמוגרפיה לא משאירה להם הרבה זמן לשמור על הזכויות שלהם בחוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

המפלגות החרדיות.. בלי אגורה...

זהו, זה כל מה שחשוב?!
מה עם ''עיגון זכויות הלהטב''ים?!
זה לא סיבה לעזוב?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 12:24 לינק ישיר 

YYona כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2023 04:22 לינק ישיר 

זה מאוחר. מתנגדי ההפיכה המשפטית הבזויה, נכנעים ללא קרב כמעט... הימין הישראלי הוא נפולת של נמושות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רה"מ על פסקת התבגרות גורפת: זה לא יקרה! נבטיח את זכויות היסוד בחקיקה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext