נשלח ב-24/3/2023 13:46
מה שהיה הוא שיהיה... עדיין משלמים יקר בכרטיסי החופשי למיניהם, על נסיעה ברכבת! (חוץ מלירושלים!) מחירי מיכלי הגז לבישול עולים ועולים! העיקר הלכו לבחור...
נשלח מהאנדרואיד שלי תוקן על ידי ניוטרל ב- 24/03/2023 14:00:18
נשלח ב-27/3/2023 13:54
רציף כתב: ניוטרל כתב: רציף כתב: לוקח זמן עד שמזיזים דברים. עושים דברים ואתה לא תמיד יודע עליהם. קראתי שיש המוני תלושים שהמדינה מחלקת לנזקקים ביותר, ולכבוד החג יחלקו תלושים
מה יעזרו התלושים!?! הם ימלאו את הגז במיכלים!?! אפשר לקנות עימם כרטיסי חופשי בזול!?! באמת! עד כמה אפשר להתגחך!?!
אפשר לקנות אתם אוכל ושתיה, מה שיש בסופרמרקט
אפשר לשלם איתם, מים? גז? חשמל? תקשורת?
אז בבקשה!
אם אין לך תגובה רצינית, ולא מגוחכת.
בבקשה!
לא להיכנס לשרשור הזה!
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-27/3/2023 02:56
ניוטרל כתב: רציף כתב: לוקח זמן עד שמזיזים דברים. עושים דברים ואתה לא תמיד יודע עליהם. קראתי שיש המוני תלושים שהמדינה מחלקת לנזקקים ביותר, ולכבוד החג יחלקו תלושים
מה יעזרו התלושים!?! הם ימלאו את הגז במיכלים!?! אפשר לקנות עימם כרטיסי חופשי בזול!?! באמת! עד כמה אפשר להתגחך!?!
נשלח ב-26/3/2023 22:55
רעיונוביץ כתב: מי שתומך במערכת הון - שלטון זה מערכת המשפט, אם יצליחו לפגוע במערכת המשפט, יועלו השרים לקבוע מדיניות ולהוריד מחירים,כל עוד מערכת המשפט היא זו ששולטת, המחירים בארץ יהיו גבוהים. הנה פסק דין שכזה....... מהימים האחרונים
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 26/03/2023 19:11:51
מה הקשקוש הזה!?!
כשרצו לעשות את הנסיעות, ב5.90. (לנסיעה בודדת!) עד רמלה, כולל רכבת!
עשו את זה בלי בית המשפט!
אז מה הבעיה כעת, להשוות את מחירי הנסיעה ברכבת. למחירי הנסיעה באוטובוס!?!
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-26/3/2023 21:17
יו"ר ש"ס דרעי שוחח בשעה האחרונה עם שר האוצר סמוטריץ', השניים סיכמו כי יקודם ביטול המס על השתייה המתוקה באופן גורף, כהמשך ישיר לביטולם של המיסים הפוליטיים שהטיל ליברמן וכפי שדרשה ש"ס בהסכמים הקואלציונים.
ארי קלמן
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-26/3/2023 19:09
מי שתומך במערכת הון - שלטון זה מערכת המשפט, אם יצליחו לפגוע במערכת המשפט, יועלו השרים לקבוע מדיניות ולהוריד מחירים,כל עוד מערכת המשפט היא זו ששולטת, המחירים בארץ יהיו גבוהים. הנה פסק דין שכזה....... מהימים האחרונים
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 26/03/2023 19:11:51
נשלח ב-26/3/2023 17:39
רציף כתב: לוקח זמן עד שמזיזים דברים. עושים דברים ואתה לא תמיד יודע עליהם. קראתי שיש המוני תלושים שהמדינה מחלקת לנזקקים ביותר, ולכבוד החג יחלקו תלושים
מה יעזרו התלושים!?!
הם ימלאו את הגז במיכלים!?!
אפשר לקנות עימם כרטיסי חופשי בזול!?!
באמת!
עד כמה אפשר להתגחך!?!
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-26/3/2023 16:44
לוקח זמן עד שמזיזים דברים.
עושים דברים ואתה לא תמיד יודע עליהם.
קראתי שיש המוני תלושים
שהמדינה מחלקת לנזקקים ביותר,
ולכבוד החג יחלקו תלושים
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-26/3/2023 14:46
איש_חשוב כתב: למי יש עכשיו זמן לטפל או אפילו לדבר על זה העיירה בוערת..
שכמה כפויי טובה, מדושני עונג.
ירגישו מעט צער האדם הפשוט!
שלא עושה כסף שמן כמוהם!
זה העיירה בוערת!?!
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-24/3/2023 14:23
למי יש עכשיו זמן לטפל או אפילו לדבר על זה העיירה בוערת..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.