| נשלח ב-25/3/2023 21:03 |
|
| |
איך מתקנים את ההרס של ביטחון המדינה שעושיים האנרכיסטים?
הנה מה שכתב גיא לוי - יוזם פרויקט 315
באוסלו ייבאתם לכאן מחבלים מטוניס ונתתם להם נשק אשר מיד הופנה נגד חיילי צה"ל, בזמן שברחובות המדינה ניגר דמם של למעלה מ-2,000 אזרחים. בגירוש זרקתם 9,000 זקנים, נשים, גברים וילדים מבתיהם, חפרתם את מתינו מהאדמה ונלחמתם בילדינו המוחים כאילו הם היו אויבים. החרבתם ישובים שלמים ובתי כנסת, והפכתם ישובים ציוניים, תוססים וחיים, לחורבות המשמשות כבסיסי טרור ואזורי שיגור טילים. אחרי שהחרמתם אותנו - חצי מהעם במשך 5 שנים, העדפתם לחבור למפלגה אנטיציונית, להט"בופובית, מיזגונית ואיסלמו פודמנטליסטית מובהקת, כדי להקים ממשלה ישראלית פלסטינית ראשונה, העיקר לא איתנו. ואנחנו... אנחנו בשום שלב לא סרבנו פקודה, לא חשבנו לפגוע בכלכלה, לא שברנו את הכלים ובטח שלא ביצענו סחיטה באיום דרך ביטחון האזרחים. אז מה יקרה מחר בבוקר אם תנצחו בבחירות ותרצו לעשות הסכם "שלום" עם הפלסטינים? מה יקרה אם תרצו למסור את יהודה ושומרון (ערש המולדת של העם היהודי) ולחלק את ירושלים הבירה שלמענה התפללנו למעלה מ-2,000 שנה? מה יקרה אם אז חיילי מג"ב, גולני, או עשרות אלפי אנשי הציונות הדתית או הפריפריה המסורתית שנמצאים ביחידות העלית, בשב"כ, במוסד ובכוחות הביטחון, יחליטו שגם הם מפסיקים לשרת או לא מתגייסים? אתם לא מבינים שאתם הפכתם את צה"ל לראשונה מאז קום המדינה לצבא על תנאי? לצבא פוליטי? אתם פוגעים בקודש הקודשים, את מה שחיבר בינינו, אתם מחריבים, ואת זה, אני כבר לא יודע איך מתקנים.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 25/03/2023 21:04:57
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2023 21:23 |
|
| |
50 שנה שחיילים שמאלנים מוסרים את נפשם בהגנה על תושבי יהודה ושומרון כשהם בכלל מתנגדים לכיבוש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2023 23:25 |
|
| |
רעיונוביץ החליט שכל מי שלא יתמוך בדיקטטורה הוא "אנרכיסט". לכן רעיונוביץ קורא לחיילי המילואים המשתתפים במחאה "אנרכיסטים". רעיונוביץ קורא לטייסים "אנרכיסטים". רעיונוביץ קורא לשר הביטחון גלנט "אנרכיסט". אם זה יימשך ככה, רעיונוביץ בקרוב יקרא "אנרכיסט" גם לבנימין נתניהו וגם לבניו ובנותיו של רעיונוביץ. כשאין טיעונים, אין היגיון ואין שכל, אז צועקים "אנרכיסטים, אנרכיסטים, אנרכיסטים" וכך רעיונוביץ "מנצח" בהצלחה בכל ויכוח...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2023 23:42 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | איך מתקנים את ההרס של ביטחון המדינה שעושיים האנרכיסטים? |
|
התשובה פשוטה: פותחים עוד אשכול בפורום בחדרי חרדים..
יש פה מספיק אשכולות בנושא. לא הבנתי למה צריך לפתוח אשכול מיוחד על כל הגיג נרגש ומוצדק ככל שיהיה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 00:43 |
|
| |
תזכורת מצויינת שאנחנו עדיין בגלות. אין שום צורך לתקן שום דבר. הימין הוא גלות והשמאל הוא גלות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 01:12 |
|
| |
ואולי אנחנו רואים פה את תחילת סופה של המדינה שזה תהליך בלתי נמנע בדרך לגאולה האמיתית כפי שחזו כמה מצדיקי הדור שעבר
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 02:32 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | רעיונוביץ החליט שכל מי שלא יתמוך בדיקטטורה הוא "אנרכיסט". לכן רעיונוביץ קורא לחיילי המילואים המשתתפים במחאה "אנרכיסטים". רעיונוביץ קורא לטייסים "אנרכיסטים". רעיונוביץ קורא לשר הביטחון גלנט "אנרכיסט". אם זה יימשך ככה, רעיונוביץ בקרוב יקרא "אנרכיסט" גם לבנימין נתניהו וגם לבניו ובנותיו של רעיונוביץ. כשאין טיעונים, אין היגיון ואין שכל, אז צועקים "אנרכיסטים, אנרכיסטים, אנרכיסטים" וכך רעיונוביץ "מנצח" בהצלחה בכל ויכוח... |
|
א. הוא מדבר על דמוקרטיה זה ההיפך מדיקטטורה משפטית ב. כשאין תשובות לדברים שהוא העלה אז עונים בסיסמאות חלולות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 07:39 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | ואולי אנחנו רואים פה את תחילת סופה של המדינה שזה תהליך בלתי נמנע בדרך לגאולה האמיתית כפי שחזו כמה מצדיקי הדור שעבר |
|
לא שמעתי מעולם שהגאולה תלויה בהתפרקות המדינה.. מי מגדולי הדורות אמר כזה דבר? אתה יכול להפנות אותי למשהו מתועד? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 10:08 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | ואולי אנחנו רואים פה את תחילת סופה של המדינה שזה תהליך בלתי נמנע בדרך לגאולה האמיתית כפי שחזו כמה מצדיקי הדור שעבר |
|
כנראה שאנו צופים בתחילת הסוף של מדינת ישראל . אבל האם זה קשור לגאולה ? עוד לא ראיתי גדול דור שאמר זאת . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 10:57 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | איך מתקנים את ההרס של ביטחון המדינה שעושיים האנרכיסטים?
הנה מה שכתב גיא לוי - יוזם פרויקט 315
באוסלו ייבאתם לכאן מחבלים מטוניס ונתתם להם נשק אשר מיד הופנה נגד חיילי צה"ל, בזמן שברחובות המדינה ניגר דמם של למעלה מ-2,000 אזרחים. בגירוש זרקתם 9,000 זקנים, נשים, גברים וילדים מבתיהם, חפרתם את מתינו מהאדמה ונלחמתם בילדינו המוחים כאילו הם היו אויבים. החרבתם ישובים שלמים ובתי כנסת, והפכתם ישובים ציוניים, תוססים וחיים, לחורבות המשמשות כבסיסי טרור ואזורי שיגור טילים. אחרי שהחרמתם אותנו - חצי מהעם במשך 5 שנים, העדפתם לחבור למפלגה אנטיציונית, להט"בופובית, מיזגונית ואיסלמו פודמנטליסטית מובהקת, כדי להקים ממשלה ישראלית פלסטינית ראשונה, העיקר לא איתנו. ואנחנו... אנחנו בשום שלב לא סרבנו פקודה, לא חשבנו לפגוע בכלכלה, לא שברנו את הכלים ובטח שלא ביצענו סחיטה באיום דרך ביטחון האזרחים. אז מה יקרה מחר בבוקר אם תנצחו בבחירות ותרצו לעשות הסכם "שלום" עם הפלסטינים? מה יקרה אם תרצו למסור את יהודה ושומרון (ערש המולדת של העם היהודי) ולחלק את ירושלים הבירה שלמענה התפללנו למעלה מ-2,000 שנה? מה יקרה אם אז חיילי מג"ב, גולני, או עשרות אלפי אנשי הציונות הדתית או הפריפריה המסורתית שנמצאים ביחידות העלית, בשב"כ, במוסד ובכוחות הביטחון, יחליטו שגם הם מפסיקים לשרת או לא מתגייסים? אתם לא מבינים שאתם הפכתם את צה"ל לראשונה מאז קום המדינה לצבא על תנאי? לצבא פוליטי? אתם פוגעים בקודש הקודשים, את מה שחיבר בינינו, אתם מחריבים, ואת זה, אני כבר לא יודע איך מתקנים.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 25/03/2023 21:04:57 |
|
אל תביא ראיה מן המזרוחניקים . כמו שנאמר אין מביאין ראיה מן השוטים ומן המזוכסטים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 12:59 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | | בונדמן כתב: |  | ואולי אנחנו רואים פה את תחילת סופה של המדינה שזה תהליך בלתי נמנע בדרך לגאולה האמיתית כפי שחזו כמה מצדיקי הדור שעבר |
|
לא שמעתי מעולם שהגאולה תלויה בהתפרקות המדינה.. מי מגדולי הדורות אמר כזה דבר? אתה יכול להפנות אותי למשהו מתועד? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הרבי מסאטמאר זי"ע התבטא כמה פעמים שהמשיח לא יקבל את ארץ ישראל מידי הציונים, זאת אומרת שהשלטון שהם הקימו יתפרק עוד לפני ביאת המשיח, והאמת שזו גמרא מפורשת בפרק האחרון של מס' סנהדרין 'אין בן דוד בא עד שתכלה מלכות הזלה מישראל' ומכאן שפירוקה של המדינה הוא שלב הכרחי בגאולה, גם הרמ"ק כותב בא' מספריו שלפני ביאת המשיח יגלו היהודים שבארץ ישראל אל מחוצה לה, בכדי שהקב"ה יוכל לערוך פה טיהור מכל הטומאות שהשתרשו כאן במשך הדורות, ואח"כ יחזרו לכאן עם מלך המשיח שיקבץ גלויות, יחד עם זאת הרבי מסאטמאר זי"ע היה מעתיר בדרשותיו שהכל יתנהל במידת הרחמים ולא ניפול ח"ו לידי הערביים שהם רוצחים שפלים ואין בהם רחמים,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2023 16:17 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | בונדמן כתב: |  | ואולי אנחנו רואים פה את תחילת סופה של המדינה שזה תהליך בלתי נמנע בדרך לגאולה האמיתית כפי שחזו כמה מצדיקי הדור שעבר |
|
לא שמעתי מעולם שהגאולה תלויה בהתפרקות המדינה.. מי מגדולי הדורות אמר כזה דבר? אתה יכול להפנות אותי למשהו מתועד? נשלח מהאנדרואיד שלי
הרבי מסאטמאר זי"ע התבטא כמה פעמים שהמשיח לא יקבל את ארץ ישראל מידי הציונים, זאת אומרת שהשלטון שהם הקימו יתפרק עוד לפני ביאת המשיח, והאמת שזו גמרא מפורשת בפרק האחרון של מס' סנהדרין 'אין בן דוד בא עד שתכלה מלכות הזלה מישראל' ומכאן שפירוקה של המדינה הוא שלב הכרחי בגאולה, גם הרמ"ק כותב בא' מספריו שלפני ביאת המשיח יגלו היהודים שבארץ ישראל אל מחוצה לה, בכדי שהקב"ה יוכל לערוך פה טיהור מכל הטומאות שהשתרשו כאן במשך הדורות, ואח"כ יחזרו לכאן עם מלך המשיח שיקבץ גלויות, יחד עם זאת הרבי מסאטמאר זי"ע היה מעתיר בדרשותיו שהכל יתנהל במידת הרחמים ולא ניפול ח"ו לידי הערביים שהם רוצחים שפלים ואין בהם רחמים, |
|
הרבי מסאטמר שניצל גם על ידי הציונים, היה דעת יחיד !
כל ההנהגה החרדית דחתה את עמדותיו,
שכולנו נלך אחרי דעותיו,
היום, כשיש בארץ ישראל מעל ל160 אלף בחורי ישיבות ואברכים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2023 13:38 |
|
| |
לא אתווכח אתך על בורותך בהיסטוריה של היהדות החרדית ומנהיגיה,
לא נותר לי אלא לאחל לך הצלחה גדולה, ואל תשכח בבחירות הקרובות להזדרז ולהצביע אך ורק למפלגה ימנית דתית בכדי להבטיח את המשילות ואת החוסן וכו'
|
|
|
|
|