בית פורומים בחדרי חרדים

הזמר שלמה ארצי מוותר על פרס ישראל - במקומו מקבל דקלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2023 22:34 לינק ישיר 
הזמר שלמה ארצי מוותר על פרס ישראל - במקומו מקבל דקלון

זה מה שהודיע הזמר שלמה ארצי לאחר ההודעה על הפרס

"אני מודה מאוד לוועדת פרס ישראל שהחליטה להעניק לי את הפרס בתחום הזמר העברי. זה מרגש אותי וזה כבוד גדול עבורי כזמר וכיוצר. אבל בעיתוי הנוכחי, כשהמדינה שלנו פצועה ושסועה, אני מרגיש שקשה לי לקבל את הפרס ולכן אני נאלץ בצער לוותר על הכבוד הגדול הזה".

ארצי כתב כי הוא שר למעלה מ-50 שנה לכולם, וכולם תמיד היו אהובים וראויים בעיניו, מבלי להבדיל בין חשיבה פוליטית, חילונית, דתית, עדתית או מגדרית: "להיות חלק מהפסקול של מדינת ישראל – זה הפרס האמיתי בו זכיתי". הוא שיתף: "אני רועד בכל גופי ונפשי כי אני מלא בדאגה מהפילוג, מהקרע, מהשבר שנקלענו אליו. אנא עצרו, דברו, ותשקוט הארץ".

לבסוף סיכם: "פרס ישראל שאני הכי מאחל לנו ולעצמי זה את ישראל האהובה, המחבקת, הדמוקרטית שאליה שרתי כל חיי ושעליה גדלתי ב-73 שנותיי וגידלתי בה את ילדיי ונכדיי".

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 26/03/2023 22:40:59

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2023 22:44 לינק ישיר 

קראתי לפני כמה שנים מאמר של שלמה ארצי בו הוא מספר על ילדותו .
הוא היה נוהג ליסוע בחופשים לבית הסבא שלו שהיה רב מקומי מבוגר , הסבא היה נותן לנכדו החילוני מטבעות כסף וממתקים אם יסכים ללמוד פסוקים .
שלמה ארצי כתב על כך בערגה איך הוא מתגעגע לאותם ימים בבית הכנסת עם הסבא . וסיפר איך הכל נעשה בחכמת הסב מתוך אהבה וללא שמץ של כפיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הזמר שלמה ארצי מוותר על פרס ישראל - במקומו מקבל דקלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext