בית פורומים בחדרי חרדים

מה דעתכם ? "המותקפת" מבני ברק פיברקה את הסיפור ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2023 13:19 לינק ישיר 
מה דעתכם ? "המותקפת" מבני ברק פיברקה את הסיפור ?

רופאה טוענת שהותקפה בבני ברק: "הייתי האישה הלא נכונה במקום הלא נכון"

המתמחה שחזרה את רגעי האימה: "עשרות דפקו על החלונות, ניסו לפתוח את הדלתות וזרקו קללות ואיומים"

רופאה מתמחה מבית החולים שיבא בתל השומר חשפה היום (רביעי) שהותקפה אתמול בעיר בני ברק, בעת שהייתה בתפקיד מטעם בית החולים במוקד קופת חולים לאומית בעיר. בפוסט שפרסמה בפייסבוק כתבה הרופאה: "בצאתי מהמוקד, לבושה במדי בית חולים, במקום בו אני עובדת ומטפלת בנשים. בנשים שלהן. בגלל גחמה מבישה של נהג אלים שחסם את הדרך ולא נתן לי לעבור כי ככה התחשק לו. או אלוהים (שלו) יודע למה נחסמתי מקדימה על ידו ומאחור על ידי רכבים אחרים".

עוד היא סיפרה: "כלואה ברכב, חוששת, מפחדת. אני מבינה שהפחד מוצדק, אמיתי. עשרות תושבים התגודדו סביב הרכב שלי, דפקו על החלונות בכעס, בעטו בגלגלים, ניסו לפתוח את הדלתות בכוח, זרקו קללות ואיומים. 'פה זה לא תל אביב, נראה לכולכם מה זה, נגרש אתכם, אתם לא רצויים' כשמסביב המון אנשים, והמון נשים, בהן אני מטפלת".

בהודעה שנשלחה לעובדי שיבא גינו בבית החולים את התקיפה: "לא נסבול פגיעה בעובדינו המסורים שמטפלים בחולים יומם ולילה, בשום מקום ובשום מצב. לנו, כעובדי שיבא המהווים את ספינת הדגל של מערכת הבריאות בישראל, אחריות לאומית להוות עוגן של יציבות, קיום בצוותא, שותפות ורעות. כך היה מאז ומעולם, וכך גם בעת הזו".

תגובת ראש עיריית בני ברק אברהם רובינשטיין: "הצטערתי לשמוע על אירוע שאירע בין משתמשי הדרך בעיר, שגלש להתנהגות פסולה ולחוסר כבוד נגד רופאה מהמרכז הרפואי שיבא. אני מבקש להדגיש נחרצות כי מקרה חריג זה איננו מייצג את העיר ואת דרכה. זו אינה דרכה של העיר כלפי כל אדם ובוודאי כאשר מדובר בצוותי רפואה אשר עבודתם קודש. אני מבקש בשעה זו לחזק את ידיה של הרופאה ולהביע הערכתי והוקרתי לפועלם של כלל צוותי הרפואה המסורים".

גם במשרד הבריאות הגיבו לאירוע ומסרו: "אנו רואים בחומרה כל ניסיון פגיעה, אלימות פיזית או מילולית כלפי אנשי צוות רפואי. זו תופעה חמורה, בלתי נסבלת ומשרד הבריאות יפעל בכל הדרכים האפשריות כדי להבטיח את שלום הצוות המטפל והמטופלים עצמם".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2023 06:32 לינק ישיר 

הבנתי מיו טיוב,
שהסיפור מצוץ מהאצבע.
הם רצו להסביר איך נראית
הזיה מסוג מסוים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2023 05:54 לינק ישיר 

לא נראה מפוברק
אדם לא קם בבוקר ומחליט לפרסם סיפור כזה סתם כך

מצד שני בבני ברק אנשים לא תוקפים סתם כך אשה הנוהגת ברכב סתם כך, גם אם היא לא לבושה צנוע
זה יכול אולי לקרות במאה שערים, לא בבני ברק, לא קרה לא קורה ולא יקרה.

היא לא הוגנת כשהיא מספרת חצי סיפור, על אנשים בני ברקים שככל הנראה אף אחד מאלו שהיה שם לא נחשף לאינטרנט, ולכן אף אחד לא בא לכאן או לתקשורת כדי להסביר מה היה שם
99% ששני הצדדים שם צודקים..
היא צפרה השני צפר בחזרה, ניסה לעקוף צעקה בחזרה 'כל הדתיים זבל' צעקו לה בחזרה עופי מפה, ואז היא נזכרה שהיא רופאה כאן.. סיפורי היום יום..
רק חבל שאחר כך היא בחרה להשמיץ את כל הבני ברקים בלי לספר שיש שם מאחור סיפור מאוזן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2023 05:20 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

רציף כתב:

יו_טיוב כתב:

גינגישראלי כתב:

שרית560 כתבה:

לא מובן למה יש כאן שחושב שזה שקר ??
למה שהמתמחה תקשר ??
אני נוטה להאמין לה .

למה שזה יהיה אמת?!

נחסמה על ידי רכב... נשמע כמו מריבה בכביש ולא שחסמו אותה כי הציצו לה לרכב והיא היתה עם שרוול קצר...

קצת הגיון בבקשה

בלי קשר להיותה אישה... זו תופעה ידועה בבני ברק שעוברי האורח נוטים להתכופף ולהציץ לתוך רכבים העומדים בפקקים ...
מי שלא מכירה את זה יכולה להבהל ולחשוב שמדובר בתוקפים או סוטים

למה אנשי בני ברק
מציצים לרכבים ?
תודה

כי מסקרן אותם לדעת מי יושב/ת בפנים .

ומה כל כך מעניין מי הם היושבים ברכבים סתמיים ? אני לא בני ברקי בשביל לדעת את התשובה (;

נראה לי שהם מחפשים טרמפ,
ואז הכרחי שיציצו אם הנהג משלנו
או אולי מדובר בנהגת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2023 03:14 לינק ישיר 

רציף כתב:

יו_טיוב כתב:

גינגישראלי כתב:

שרית560 כתבה:

למה שהמתמחה תקשר ??
אני נוטה להאמין לה .

למה שזה יהיה אמת?!

נחסמה על ידי רכב... נשמע כמו מריבה בכביש ולא שחסמו אותה כי הציצו לה לרכב והיא היתה עם שרוול קצר...

קצת הגיון בבקשה

בלי קשר להיותה אישה... זו תופעה ידועה בבני ברק שעוברי האורח נוטים להתכופף ולהציץ לתוך רכבים העומדים בפקקים ...

למה אנשי בני ברק
מציצים לרכבים ?
תודה

כי מסקרן אותם לדעת מי יושב/ת בפנים .

ומה כל כך מעניין מי הם היושבים ברכבים סתמיים ? אני לא בני ברקי בשביל לדעת את התשובה (;

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2023 02:47 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

גינגישראלי כתב:

שרית560 כתבה:

למה שהמתמחה תקשר ??
אני נוטה להאמין לה .

למה שזה יהיה אמת?!

קצת הגיון בבקשה

למה אנשי בני ברק
מציצים לרכבים ?
תודה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 23:15 לינק ישיר 

אכן, נראה שזה מה שקרה, אם קרה...
כל נסיעה בבני ברק בערב פסח נראית כמו נסיעה בתוך הפגנה.
אבל רק מטורפת או שקרנית פתולוגית תחשוב שזה אישי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 21:15 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:

שרית560 כתבה:

למה שהמתמחה תקשר ??
אני נוטה להאמין לה .

למה שזה יהיה אמת?!

קצת הגיון בבקשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 20:57 לינק ישיר 

שרית560 כתבה:

למה שהמתמחה תקשר ??
אני נוטה להאמין לה .

למה שזה יהיה אמת?!

קצת הגיון בבקשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 19:56 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

הצורה שבה סופר הסיפור נשמע כמו פנטזיה חרדתית של מישהי שנכנסה לראשונה בחייה לבני ברק .

אבל פנטזיה לחוד ומציאות לחוד ... מי שמאמין בדברים שחשש שיקרו אבל לא קרו .
ובסופו של דבר הדמיון גבר על המציאות והוא בטוח שחששותיו התאמתו והדברים כן קרו במציאות ... יש לזה שם למחלה הזו ... ואם טיפול נכון אולי גם תרופה .

התגובות לסיפור שלא היה, זה גם פרי ההזיה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 19:01 לינק ישיר 

הצורה שבה סופר הסיפור נשמע כמו פנטזיה חרדתית של מישהי שנכנסה לראשונה בחייה לבני ברק .

אבל פנטזיה לחוד ומציאות לחוד ... מי שמאמין בדברים שחשש שיקרו אבל לא קרו .
ובסופו של דבר הדמיון גבר על המציאות והוא בטוח שחששותיו התאמתו והדברים כן קרו במציאות ... יש לזה שם למחלה הזו ... ואם טיפול נכון אולי גם תרופה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 15:07 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

יו_טיוב כתב:

בהודעה שנשלחה לעובדי שיבא גינו בבית החולים את התקיפה: "לא נסבול פגיעה בעובדינו המסורים שמטפלים בחולים יומם ולילה, בשום מקום ובשום מצב. לנו, כעובדי שיבא המהווים את ספינת הדגל של מערכת הבריאות בישראל, אחריות לאומית להוות עוגן של יציבות, קיום בצוותא, שותפות ורעות. כך היה מאז ומעולם, וכך גם בעת הזו".

כמה שקרים! כמה צביעות!
מה נראה לכם?
לא שכחנו איך התעללתם בנו בתקופת הקורונה. הראיתם אז את פרצופכם האמיתי!
לא דרכתי שם מאז! - איבדתי את האימון לגמרי

וכמובן שאני לא מאמינה לצ'יזבט הזה. גם אם היה משהו, הייתי רוצה לדעת את כל הסיפור מהתחלה ומה היא עשתה ואיך היא הצליחה להרגיז כ"כ.

זה יותר נראה כמו פרובוקציה! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 14:02 לינק ישיר 

נשמע פייק... בטח שכל פיפס היום מצולם... לא ראיתי תמונות של לינץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 13:53 לינק ישיר 

לתחושתי לא היה ולא נברא לא מיניה ולא מקצתיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 08:59 לינק ישיר 

כי מדובר בחרדים?
אני נוטה להאמין שזה שקר גס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2023 02:02 לינק ישיר 

למה שהמתמחה תקשר ??
אני נוטה להאמין לה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה דעתכם ? "המותקפת" מבני ברק פיברקה את הסיפור ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext