| נשלח ב-29/3/2023 14:59 |
|
| |
לקיים בנו חכמי ישראל האדמו"ר מבעלזא שליט"א לרפואה שלמה
לעורר רחמי שמים על רבי ישכר דוב בן מרים צוות מד"א נמצא כעת בביתו חשש לאירוע מוחי נוסף
חסידי בעלזא בעולם מכונסים לתפילה בבתי המדרש
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2024 18:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2024 17:33 |
|
| |
החפצים בחיותו של האדמו"ר נא להמשיך להתפלל ללא הרף, שיעשה ה' נס ויחזור לאיתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2024 16:48 |
|
| |
מקווה שלמקורבים זה ברור, כי על פניו אין הרבה הגיון הלכתי מאחורי העובדות היבשות האלה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2024 10:27 |
|
| |
במלאות שנה לניתוח שנעשה בבהילות בחוה"מ פסח, האדמו"ר עלה אתמול לתורה בששי ובירך הגומל בשם ומלכות, ועדיין מהות הניתוח לוטה בערפל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2023 22:21 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | רציף,
מנין לך את מה שהחסידים עצמם לא יודעים ? (אולי אתה מהמשב"קים) דיברו על חסימת מעיים, אבל איזה סיכון יש בניתוח מעיים ? |
|
לא דברתי על מעיים. כתבתי על טיפול מסוכן שנדחה לאחר ליל הסדר, הבאתי את זה היות ושמעתי את הציטוט בשם אדם מסוים שאמר ככה, (ככה זכור לי), זה לא היה חתיכת וואטסאפ. ויחד עם זה, הכל בגדר שמועות. ואין מקור מהימן, כי בכוונה רוצים לטשטש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2023 15:40 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2023 09:11 |
|
| |
שוב פעם מכניבקה ??
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2023 07:29 |
|
| |
אנחת רווחה בקרב קהילת תולדות אברהם יצחק בנשיאות מרן רבינו מתולדות אברהם יצחק שליט"א, כאשר רבינו שליט"א יצא אל מעבר לים במסירות נפש של ממש על אף היותו חולני ,ובקושי יכול להחזיק עצמו , אך ההכרח לא יגונה עקב, היות מוסדותינו על טהרת הקודש שלא לוקחים כסף מהמדינה הציונית , צריכים להשיג הרבה יותר כסף מאשר כל המוסדות הרגילים, ובמצב זה אפילו מנהלים מוכשרים לא יכולים למלאות את החסר... והאדמור שליט"א נסע לעיר הבירה לונדון לכתת רגליו הנפוחות והכואבות בבתי הנדיבים בבית ישראל. ואחת התחנות הקבועות זה שנים רבות הייתה בבית הנגיד המילייארדר לבית מכניבקא ר' אליש אנגלנדר. ושם הזדמנה לאדמור מרן שליט"א הפתעה סוף הדרך..... הנגיד מסרב בכל תוקף לקבל את פני מרן רבינו שליט"א. הגבאים הוותיקים ניסו לגשש ולבדוק על מה יצא הקצף? וכי מה יכול להיות? וכי מה יום מיומיים? וכי מה חטא מרן רבינו שליט"א ? ואז התברר להם שר' אליש אנגלדר כועס על האדמור על כך שהשתתף בשמחת בית בעלזא. ועל כך הגיב מרן רבינו שליט"א לא הייתי מוותר גם על שבע מיליון דולר בשביל להשתתף בשמחה ובשביל השלום בין חצרי שהיא מהעדה החרדית לבים חצר בעלזא. אוי לאותה בושה. ואוי לאותה כלימה כותרת ראשית על כך היתה באתר בחדרי חרדים, יתכן שהכתבה נמחקה כבר עקב, וכולו יצויין שכל מה שנכתב כאן הוא העתק הדבק מהאתר כאן וכן התפרסם באתר בעולמם, ולהם מגיע הקרדיט
תוקן על ידי שדה9 ב- 14/04/2023 07:43:02
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 18:21 |
|
| |
יש הרבה שמועות, יש שמועה על 5 מחלות שהיו לו. יש שמועה מהיום שהרבי חזר הביתה, וואטסאפ מפורש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 18:15 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | רציף,
מנין לך את מה שהחסידים עצמם לא יודעים ? (אולי אתה מהמשב"קים) דיברו על חסימת מעיים, אבל איזה סיכון יש בניתוח מעיים ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 18:01 |
|
| |
אז אני לא היחיד שמפקפק בכל ההודעות והעדכונים הרשמיים היוצאים מקריית בעלז, ולהבדיל, היוצאים ממוסקבה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 17:51 |
|
| |
לא גב ולא מעיים. שמעתי שזה היה ניתוח לתיקון הפזילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 12:06 |
|
| |
רציף,
מנין לך את מה שהחסידים עצמם לא יודעים ? (אולי אתה מהמשב"קים) דיברו על חסימת מעיים, אבל איזה סיכון יש בניתוח מעיים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 02:06 |
|
| |
ויסברג ב'בחדרי': הרבי מבעלזא ערך את הטיש בשביעי של פסח בבית החולים במחיצת בני המשפחה והגבאים. מצבו של הרבי בחסדי שמים משתפר וככל הנראה ישוחרר כבר לקראת שבת חזרה לביתו.
6; *#דוסינייעס >>* *https://chat.whatsapp.com/H2qGXFLygtq9TQEg5kjVdi*
|
|
|
|
|