בית פורומים בחדרי חרדים

אסף וול סאטיריקן ימני ממארגני הפגנות הימין מזהיר את החרדים לא להגזים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/4/2023 19:15 לינק ישיר 
אסף וול סאטיריקן ימני ממארגני הפגנות הימין מזהיר את החרדים לא להגזים

נתקלתי בפוסט של הסאטיריקן הימני אסף וול, ממארגני הפגנות הימין היום.
פוסט מלפני כ3 שבועות אבל רלוונטי באותה מידה גם כעת.

פעם הייתי בטוח בדבר אחד, לעולם לא אהיה בשמאל. אני עדיין בטוח בזה, אבל יש אבל. כי אדם לאומי וחפשי כמוני נמצא בבעיה רצינית.
יש שני צדדים ניצים ביניהם ולמרות שנראה שאני נמצא במובהק בצד הימני של המתרס, אין הדבר כך לחלוטין. ממש לא, לאדם שעבורו החופש הוא ערך ראשון במעלה, אין חפיפה מלאה עם הימין הדתי. מאידך, את הסיבות להיותו של אדם השואף להמשיך לחיות (זה החלק הקשה) בביתו הלאומי היהודי, ברור שאין לי מה לחפש בשמאל ואין צורך להרחיב בעניין.
יש צורך להרחיב לגבי חוסר יכולתי לתמוך דווקא במחנה אליו אני אמור להשתייך, זה הדוחף בכל הכח לפסקת התגברות של 61. אחד הכוחות החזקים בדחיפה זו הן המפלגות החרדיות. הן מעוניינות להחזיק בגביע הקדוש של 61 ח"כים כדי להפוך החלטות בגץ וזה דבר שאני בשום אופן איני יכול להסכים לו.
אין לי שום עניין להשתחרר מכבלי העריץ השיפוטי של אסתר חיות רק כדי להפוך לעבד נרצע לכהני דת. כמי שגדל ביניהם ויודע שאין מצב שהם לא ינצלו כח המונח לפתחם עד תום לצרכי כפיה על הזולת ופריבילגיות, אני מתנגד לחלוטין לשותפות המוזרה הזו של כל אדם ציוני עם מי שמנסה לחוקק חוק יסוד המעגן אפליה בין דם לדם בחוק גיוס חובה בשם "חוק יסוד לימוד תורה".
חרדים שאני מדבר אתם בעניין זה, מגיבים תמיד, אבל תמיד, בשחצנות ובהתנשאות, משמע אך טבעי הדבר שאשלח את שני בניי לגולני בעוד הם ישנים לבטח במיטותיהם. התשובות לטענותי בעניין זה הן תמיד "אתה מונע משנאה", "אתה לא יודע מה הערך של לימוד תורה", "אז צריך צבא מקצועי" ועד כהנה וכהנה הבלים שרק מדליקים אותי סתם ומעוררים את חרון אפו של מי שנחרד כבר ברגע האולטרא סאונד כשגילה שם שני בנים שגם הם ילבשו מדים, ישאו נשק ויבלו במוצבים ובשיירות כמוני, כמו אבי וכמו סבי. בעניין זה אני קרוב פי 1000 לאב החילוני השמאלן ביותר שבנו לובש מדים. כן, אפילו הסרבן מביניהם.
אני מכיר היטב ובאופן אישי את עיוותי הדת, את תאוות הכח והבצע של כהני הדת, את שחצנותם ואת חוסר האכפתיות שלהם מזולתם. הרי אני חי במדינה שאין בה בעיה להשליך אותי ואת אחרים מהיישוב בהם הם גרים בשל אמונתיהם ולחמוס את זכויותיהם לעצמם – הכל חוקי. אין בעיה למנוע ממני להתחתן כרצוני, או להגיע לנתבג בשבת. אז בעניינים כבדי משקל פי 1000? ובכלל, כמה מתוך שרי הממשלה שולחים את בניהם לפילבוקסים ולמוצבים? הם יקבעו לי ולבניי את גורלנו? 
לכן אני אומר לאחיי החרדים  – אל תקחו גם אנשים כמוני כמובנים מאליהם. אנחנו ימנים, אבל לא בכיס שלכם ולא תעשו פה מסיבה של מדינת הלכה, תשכחו מזה. להיות עם חפשי בארצנו, חפשי גם מבגץ וגם מבדץ. ולא, אין לי שום כוונה להמשיך לעקוד את בניי עבורכם, אז כדאי שלא תשחקו בכפתורים האלה של חוקי יסוד וחוקים בכלל יותר מדי, כי אני ככה קרוב להחליף צד ויש מצב שאני לא לבד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2023 18:52 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
נתקלתי בפוסט 

תגיד לו לחבר שלך שגם הוא לא ירים את האף יותר מידי
נכון החרדים זקוקים לימין
אבל גם הימין לא ממש שווה שלטון בלי החרדים, מתוך 64 בגוש הימין, החרדים 20, הדתיים עוד סכום נחמד שאין לי כוח לבדוק בדיוק כמה, אז שיוריד את האף, ויעשה מה לפחות חלק ממה שהחרדים רוצים שיעשו.

ככלל, די אפשר להבין למה בנאדם לא רוצה לא בדץ ולא בגץ
אדם פרא יולד, רוצה לעשות מה בא לו בלי שום עול..
אבל אנחנו יהודים במדינה יהודית, ומי שלא בא לו לקיים את היהדות ככתבה, מוזמן לעזוב את הארץ היהודית על יהודיה ולעשות ככל העולה על רוחו בפריז.

למפלגות החרדיות יש כיום 18 מנדטים, כאשר לפחות מנדט אחד הרוויחו כי כמה מפלגות לא עברו חסימה (מרצ ובלד).
אך האמת היא שכמחצית ממצביעי ש"ס לא חרדים (לפי ניתוח אזורי הצבעה, סקרים, ודברי ח"כי ש"ס בעצמם).
כך שההערכה היא שבפועל יש רק כ12 מנדטים חרדיים.
ואם החרדים יבגדו בימין כנראה ירדו ל12 ואולי אף למטה מכך.

היית מת שאלו יהיו המספרים של החרדים
גם כשש"ס היו 17 מנדטים טענו שחצי חילונים
בכל מקרה הרוב המוחלט החרדי מצביע למפלגות חרדיות וסומך בעינים עצומות על החלטות הרבנים
ולא ינטוש את המפלגה אם ההנהגה הרבנית תחליט ללכת עם השמאל
כבר היו דברים מעולם כשסגרו עם רבין והיינו בקואלציית שמאל, טופחת כאן המציאות על פניך.. אף אחד לא עזב

והחרדים המודרנים כבר מזמן לא מצביעים יהדות התורה אלא עוצמה יהודית או ליכוד או משהו דומה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2023 11:34 לינק ישיר 

חריף, אתה טועה בגדול. השמאל מוכן ויכול לתת לחרדים הרבה יותר מהליכוד. אולי באמת הגיע הזמן להחליף דיסקט וללמד את כפויי הטובה מהימין שיעור טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2023 11:17 לינק ישיר 

י_קרויצפלד כתב:
י_קרויצפלד

חריף_ומקשה כתב:

פעם הייתי בטוח בדבר אחד, לעולם לא אהיה בשמאל. אני עדיין בטוח בזה, אבל יש אבל. כי אדם לאומי וחפשי כמוני נמצא בבעיה רצינית.
יש שני צדדים ניצים ביניהם ולמרות שנראה שאני נמצא במובהק בצד הימני של המתרס, אין הדבר כך לחלוטין. ממש לא, לאדם שעבורו החופש הוא ערך ראשון במעלה, אין חפיפה מלאה עם הימין הדתי. מאידך, את הסיבות להיותו של אדם השואף להמשיך לחיות (זה החלק הקשה) בביתו הלאומי היהודי, ברור שאין לי מה לחפש בשמאל ואין צורך להרחיב בעניין.
יש צורך להרחיב לגבי חוסר יכולתי לתמוך דווקא במחנה אליו אני אמור להשתייך, זה הדוחף בכל הכח לפסקת התגברות של 61. אחד הכוחות החזקים בדחיפה זו הן המפלגות החרדיות. הן מעוניינות להחזיק בגביע הקדוש של 61 ח"כים כדי להפוך החלטות בגץ וזה דבר שאני בשום אופן איני יכול להסכים לו.
אין לי שום עניין להשתחרר מכבלי העריץ השיפוטי של אסתר חיות רק כדי להפוך לעבד נרצע לכהני דת. כמי שגדל ביניהם ויודע שאין מצב שהם לא ינצלו כח המונח לפתחם עד תום לצרכי כפיה על הזולת ופריבילגיות, אני מתנגד לחלוטין לשותפות המוזרה הזו של כל אדם ציוני עם מי שמנסה לחוקק חוק יסוד המעגן אפליה בין דם לדם בחוק גיוס חובה בשם "חוק יסוד לימוד תורה".
חרדים שאני מדבר אתם בעניין זה, מגיבים תמיד, אבל תמיד, בשחצנות ובהתנשאות, משמע אך טבעי הדבר שאשלח את שני בניי לגולני בעוד הם ישנים לבטח במיטותיהם. התשובות לטענותי בעניין זה הן תמיד "אתה מונע משנאה", "אתה לא יודע מה הערך של לימוד תורה", "אז צריך צבא מקצועי" ועד כהנה וכהנה הבלים שרק מדליקים אותי סתם ומעוררים את חרון אפו של מי שנחרד כבר ברגע האולטרא סאונד כשגילה שם שני בנים שגם הם ילבשו מדים, ישאו נשק ויבלו במוצבים ובשיירות כמוני, כמו אבי וכמו סבי. בעניין זה אני קרוב פי 1000 לאב החילוני השמאלן ביותר שבנו לובש מדים. כן, אפילו הסרבן מביניהם.
אני מכיר היטב ובאופן אישי את עיוותי הדת, את תאוות הכח והבצע של כהני הדת, את שחצנותם ואת חוסר האכפתיות שלהם מזולתם. הרי אני חי במדינה שאין בה בעיה להשליך אותי ואת אחרים מהיישוב בהם הם גרים בשל אמונתיהם ולחמוס את זכויותיהם לעצמם – הכל חוקי. אין בעיה למנוע ממני להתחתן כרצוני, או להגיע לנתבג בשבת. אז בעניינים כבדי משקל פי 1000? ובכלל, כמה מתוך שרי הממשלה שולחים את בניהם לפילבוקסים ולמוצבים? הם יקבעו לי ולבניי את גורלנו? 
לכן אני אומר לאחיי החרדים  – אל תקחו גם אנשים כמוני כמובנים מאליהם. אנחנו ימנים, אבל לא בכיס שלכם ולא תעשו פה מסיבה של מדינת הלכה, תשכחו מזה. להיות עם חפשי בארצנו, חפשי גם מבגץ וגם מבדץ. ולא, אין לי שום כוונה להמשיך לעקוד את בניי עבורכם, אז כדאי שלא תשחקו בכפתורים האלה של חוקי יסוד וחוקים בכלל יותר מדי, כי אני ככה קרוב להחליף צד ויש מצב שאני לא לבד.

אסף, אני חרדי אבל אל תיקח אותי כמובן מאליו. נכון להיום השמאל רודף אותי יותר מהימין. כאשר הימין ירדוף אותי יותר, יישתלם לי יותר להתחבר לשמאל. אני לא מקדש אדמה יותר מדם!  

אין ולא יהיה ציבור סלחן וסימפטי לבדלנות החרדית כמו הציבור המסורתי-ליכודניק.
אם הציבור הזה יתקומם עלינו, נישאר בים של שינאה.
כולם יתחרו מי נלחם בנו יותר חזק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2023 11:14 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
נתקלתי בפוסט 

נכון החרדים זקוקים לימין
אבל גם הימין לא ממש שווה שלטון בלי החרדים, מתוך 64 בגוש הימין, החרדים 20, הדתיים עוד סכום נחמד שאין לי כוח לבדוק בדיוק כמה, אז שיוריד את האף, ויעשה מה לפחות חלק ממה שהחרדים רוצים שיעשו.

אבל אנחנו יהודים במדינה יהודית, ומי שלא בא לו לקיים את היהדות ככתבה, מוזמן לעזוב את הארץ היהודית על יהודיה ולעשות ככל העולה על רוחו בפריז.

למפלגות החרדיות יש כיום 18 מנדטים, כאשר לפחות מנדט אחד הרוויחו כי כמה מפלגות לא עברו חסימה (מרצ ובלד).
אך האמת היא שכמחצית ממצביעי ש"ס לא חרדים (לפי ניתוח אזורי הצבעה, סקרים, ודברי ח"כי ש"ס בעצמם).
כך שההערכה היא שבפועל יש רק כ12 מנדטים חרדיים.
ואם החרדים יבגדו בימין כנראה ירדו ל12 ואולי אף למטה מכך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2023 13:51 לינק ישיר 
י_קרויצפלד

חריף_ומקשה כתב:

אסף, אני חרדי אבל אל תיקח אותי כמובן מאליו. נכון להיום השמאל רודף אותי יותר מהימין. כאשר הימין ירדוף אותי יותר, יישתלם לי יותר להתחבר לשמאל. אני לא מקדש אדמה יותר מדם!  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2023 12:52 לינק ישיר 

מי זה "הימין"?
האם הליכוד הוא באמת יותר ימין מליברמן גנץ ולפיד?

כיום כל הריב הפוליטי הוא כמו אצל ירבעם בן נבט, השאלה היחידה היא "מי בראש".

זה מה שמבדיל בין הגושים, אגו.
נכון להיום החרדים והדתיים באמת מסייעים לנתניהו להיות בראש אבל באופן טבעי מבחינת עמדות, לא לעולם חוסן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2023 02:31 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
נתקלתי בפוסט 

נכון החרדים זקוקים לימין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2023 00:47 לינק ישיר 

החרדים משרתים כמו בציבור הכללי,
אחד למשפחה בממוצע.

אנחנו לא מוכנים לשרת
יותר מכולם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2023 00:19 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

מבין את חלק מהטענות, אבל לא הבנתי למה הוא טוען שהרעיון של צבא מקצועי הוא "הבל"...

יש מקצועות עם יתרון לשירות ממושך ושם באמת מתחייבים להישאר בקבע לפי הצורך באותו מקצוע, זה קיים כיום. אבל הצבא צריך גם כמות גדולה של חיילים שאין בהם צורך בשגרה.
גם פייגלין דיבר על מודל של גיוס חובה קצר, ככה שעדיין יהיה צבא מילואים גדול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 23:25 לינק ישיר 

מבין את חלק מהטענות, אבל לא הבנתי למה הוא טוען שהרעיון של צבא מקצועי הוא "הבל"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 22:09 לינק ישיר 

ואני מזהיר את הליכוד החילוני לא להגזים. כמו למשל השינויים שהם רוצים להנהיג בוועדה לבחירת שופטים זה מטורף ומוגזם הרבה יותר מענין הגיוס. 
ובמילים אחרות - אם אתם הליכודניקים והביביסטים החילונים עושים שטויות אל תתפסו את החרדים שעיר לעזאזל, תחזרו לתלם ותראו שהכל בא על מקומו בשלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 21:42 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

יאללה
להתקיף אותו "אנטישמי" "רפורמי" "עוכר ישראל"
זה בטוח יעזור..

תחכים אותנו שנדע איך אתה רוצה שנגיב ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 21:31 לינק ישיר 

לא אנטישמי ולא עוכר ישראל. פסקת ההתגברות לא נועדה בשביל חוק כזה או אחר אלא כדי למנוע מצב של דיקטטורה שיפוטית כפי שהיא כיום. עדיין חוקים הזויים בית המשפט יוכל לבטל ברוב מיוחס של 12 שופטים ללא יכולת של פסקת התגברות לבטל את ההחלטה. אז נכון שזה ישרת גם את המגזר החרדי, אבל זה ישרת לא פחות את הדמוקרטיה ורצון הבוחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2023 19:27 לינק ישיר 

יאללה
להתקיף אותו "אנטישמי" "רפורמי" "עוכר ישראל"
זה בטוח יעזור..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אסף וול סאטיריקן ימני ממארגני הפגנות הימין מזהיר את החרדים לא להגזים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext