| נשלח ב-13/4/2023 15:42 |
|
| |
נסיון בתאי לחץ !!!???
אשמח ומצוה גדול יעשה אם מישהו יכול לשתף מנסיון או מפי השמועה ,בני משפחה או חברים וכו, את דעתו [חוויתו] על תאי לחץ הנמצאים במספר בתי חולים בארץ .מידע בגוגל כמדומני קראתי די הרבה .[אפשר גם בפרטי] בעיקר חשוב לי על פתרון בכל מה שקשור לנוירולוגיה ! אך גם הצלחות אחרות מעניינות כדי לקבל תמונה. יישר כח גדול
תוקן על ידי חסדא ב- 13/04/2023 15:48:46
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 17:28 |
|
| |
מכיוון שתופעות הפוסט קורונה קשורים חד משמעית לפגיעה נוירולוגית (כמו גם אובדן חושי טעם וריח) - מנסים לטפל בזה בדרכים ידועים לאבדן זיכרון. אחד הניסויים שהניב תוצאות מדהימות זה שימוש בתאי לחץ לשיפור הזיכרון. יש על זה חומר בגוגל, קחהו משם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 17:49 |
|
| |
כתבתי שמידע כתוב קראתי מספיק , מחפש אנשים בעלי נסיון וכו, כנכתב לעיל .יישר כח
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 19:09 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | כתבתי שמידע כתוב קראתי מספיק , מחפש אנשים בעלי נסיון וכו, כנכתב לעיל .יישר כח |
|
לה''ו. זה פורום חרדי... איזה חרדי יודה שיש לו בעיה עכ''כ שהוא צריך תא לחץ?! זה יהרוס בשידוכים!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 20:48 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
| חסדא כתב: |  | כתבתי שמידע כתוב קראתי מספיק , מחפש אנשים בעלי נסיון וכו, כנכתב לעיל .יישר כח |
|
לה''ו. זה פורום חרדי... איזה חרדי יודה שיש לו בעיה עכ''כ שהוא צריך תא לחץ?!
זה יהרוס בשידוכים!!!
|
|
זה לא בושה שאח של שכן שלי היה בתא לחץ. חוץ מזה אנחנו חסויים. אפשר לעשות חיפוש בפייסבוק או בסטיפס, יש שמה המונים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 20:59 |
|
| |
כולם ניקים כאן אפשר גם בפרטי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2023 21:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
|
לה''ו. זה פורום חרדי... איזה חרדי יודה שיש לו בעיה עכ''כ שהוא צריך תא לחץ?!
זה יהרוס בשידוכים!!!
|
|
זה לא בושה שאח של שכן שלי היה בתא לחץ. חוץ מזה אנחנו חסויים.
אפשר לעשות חיפוש בפייסבוק או בסטיפס, יש שמה המונים
|
|
לה''ו. אז שאח של שכן שלך יענה לחסדא... זה חסד עצום!!! היה היה רב, שבא אליו מאן דהו ושאל שאלה בשביל חברו. הרב אמר לחבר, שחברו יבוא אליו, והוא יענה לו...!!! ;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2024 06:06 |
|
| |
יש חדש בעניין ?..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2024 13:32 |
|
| |
קרוב משפחה - אחרי שבץ
במהלך השיקום עבור סדרת טיפולים בתא לחץ בשיקום של תל השומר.
נרשמו תוצאות חיוביות בכל מיני מדדים - אבל נס לא התרחש. עדיין בכסא גלגלים.
הוא טוען שזה שיפר את המצב הקוגניטיבי שלו, אין לי כלים לדעת אם הוא צודק.
רפואה שלמה!
|
|
|
|
|