אחד הדברים הכי קשים לי זה לבקש עזרה, אך הפעם זו אינה בקשת עזרה אלא הצעה לשותפות.
זו השנה התשיעית שמשפחתי ואני מקימים קבוצות לימוד בכל הארץ מצפון ועד דרום בליל לג בעומר, יושבים ולומדים שעתיים מתוך תענית דיבור לכבוד התנא רבי שמעון בר יוחאי זה התחיל במיזם קטן בשנה הראשונה של 36 אברכים בשלושה מוקדים, בני ברק, צפת וירושלים ובשנה שעברה זכינו ל -48 כוללים בכל רחבי הארץ וצרפת. כ-1700 אברכים ישבו ולמדו. אחרי האסון הנורא בל"ג בעומר לפני שנתיים, הקדשנו לעילוי נשמת כל אחד מהרוגי מירון - כולל אחד ולכבודו של רבי שמעון בר יוחאי
גם השנה בעזרת השם כולי תקווה שנוכל לעמוד בזה ולהמשיך לתמוך בלומדי התורה. אבל, איני יכולה לבד... ואני זקוקה לשותפים למיזם הקדוש הזה.
עלות כל לומד 160 ש"ח (150 +10 השתתפות בסעודה) חשוב לי לציין שכל התרומות מועברות בשלימותן ללומדים, משפחתי ואני אנשים עצמאיים ובימים האלו מניחים הכל כדי להתמסר לזה.
אפשר להעביר דרך ביט או פייבוקס למספר: 0522574450
מי שרוצה לקבל קבלה מוכרת במס לפי סעיף 46 ניתן להעביר:
משכן התורה בית שמש בנק מרכנתיל - 17 סניף בית שמש - 725 חשבון - 3372 ולציין "עבור כולל רשב"י" כמו"כ לשלוח לי בהודעה פרטית כתובת מגורים [או של העסק] וכתובת מייל על מנת שנוכל להעביר קבלה עם חתימה דיגיטלית.
אפשר לשלוח שמות לתפילה בהודעה פרטית
תזכו למצוות
כדאי הוא רבי שמעון לסמוך עליו בשעת הדחק
נשלח ב-16/5/2023 20:18
שבוע חלף ורק היום היו לי כל הפרטים המדויקים, רציתי לומר תודה לכל התורמים שלקחו חלק ותרמו, בזכותכם ישבו - 1831 לומדים בכל הארץ ובצרפת. נכון לא הגעתי ליעד שרציתי השנה.. 2400 וחלומות נועדו להגשים אותם אבל כל לומד הוא עולם ומלואו. יישר כוח,
זכות רבי שמעון תעמוד לכם ולב"ב עד עולם.
נשלח ב-9/5/2023 01:54
ובעוד כמה שנים ישאלו פה לאן הולך כל הכסף (של רמבעה"נ)
נשלח ב-7/5/2023 05:48
שוב מקפיץ, האשכול עבר לדף הבא ונעלם מן העין
שבוע טוב נשארו עוד מספר ימים הזמן קצר "אל תגיד מחר - פן יהיה מאוחר"
מרגש מאוד הענות כאן (אני מצפה ליותר) תודה לכל החברים, גם שקפצו באשכול זה וגם שעדיין מאחורי הקלעים עושים ומעשים. תזכו למצוות, תזכו לעשות
שבוע טוב בזכות רבי שמעון כל אחד במה שהוא צריך, ואין מי שלא צריך אז כ ו ל ם.
נשלח ב-3/5/2023 15:38
אם יש מישהו מהפורום שהעביר לעמותה תרומה עבור הכולל ע"ס 320 אין לי פרטים : מייל וכתובת , אם אפשר לשלוח לי לתיבה האישית
נשלח ב-2/5/2023 20:30
אכן היו כמה תרומות מכאן ואין זה המקום לפרט, כי אנשים שומרים על פרטיותם בפורום. ואני מכבדת את זה ואחד המרבה ואחד הממעיט ובלבד שיכוון את לבו... ועדין יש רשימת המתנה ענקית וכל מי שרוצה יכול להצטרף רבי שמעון מחכה לכולם תזכו למצוות
נשלח ב-2/5/2023 18:48
אז אם אכן תהיה תרומה של 1000 ש"ח, ומן הסתם תהיה תרומה אחת שכזו תבוא המארגנת - בין הערבים - לכתוב לו כאן יישר כח על התרומה, וכך תוכל להיות בטוח שהוא אכן תרם.
נשלח ב-2/5/2023 18:25
מאחר שאתה אנונימי אתה יכול לספר סיפורים על 1000 שח וגם על עשרת אלפים.
נשלח ב-2/5/2023 17:00
זכיתי להיות שותף בשנים שעברו ובעז"ה גם השנה.
מכיר מקרוב את הנפשות הפועלות וממליץ בחום לכולם לקחת חלק בפרויקט חשוב זה.
היות ואני אנונימי ואין חשש לכבוד, אכתוב שממני יצאו לטובת הפרויקט 1000 שקלים, ואשרי מי שמשתתף. פרויקט שכולו ממש לטובת המיזם ללא שום הצואות נלוות, ואשרי מי שמהנה מנכסיו לתלמידי חכמים.
נשלח ב-2/5/2023 03:14
מקפיץ לתזכורת !!!!!
חבר'ה ההענות באה בטיפטופים
מצפים מהחבר'ה כאן להרבה יותר
אז יאללה..... !!
אני לא שנורר, אבל אחרי כזה מכתב/בקשה זה חייב להזיז משהו לכולנו