בית פורומים בחדרי חרדים

מי ילמדני תועבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/4/2023 18:50 לינק ישיר 
מי ילמדני תועבה

מישהו היה יודע מה זה אילולי האיסור הפומבי וההתעסקות במדמנת הצואה הזה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2023 23:17 לינק ישיר 

אבל מה זה "טעלעפאון"???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2023 17:11 לינק ישיר 

באינטרנט מסונן אין תמונות נשים 
אבל אם אני מבקש מבינה מלאכותי לבנות לי תמונה של אישה אז היא בונה ועוקפת את כל החסימות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2023 16:43 לינק ישיר 

חסידות הקיצונית וחניוקית הזאת גם נטפלו לטלפונים מי גוזר שם קופה ??
לפני מספר שנים שרפו אדם שפתח בית כנסת במונסי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2023 12:10 לינק ישיר 

עוד לפני כן, אסרו בסקווירא. בני בינה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2023 22:07 לינק ישיר 
גלותי

עיבל כתב:
כאשר הרבנים הנכבדים כותבים על "בינה מלאכותית" (AI) הם משתמשים במונח שאין הסכמה כללית על הגדרתו. למעשה יש אלמנטים של AI בכל מנוע חיפוש כולל מנועי החיפוש של מכשירים מסוננים. אין ולא יהיה שום "פילטער" שיצליח לסנן את כל האלמנטים של AI ממנועי החיפוש. אם מתעקשים על איסור כזה, כי אז זה איסור מוחלט להתחבר לאינטרנט בכל אופן שהוא.

השירותים החדשים שצדו את עיניהם של הרבנים הנכבדים אכן עושים שימוש בAI, אבל גם רוב השירותים הישנים שאושרו לשימוש אחרי סינון עושים כעת שימוש בAI. בלי הגדרה מדוייקת יותר אין לאיסור החדש משמעות רבה מידי (הזכרת המעבדה " AI וכדו'" בוודאי אינה עוזרת, כי AI מוטמע גם בשירותים הפופולריים של מיקרוסופט, אמזון וגוגל).

תוקן על ידי עיבל ב- 30/04/2023 20:29:59

לא כל כך הבנתי אותך. כמו שלא הבנתי את האיסור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2023 21:02 לינק ישיר 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/04/2023 21:03:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2023 20:28 לינק ישיר 

כאשר הרבנים הנכבדים כותבים על "בינה מלאכותית" (AI) הם משתמשים במונח שאין הסכמה כללית על הגדרתו. למעשה יש אלמנטים של AI בכל מנוע חיפוש כולל מנועי החיפוש של מכשירים מסוננים. אין ולא יהיה שום "פילטער" שיצליח לסנן את כל האלמנטים של AI ממנועי החיפוש. אם מתעקשים על איסור כזה, כי אז זה איסור מוחלט להתחבר לאינטרנט בכל אופן שהוא.

השירותים החדשים שצדו את עיניהם של הרבנים הנכבדים אכן עושים שימוש בAI, אבל גם רוב השירותים הישנים שאושרו לשימוש אחרי סינון עושים כעת שימוש בAI. בלי הגדרה מדוייקת יותר אין לאיסור החדש משמעות רבה מידי (הזכרת המעבדה " AI וכדו'" בוודאי אינה עוזרת, כי AI מוטמע גם בשירותים הפופולריים של מיקרוסופט, אמזון וגוגל).

תוקן על ידי עיבל ב- 30/04/2023 20:29:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2023 20:06 לינק ישיר 

אהבתי איך הסיסטם עובד, קודם כל אוסרים בתוקף את AI וזה מכשלה וסכנה נוראה, ועכשיו לאחר שאסרנו נדייק שאכן אמנם אנו לא יודעים בדיוק על מה ולמה אנו אוסרים, אבל עוד יבוא זמן בעתיד שנוכל לספר לקהל עדתינו מה בדיוק הסיבה לאסור.  

בתקוה להבנה ואתכם הסליחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2023 19:26 לינק ישיר 

לכאורה, גם אין אפשרות סינון על זה.
איך בדיוק תסנן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי ילמדני תועבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext