יושב ראש הדירקטריון של מאפיית אנג'ל מפגין מול ישיבת פוניב'ז בעד גיוס בני הישיבות.
הם טוענים שהם מחזיקים אותנו עם הכסף שלהם, ואנחנו מהווים נטל עליהם.
החברה החרדית הוא קניין מרכזי של מאפיית אנג'ל, ויושב ראש הדירקטוריון של מאפיית אנג'ל יושב על הוורידים שלנו. חי מהכסף שלנו ומפגין נגדנו.
מי מרים את הכפפה ומלמד את מאפיית אנג'ל לקח??
תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 04/05/2023 11:26:10
נשלח ב-8/5/2023 11:14
הצטרפו למערכה להגן על כבוד הציבור החרדי
ארגון לחמי מרדכי שמוכרת בכל שבוע בירושלים בית שמש בני ברק צפת קרית ספר לחם ומוצרי חלב בסבסודים מטורפים ומוכרים אלפי לחם של אנג'ל בכל שבוע ב3,5 שקל ביטלה בהוראת הרה"צ נשיא האירגון את כל ההזמנות של אנג'ל כבר מהשבוע ועברה לחברות אחרות ,,,,,,,,וכן אלפי חלות שלחמי מרדכי סבסדו ל5 שקלים בימי שישי ביותר מעשרים סניפים שלהם ברחבי הארץ
כמה רעיונות לאלה שחושבים איך להחזיר לחרדים, תחרימו את: זק"א בית חבד איחוד הצלה הרב פירר אגודת ידידים חברת קדישא יד שרה חסדי נעמי ובפעם הבאה שיש לכם ברית לנכד או לבן תסתדרו לבד
עצם מינוי שמאלני קיצוני בראש חברה, זה דבר די מטופש, ולא משנה כמה הוא חבר שלך חבל שהימין כולו אינו מצטרף לחרם, וכך ילמדו כל יתר ראשי החברות במדינה לא להתערב בפוליטיקה, אם הם לא רוצים שמפעלים ימניים יתחילו למכור לימניים, ומפעלים שמאלניים ימכרו לשמאלניים פוליטיקה מחוץ למסחר, מחוץ לרפואה, מחוץ לשביתות משק יש כאן מסר.
נשלח ב-7/5/2023 19:02
שמיםפתוחים כתב:
יש לי 2 ח' פיתות כוסמין של אנג'ל במקפיא
קנינו בתחילת השבוע...
אין לי לחם אחר ואני רעבה כבר יומיים אבל לא מסוגלת לראות מוצרי אנג'ל.
לא אחזור לקנות אנג'ל למרות הסחורה הטובה והאיכותית שלהם, גם אם יפטרו את החוצפן, כי אני לא מאמינה להם!
לכו תדעו אם מדובר בפיטורים אמיתיים? מי יודע אם הם לא יפטרו אותו בכאילו ע"מ להרגיע את הרוחות וימשיכו לתת לו משכורת ויחזירו אותו בשקט אחרי תקופה קצרה?
נ.ב. מישהו פה המליץ לאפות בבית פיתות כוסמין, אשמח לקבל מתכון.
דיברתי על לחמניות כוסמין אותו מתכון של חלות, רק להחליף את הקמח לקמח כוסמין, רק מומלץ ללוש קצת פחות זמן את הבצק (6-7 דקות בלבד)
לא ניסיתי אבל לכאורה אפשר לשטח את הבצק לפיתה ולאפות אותו על מחבת משומנת מעט משני הצדדים.
נשלח ב-7/5/2023 16:26
כל שעה שעוברת ואין התנצלות או הודעת הבהרה מאנג'ל - זאת רק הוכחה כמה החרם נגדה הוא נכון וצודק. רבים מלקוחותיהם חשו פגיעה בכך שבר לב הפגין נגד מנהיגם הרוחני בעודו נושא בתפקיד בחברה, ואתם שותקים יותר מיממה אחרי? זה מלמד כמה הם חושבים שאפשר לירוק על החרדים ואלה יחשבו שזה גשם. לא עוד.
מעט מידי, מאוחר מידי. עוד מעט הוא גם יתנצל בחצי פה אבל את דעותיו השמאלניות קיצוניות הוא לא ינטוש למה צריך לשים בראש דירקטוריון של מפעל שמוכר לחם לציבור - אדם ששונא חצי מהעם שאוכל את הלחם הזה? שילך להפגנות ויעזוב את אנגל.