|
|
| נשלח ב-17/10/2023 08:54 |
|
| |
| momeir כתב: |  | כבר לא יודע מה לחשוב. יש מצב שביבי הוא בכלל סוכן אמריקאי?
|
|
ביבי עושה מה שהוא יכול, ורק מה שהוא יכול,
כשיש לך שני שמאלנים (בני גנץ וגדי אייזנקוט) שכל מה שהם דואגים,
שהתפיסה של דוקטרינת אוסלו תישאר !
וזה מה שקורה, אנחנו לא נתנהג לפי האינטרסים של ישראל,
אלא לפי האינטרס האמריקאי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2023 13:25 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אם רוב העם יותר ימני מביבי, אולי תסביר למה אין לפייגלין 30 מנדטים? פייגלין חושב בדיוק ככה שצריך לשטח את עזה, כמה מנדטים יש לו וכמה מנדטים יש לביבי? |
|
כי לפייגלה יש פסיכוזה ואובססיה עם הר הבית. וכן היה לו פסיכוזה נגד חיסוני הקורונה ושאר ירקות. וכי אנשים מתרשמים מקול בריטון עמוק ונאומים.. צריך מישהו שפוי, למשל ח"כ תא"ל במיל. צביקה פוגל.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2023 09:12 |
|
| |
באמת שלא אכפת לי איזו פרסונה בדיוק תהיה שם ובלבד שייעשה מה שנצרך בעז"ה.
רק נקודה למחשבה לגבי ה"הזיות" של פייגלין, עד לפני שבועיים גם תכניתו לגבי עזה נתפסה כלא פחות הזויה מאשר שאר "הזיותיו", אולי בהמשך יתברר שגם שאר הזיותיו לא כאלו מופרכות...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2023 11:31 |
|
| |
בדיוק מה שאני טוען על כל הטענות נגד ביבי. אם מישהו היה בא ואומר לפני שבועיים שצריך להיכנס לעזה ולחסל סופית את החמאס כי הוא מסוכן מאוד, מי היה מאזין לו? עכשיו כולם באים בטענות על ביבי למה הוא לא עשה את זה. אם מסתבר שפייגלין חזה טוב יותר בנושא זה, מי יאמר לנו במה הוא צודק או לא ביתר הדברים? בימינו כבר אי אפשר לדעת מי ההוזה ומי החוזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2023 13:54 |
|
| |
הבעיה היא שגם עכשיו ביבי לא ממהר להכריז על הצורך לחסל סופית את החמאס.
באופן כללי לפני כל מערכת בחירות ביבי דווקא כן נהג להצהיר הצהרות לוחמניות נגד החמאס, אבל בפועל בשטח מנע את זה כדרכו שהחזון שלו הוא שקט ושמרנות.
אני לא רואה איך פתאום יקרה הנס ומשהו ישתנה ועוד עם גנץ, הלוואי ואתבדה
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 18/10/2023 13:58:28
|
|
|
|
|