בית פורומים בחדרי חרדים

הנכד של מייסד אנג'ל בפוסט אנטישמי החרדים אוכלי החינם חשים שהחבל מתהדק על צווראם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2023 18:04 לינק ישיר 
הנכד של מייסד אנג'ל בפוסט אנטישמי החרדים אוכלי החינם חשים שהחבל מתהדק על צווראם

נכדו של מייסד אנג'ל ואחיין של המנכ"ל בפוסט נגד החרדים: "משתמטים, חשוכים בדעותיהם ובעיקר צבועים, התגובה של ציבור אוכלי הנבלות והחינם נובעת מפחד והיסטריה כי החבל הולך ומתהדק על צווארם". (כיכר)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 15:16 לינק ישיר 

דברי כתב:

ההתנצלות לר' גרשון מיותרת הוא כבר נמצא בעולם שבו דברי משפחת אנג'ל לא מעלים ולא מורידים הם צריכים להביע התנצלות וחרטה אמיתיים מהציבור החרדי בו פגעו ללא שום סיבה והצדקה אלא בתור כפיות טובה תהומית ובפרט מר שפיגל שלא חייבים לו כ ל ו ם  ושער פיו כגמל שסתם גועה ומלכלך ללא שום מטרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2023 08:52 לינק ישיר 

ההתנצלות לר' גרשון מיותרת הוא כבר נמצא בעולם שבו דברי משפחת אנג'ל לא מעלים ולא מורידים הם צריכים להביע התנצלות וחרטה אמיתיים מהציבור החרדי בו פגעו ללא שום סיבה והצדקה אלא בתור כפיות טובה תהומית ובפרט מר שפיגל שלא חייבים לו כ ל ו ם  ושער פיו כגמל שסתם גועה ומלכלך ללא שום מטרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2023 23:43 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אגב, הבעלים ירון אנג'ל. עם זקן כובע שחור, וחולצה לבנה. נראה כמו חרדי..

https://img.haarets.co.il/bs/0000017f-f709-d044-adff-f7f9ed110000/3e/a4/f730b0d8f7c8b3300f0841e0ce8d/1913163526.jpg

מהזווית הזו אתה לא רואה את הקוקו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2023 20:02 לינק ישיר 

מחאה מעולה,
אנג'ל הפסידה הרבה
וגם נכנעה כהוגן.

לא נראה לי שימשיכו לקנות
את הזבל של הנכד המקשקש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2023 19:48 לינק ישיר 

טוב שגם לא הכתיר אותנו כמוצצי דם או כמערבי דם בלחם היום כשאתה לא מלכלך על החרדים חזק מידי זה כבר זכות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2023 19:44 לינק ישיר 

בקיצור כישלון של חרם.

ללמדך, שבענייני מחירי קוטג' הכל מתחיל מלמטה
אך בענין חרם חרדי, אבל חרם של אמת, הכל אמור להתחיל מלמעלה. מהגדולים ממש.

ההתנצלות היא נחמת שוטים,
למעשה הם הראו קבל עם ועולם, שאפשר לשרוד עם חרם, ולא צריך להתנצל, והנכד המזוקן גם יכול להוסיף שמן אנטישמי למדורה - והכל עובר בשלום.

נכון שהם פחדו מחרם נגדי.
אבל בסוף - תוצאה עגומה.

למזלם מלאך המוות סייע להם בדרך לא צפויה לרדת מן העץ.
פטירתו של רבי גרשון אפשרה להם דרך לא מתוכננת כיצד להתנצל ולצאת מחוזקים ולא מושפלים על ארבע.

נ.ב. למרות דעתי נגד החרם, השתדלתי בכל החודש לא לקנות אנז'ל

תוקן על ידי יוחנןש ב- 04/06/2023 19:46:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2023 17:25 לינק ישיר 

הנכד גם מתנצל ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 15:54 לינק ישיר 

אגב, הבעלים ירון אנג'ל. עם זקן כובע שחור, וחולצה לבנה. נראה כמו חרדי..

https://img.haarets.co.il/bs/0000017f-f709-d044-adff-f7f9ed110000/3e/a4/f730b0d8f7c8b3300f0841e0ce8d/1913163526.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 15:51 לינק ישיר 

אקיצער, הבחור הזה לא אפוי ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 15:02 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
"הכוונה לאותו חלק משתמט, פרזיט שחי על חשבוננו"

אה..
65% מהחרדים עובדים, 85% מהחילונים עובדים
הוא מדבר רק אל אותם 20%
כשהוא אמר "החרדים אוכלי נבילות", הוא התכוון לחלק ממש קטן מהחרדים..

כשאלו התשובות שלו, עדיף לפעמים בלעדיהן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 11:16 לינק ישיר 

אחרי מחיקת הפוסט – בן משפחת אנג'ל ממשיך להשתולל: "נבוא חשבון"
יואל שפיגל העלה צילום מסך מהפוסט המסית שלו נגד החרדים, והסביר כי לא הוא מחק אותו, תוך שהוא מבהיר כי לא התכוון לכל הציבור החרדי • "הכוונה לאותו חלק משתמט, פרזיט שחי על חשבוננו", כתב. החשבון שלו נחסם מהרשת
מערכת JDN ט״ז באייר ה׳תשפ״ג (מאי 7, 2023) פורסם: 07:54 עודכן: 07:54 

סערת אנג'ל: יואל שפיגל, שהעלה פוסט מסית נגד הציבור החרדי, מבהיר כי לא הוא שהוריד את הפרסום, אלא מחקו לו אותו. ככל הנראה, הסרת הפוסט של נכד מייסד המאפייה ואחיינו של המנכ"ל, הייתה על ידי הנהלת הרשת החברתית פייסבוק, בעקבות תלונות של עוקבים.

שפיגל כתב, תוך שהוא מעלה צילום מסך מהפוסט המסית: "לזה שהוריד לי את הפוסט אנחנו עוד נבוא חשבון. בנתיים לכל המתלהמים למיניהם, תלמדו לקרוא עדר מוסת, לא מפחידים אף אחד, בטח שלא אותי!".

לדבריו, "הפוסט מדבר על עומר בר לב שזכותו להפגין היכן שירצה ומתי שירצה והוא בתור אזרח יכול וחייב לעשות ‏זאת".

"‏לענין החרדים, כתוב חלק, הכוונה לאותו חלק משתמט, פרזיט שחי על חשבוננו, אבל אתם כמו תמיד, תבחרו לראות רק מה שאתם רוצים לראות… כל הסיפור הזה הוא לא יותר מספין ‏עלוב על עסק שכמו שאתם יודעים מאכיל מאות אלפי ‏בתים ורק בגלל שהאש כוונה אל הציבור החרדי הפעם, הוא בא ומסית לחרמות. לא מפחדים!".

בתגובה לפוסט זה, חברת מטא חסמה את הגישה לחשבון הפייסבוק שלו.

בפוסט המקורי שלו כתב שפיגל: "אין גבול לחוצפה של חלק מהציבור החרדי במדינת ישראל. אוכלים חינם ומלחכי הפינכה, משתמטים, חשוכים בדעותיהם ובעיקר צבועים!".

לדבריו, "עמר בר-לב הוא יו"ר הדירקטוריון של מאפיית אנג'ל, (אותה מאפייה שסבי ואחיו הקימו לפני יותר ממאה שנה ודודי ממנכ"ל שנים רבות) אבל הרבה לפני תפקידו כיו"ר דירקטוריון הוא קודם כל אזרח במדינת ישראל (אזרח עתיר זכויות לאור עברו) וכאזרח יש לו את הזכות למחות ולהפגין במקום ובזמן שיבחר ויחפוץ כל עוד הדבר נעשה במסגרת החוק. לא זכור לי שיש חוק שאוסר להפגין מול בית של רב כזה או אחר והתגובה של ציבור אוכלי הנבלות והחינם נובעת מפחד והיסטריה כי החבל הולך ומתהדק על צווארם".

הוא מצהיר כי "נגמרו ימי אכילת חינם, יום הדין קרב ובא ושום חרם או קריאות לחרם לא יעצרו אותנו מלתקן עוול של שנים ונשים סוף להשתמטות ולפרזיטיות. המאפיה תשרוד, בזה אני בטוח אבל אם גם אתם מתנגדים לעזות המצח והחוצפה שיש לציבור החרדי המחרים (נכון, לא כולם כאלו) עשו מעשה וקנו היום ככר לחם אנג'ל – על אפם וחמתם".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 05:18 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
אגב, הנכד המטורלל הזה, מחק די מהר את הפוסט. ולא בכדי..
התפרסם שלא הוא מחק אלא פייסבוק מחקו לו. זה עבר על החוקים שלהם. הם שמאלנים סותמי פיות...י

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 01:27 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 01:06 לינק ישיר 

לך תדע באיזה חומרים הוא מאכיל אותנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 00:56 לינק ישיר 

למה הוא קורא לנו אוכלי נבילות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנכד של מייסד אנג'ל בפוסט אנטישמי החרדים אוכלי החינם חשים שהחבל מתהדק על צווראם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext