בית פורומים בחדרי חרדים

ערוץ 14; ההחרמה פוגעת בעיקר בזכיינים החרדיים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/5/2023 20:27 לינק ישיר 
ערוץ 14; ההחרמה פוגעת בעיקר בזכיינים החרדיים.

נערי הטוויטר שהובילו את ההחרמה המוטמטמת הזו לא מעניין אותן כלל רווחת החרדים, ובשביל לייקים יעשו הכל

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2023 02:09 לינק ישיר 

הזכיינים יסתדרו מהר מאוד.

נעשה כאן צדק,
המפגינים הפוגעים ילמדו לקח,
שיש דין ויש דיין,
והחרדים יודעים להגיב,
יתכן אולי שזה גם מה שפגע במוטיבציה של המפגינים האנרכיסטים להפגין, וסכסכתי מצרים במצרים.

ואנחנו עוד במדינה שמכבדת קבוצת מפגינים אלה, שמאלנים שפלים, חוסמי כבישים, מעודדי מלחמת אחים, הורסי המדינה, תוקפים עוברי אורח חרדים, פורעי חוק וסדר, תומכים בהפיכה של הפושע לכאורה אהרן ברק.

מה שיכול להטריד, למה לא שאלו רב פוסק, לפני המעשה.

נערי רשת לא יכולים להניע חרם בסדר גודל כזה, לא הם אלה שעשו את החרם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 18:18 לינק ישיר 

muki28 כתב:
תגיד לי אם לאחיך הייתה זכיינות של אנג'ל, היית מחרים אותו? תגיד לי אם הבוס של אחיך היה יורק עליך ועל אבא שלך קבל עם ועדה לא היית מחרים אותו? אם כן מוריד בפניך את הכובע ומגיע לקוויטל
לא. אם הבוס של אחי היה יורק עלי ועל אבי גם אני אבל ודאי אבי הצדיק היו ממשיכים לקנות אצלו כדי שאחי ימשיך להתפרנס. אני ממש מאחל לילדיך ולמשפחתך שגם אתה תנהג ככה כלפי אחיך. ואם לא צר לי עליך אבל אולי אתה מקפיד על קלה כבחמורה אבל על המידות יש לך עוד הרבה מה לעבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 18:05 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
הבנתי. אבל לענ"ד - גפני זה לא ממש נערי טוויטר, והפגנה בבני ברק זה לא רק ר' גרשון אלא הצבור החרדי בכללי, ועכשיו זה לא רק היו"ר אלא גם הבעלים שלא מנסים קצת לרכך (וזה שהוא נראה חרדי זה עוד יותר מרגיז).
גפני די נער טוויטר. היחיד שהמרה את פי ר' גרשון ותקף את בג"ץ ודיבר בעד הרפורמה. היום הוא משקר כהרגלו בקודש. זו אחד מהרגעים הפחות יפים של הציבור החרדי. גם נמשך אחרי נערי הטוויטר וגם מזיק לאחיו הזכיינים וגם הציבור החילוני התקומם. על כלום כשיש לנו עוד להעביר חוק גיוס ותקציב. נערי הטוויטר וגפני חסרי אחריות. הבעלים? אתה שומע את עצמך? אתה יודע כמה כסף האיש הזה תרם לחרדים? באים קבוצה ומחרימים אותו מראש ומאיימים עליו שאם לא יתנצל החרם ימשיך. וגם מתלוננים שהציעו לו תוכנית איך להציל את אנג'ל. הרשעים הללו עוד רצו להרוויח כסף לעזור לאנגל ביחסי ציבור שהם גרמו... טוב הוא עושה שלא נכנע לטרור. לא מדובר כאן בשמאלני פתית שלג אלא באיש שיודע לפעול למי שמכירו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 09:48 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
תגיד לי אם לאחיך הייתה זכיינות של אנג'ל, היית מחרים אותו?
תגיד לי אם הבוס של אחיך היה יורק עליך ועל אבא שלך קבל עם ועדה לא היית מחרים אותו? אם כן מוריד בפניך את הכובע ומגיע לקוויטל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 08:13 לינק ישיר 

הבנתי. אבל לענ"ד - גפני זה לא ממש נערי טוויטר, והפגנה בבני ברק זה לא רק ר' גרשון אלא הצבור החרדי בכללי, ועכשיו זה לא רק היו"ר אלא גם הבעלים שלא מנסים קצת לרכך (וזה שהוא נראה חרדי זה עוד יותר מרגיז).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 03:30 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
קלעפער

אני לא מבין מה כל כך מפריע לך בחרם? לענ"ד חבל רק שלא משתמשים בזה יותר, בעניין חילול שבת.. או לפחות בעליות מחירים לא פרופורציונליות. זאת הדרך הכי לא אלימה, זכותו של כל אחד לא לפרנס את מי שלא מכבד אותו מספיק.

אם אח שלי היה זכיין אולי הייתי 'נוגע', אבל לגיטימי מאוד לעשות העדפות בקניה במכולת לא רק לפי איכות המוצר אלא גם לפי היחס שלי לחברה המייצרת. ובכל דבר טוב יתכנו ניזוקים עקיפים, גם כשסוללים כביש חדש בשכונה.
מפריע לי שהחרם הוא על הזכיינים שאין להם קשר לסיפור. זה א. ב. מפריע לי שנערי טוויטר מנוערים מנהלים את הציבור החרדי בסומים בארובה. מפריע לי שנשק כבד כמו חרם משומש לעניין זניח כמו יו"ר שהשתתף בהפגנה נגד גדול בישראל שמתנגד לתעמולה הזו. כך מבין כל בר דעת את המודעה ביתד. הציבור החרדי גם אכל את הדג המסריח, קרי, נערי טוויטר ירודים מובילים אותו. גם נזרק מהעיר, שהפך ללעג וקלס על ההחרמה המטופשת הזו וגם לקה. יהודים חפים מפשע כולל חרדים רבים נפגעו על כלום. והתשובה לשאלה "אם זה היה אחיך" היא שכל יהודי הוא אחי ועל אני נוגע בדבר... פשוט שכל טוב וקצת אנושיות ומידות בשביל מה יש לנו את ר' גרשון? אם לא בשביל ללמוד ממנו מידות והנהגה ישרה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 01:08 לינק ישיר 

קלעפער

אני לא מבין מה כל כך מפריע לך בחרם? לענ"ד חבל רק שלא משתמשים בזה יותר, בעניין חילול שבת.. או לפחות בעליות מחירים לא פרופורציונליות. זאת הדרך הכי לא אלימה, זכותו של כל אחד לא לפרנס את מי שלא מכבד אותו מספיק.

אם אח שלי היה זכיין אולי הייתי 'נוגע', אבל לגיטימי מאוד לעשות העדפות בקניה במכולת לא רק לפי איכות המוצר אלא גם לפי היחס שלי לחברה המייצרת. ובכל דבר טוב יתכנו ניזוקים עקיפים, גם כשסוללים כביש חדש בשכונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 00:19 לינק ישיר 

תסביר  ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 00:15 לינק ישיר 

חסדא כתב:
פשששש, עשו את כל החישובים הכלכליים ,יתכן שצריך להיזהר מלכתוב גם כאן , הנה

למי אתה כתבת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 00:12 לינק ישיר 

פשששש, עשו את כל החישובים הכלכליים ,יתכן שצריך להיזהר מלכתוב גם כאן , הנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 23:52 לינק ישיר 

ביום שישי הוא יכול למלא חנות ממקום אחר? אגב, הוא בטח גם מוגבל בחוזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 23:36 לינק ישיר 

לזכיין ישנה אפשרות להכניס סחורה ממתחרה או שהחנות הינה רכוש אנג'ל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 23:13 לינק ישיר 

תגיד לי אם לאחיך הייתה זכיינות של אנג'ל, היית מחרים אותו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 23:02 לינק ישיר 

למה לשרוף? ב"ה אנחנו לא ברברים ששורפים צווי גיוס כמו הנוער האיכותי מלח הארץ במופע השבועי בקפלן. סורי, לא מעוניין לקנות אצל מי שיורק עלי. חושש שישים לי בלחם עוד כמה מרכיבים. והזכיינים?! שיעברו למתחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2023 22:56 לינק ישיר 

לא הבנתי איך הזכיין החרדי בשכונה חרדית קשור ליור החברה או לנכד של המייסד? ברור שצריך למחות על כבוד התורה! תיכנס ותקנה ותעשה מחאה ותשרוף את הלחם. אבל אל תהרוס פרנסה ליהודי!

תוקן על ידי קלעפער ב- 07/05/2023 22:56:20

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ערוץ 14; ההחרמה פוגעת בעיקר בזכיינים החרדיים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext