בית פורומים בחדרי חרדים

הדרת גברים בקו אוטובוס בירושלים "אתה לא יכול לעלות זה קו של בנות".

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2023 02:51 לינק ישיר 
הדרת גברים בקו אוטובוס בירושלים "אתה לא יכול לעלות זה קו של בנות".

הדרת גברים בקו אוטובוס בירושלים: "אתה לא יכול לעלות, זה קו של בנות"
נהג קו 805 סירב להעלות לאוטובוס אברך תושב העיר, בתחנה שבה עלתה עליו נערה. בחברה טוענים כי מדובר במקרה נקודתי שהתרחש מחשש לשלומו. אולם, מתיעוד שהגיע לידי וואלה! עולה כי מדובר בתופעה שהנהגים מודעים לה. "הבן שלי לא הבין למה הוא לא עולה, הוא נפגע"
מוצי קוצי 05/05/2023

נהג קו 850 סירב להעלות לאוטובוס אברך תושב העיר, בתחנה שבה עלתה עליו נערה. 5 במאי 2023 (ירושלמי)
תושבים בירושלים טוענים כי קו 805 שפועל בעיר מדיר גברים בתקופה האחרונה באופן קבוע ולא מניח להם לעלות על האוטובוס. אחד התושבים העיד כי "הבן שלי ניסה לעלות אליו, בפעם הראשונה הוא היה לבד והנהג אמר לו שהוא לא יכול לעלות, מבלי להסביר לו למה".

"בפעם השנייה היתה נערת סמינר בתחנה, והיא עלתה על האוטובוס. אבל לבן שלי לא אפשרו לעלות", מספר תושב העיר. "הבן שלי נפגע, לא הבין אם זה בגלל שהוא גבר. אנחנו בעצמנו חרדים".

בעקבות תלונת התושבים, עלה כתב של אתר "ירושלמי" לאוטובוס אחר, ובירר מתי מגיע קו 805. בתיעוד האירוע, נשמע הנהג, שלא ידע שהוא מצולם, אומר לכתב כי "קו 80 הוא של בנות, לא יעלו אותך. זה קו של 'סמינר". הכתב שאל שוב מדוע לא יוכל לעלות, והוא השיב לו פעם נוספת: "זה קו של סמינר, של בנות".

מזעזע, הדרת גברים, שומו שמים
אברך רוצה לעלות לאוטובוס מלא בבנות סמינר, ולא מרשים לו
תזדעזע ארץ ישראל ארבע מאות פרסה לא כולל את חריף ומקשה.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/05/2023 02:52:03

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 18:41 לינק ישיר 

עם כל הכבוד,
היה ראוי לציין שזו לא כתבה אמיתית, אלא סוג של העמדת מראה ושינוי מושא הסיפור המקורי.

(ולשם מה לפתוח אשכול נפרד??? זה פורום כאן, לא צאט..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי גינגישראלי ב- 08/05/2023 18:42:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 14:28 לינק ישיר 

האם הנהג מצטופף בין הנערות באוטובוס, כמו שאותה אשה רצתה להצטופף עם אברכי המשי באוטובוס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 09:20 לינק ישיר 

בטרלול הפרוגרסיבי העכשווי הכל אפשרי. מאידך, זה שנהג גבר מונע מגברים לעלות ונותר עם נשים לבדו באוטובוס אומרת דרשני. או שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 07:21 לינק ישיר 
מתאים ל'צרכיו'...

איש_חשוב כתב:
סליחה אם אגיב כאן במקום כמה ניקים שיקשה עליהם לטרוח.

גרשום:
האם נראה למישהו הגיוני שקו אוטובוס ציבורי שעובר ב-28 תחנות יאפשר לעלות אליו רק נערות סמינר? 

חריף ומקשה:
הקו הזה מסובסד ע"י משרד התחבורה,

אם יש אברך שהקו הזה בדיוק מתאים לצרכיו, למה שלא יוכל להשתמש בזה? הרי הוא שילם על זה.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/05/2023 02:58:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2023 02:55 לינק ישיר 

סליחה אם אגיב כאן במקום כמה ניקים שיקשה עליהם לטרוח.

גרשום:
האם נראה למישהו הגיוני שקו אוטובוס ציבורי שעובר ב-28 תחנות יאפשר לעלות אליו רק נערות סמינר? 

חריף ומקשה:
הקו הזה מסובסד ע"י משרד התחבורה,

אם יש אברך שהקו הזה בדיוק מתאים לצרכיו, למה שלא יוכל להשתמש בזה? הרי הוא שילם על זה.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 08/05/2023 02:58:03

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הדרת גברים בקו אוטובוס בירושלים "אתה לא יכול לעלות זה קו של בנות".
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext