| נשלח ב-9/5/2023 03:33 |
|
| |
המחבלים וזורקי הלבן על גדול הדור גם מחרימים את הזכיינים החרדים
של אנגל?
חב"ד שהוחרמה על ידי רבו של מרן הרג"א ומעולם לא נשמעה הערה מאת ר' גרשון על כינוי גנאי של הרב שך כלפי חב"ד והרבי, גם מחרימה את הזכיינים למען כבוד התורה?
גור, שעשו פוגרום בחרדים בשבת וביזו את רבם הגאון העצום, גם מוחים על כבוד התורה והציבור החרדי, מחרימים את הזכיינים של אנגל?
כל אלו שדיברו כל דבר אסור, על הרבנים של מחנה אחר, גם מחרימים?
איזו צדקות! איזה מפגן של קידוש השם. נערים מופקרים בטוויטר, פוליטיקאים מזדקנים וכעסנים, מובילים אותנו באף!
הרי רק חסר שמחר ר"ג יגיד להצביע לאיש אחר, והוא יהפוך לנקלה בעיני יריביו.
כבוד התורה?
לחם לאברך מסכן שעובד כמה שעות באנגל, או משגיח כשרות, או זכיינים, או סתם אלמנה יהודיה שיפוטרו, דמם יהיה על ידי המחרימים.
הפכנו למיליטנטים, ציונים לאומיים, איש לא יפגע בכבוד הלאומי שלנו.
וככה מבלי משים רבים רבים מצטרפים לעגלה הריקנית של הימין הלאומני, שמשחק אותה אוהב חרדים.
שינסו החרדים להיפגש עם גנץ, וכל אהבת הלאומנים תתפוגג בעשן.
כל אהבת הימין הלאומני היא אהבה התלויה בדבר, קואליציה, בטל דבר, נבראה שנאה. אותה שנאה שאני זוכר כילד מלאומיים, גם אמוניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2023 01:51 |
|
| |
אכן טעיתי. אבל גם זה שאינך מסוגל להכניס לחם לפה זו דרגה גבוהה.
אל תזלזל בעצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2023 01:02 |
|
| |
ליצנות אחת דוחה מאה תוכחות
וַיֵּצֵא בֶּן אִשָּׁה יִשְׂרְאֵלִית וְהוּא בֶּן אִישׁ מִצְרִי בְּתוֹךְ בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וַיִּנָּצוּ בַּמַּחֲנֶה בֶּן הַיִּשְׂרְאֵלִית וְאִישׁ הַיִּשְׂרְאֵלִי: (פרשת אמור כד. י'). ויצא בן אשה ישראלית – (ת"כ) מהיכן יצא? רבי לוי אומר: מעולמו יצא, רבי ברכיה אומר: מפרשה שלמעלה יצא, לגלג ואמר: ביום השבת יערכנו, דרך המלך לאכל פת חמה בכל יום, שמא פת צוננת של תשעה ימים? בתמיה (רש"י). בתלמוד מסופר: (חגיגה כו ע"ב), שבכל פעם שעלו ישראל לרגל, היו נוטלים את לחם הפנים "מגביהין אותו ומראין בו לעולי רגלים… ואומרים להם: ראו חיבתכם לפני המקום סילוקו כסידורו", כלומר: גם כעבור שמונה ימים הוא עדיין חם, כמו ביום שסדרו אותו על גבי השולחן. שאל רבי חיים שמואלביץ: כיצד יתכן, שדווקא בדבר זה, אשר הקדוש ברוך הוא מראה באמצעותו את אהבתו לעמו, ויש בו נס תמידי – יקום אדם וילגלג עליו, כפי שאומר רש"י: "יצא ולגלג ואמר ביום השבת יערכנו, דרך המלך לאכל פת חמה בכל יום, שמא פת צוננת של תשעה ימים?"…
אלא צא ולמד מה גדול כחה של ליצנותו יכול אדם לזכות לנסים גלויים – אולם בעזרת ליצנות אחת ניתן להרוס כל חלקה טובה.
תוקן על ידי momeir ב- 12/05/2023 01:04:45
תוקן על ידי momeir ב- 12/05/2023 01:06:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2023 01:00 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | טוב, ברור שאם אדם הגיע לדרגה גבוהה כזו שבגלל כבוד התורה הוא מקיא מלחם, שאסור לו לאכול את זה.
הלוואי עלי דרגה כזו |
|
יש לך בעיה בהבנת הנקרא? למדת ליצנות מהשמאל התרבותי? כתבתי: בא לי להקיא מהחוצפה וגסות הרוח.
תוקן על ידי momeir ב- 12/05/2023 01:00:35
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2023 00:22 |
|
| |
יש אפילו ציור ממנו....י
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2023 21:44 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מזדקנים וכעסנים, |
|
אוח אוח
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2023 17:03 |
|
| |
טוב, ברור שאם אדם הגיע לדרגה גבוהה כזו שבגלל כבוד התורה הוא מקיא מלחם, שאסור לו לאכול את זה.
הלוואי עלי דרגה כזו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2023 17:00 |
|
| |
קלעפער, אין כאן חרם! מצטער, באמת שאני ורבים כמוני לא מסוגלים להכניס לפה לחם של אנג'ל. בא לי להקיא מגסות הרוח והחוצפה... אם חלילה נפגעת כלכלית, כתוב לי באישי ואשלח לך/לאלמנה/למשגיח הכשרות/לזכיין/ וכו' תרומה....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2023 13:29 |
|
| |
| נפל כתב: |  | | לי מותר לדבר על אימא שלי, לך אסור. הלבן וגור זה מריבה בין אחים. כל זמן שהשמאלני נשאר באנג'ל רק חרדי שונא עצמי מסוגל להמשיך להזרים להם כסף. יש מתחרים, יש אופציות. |
|
אתה יהודי?
לך מותר לדבר על אמא שלך?
מאיפה הטענה ההזויה הזו?
איש אביו ואמו תיראו
כבד את אביך ואת אמך
פתחת פעם הלכות כיבוד אם?
ההפך, אם כבר, לי מותר לדבר על אמא שלך. לך זה איסור דאורייתא
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2023 13:22 |
|
| |
מוזר שאתה מניח הנחה שאנשים לא מטומטמים אך מביא ראיה הפוכה.
לא נעים לכם לשמוע ביקורת. גם העציצים שנאו את הרב שטינמן כי דיבר על מידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2023 10:01 |
|
| |
מר קלעפר היקר, אנשים לא מטומטמים ושומעים טוב מאוד מה מניע את להטוטי המילים שלך, סורי לא משכנע אף אחד, חבל על המאמץ שלך, ולא שאין מה לענות על כל סעיף שכתבת, אבל מה שכתבת הוא לא הסיבה להשקפתך, אלא התרוץ למה שאתה חושב, ואזכיר את תשובת הנצי"ב לקושיות 'משכיל' על התורה, שהוא עונה על קושיות, לא על תרוצים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2023 08:01 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | המחבלים וזורקי הלבן על גדול הדור גם מחרימים את הזכיינים החרדים
של אנגל?חב"ד שהוחרמה על ידי רבו של מרן הרג"א ומעולם לא נשמעה הערה מאת ר' גרשון על כינוי גנאי של הרב שך כלפי חב"ד והרבי, גם מחרימה את הזכיינים למען כבוד התורה?גור, שעשו פוגרום בחרדים בשבת וביזו את רבם הגאון העצום, גם מוחים על כבוד התורה והציבור החרדי, מחרימים את הזכיינים של אנגל?כל אלו שדיברו כל דבר אסור, על הרבנים של מחנה אחר, גם מחרימים?איזו צדקות! איזה מפגן של קידוש השם. נערים מופקרים בטוויטר, פוליטיקאים מזדקנים וכעסנים, מובילים אותנו באף!הרי רק חסר שמחר ר"ג יגיד להצביע לאיש אחר, והוא יהפוך לנקלה בעיני יריביו.כבוד התורה?לחם לאברך מסכן שעובד כמה שעות באנגל, או משגיח כשרות, או זכיינים, או סתם אלמנה יהודיה שיפוטרו, דמם יהיה על ידי המחרימים.הפכנו למיליטנטים, ציונים לאומיים, איש לא יפגע בכבוד הלאומי שלנו.וככה מבלי משים רבים רבים מצטרפים לעגלה הריקנית של הימין הלאומני, שמשחק אותה אוהב חרדים.שינסו החרדים להיפגש עם גנץ, וכל אהבת הלאומנים תתפוגג בעשן.כל אהבת הימין הלאומני היא אהבה התלויה בדבר, קואליציה, בטל דבר, נבראה שנאה. אותה שנאה שאני זוכר כילד מלאומיים, גם אמוניים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2023 07:17 |
|
| |
לי מותר לדבר על אימא שלי, לך אסור. הלבן וגור זה מריבה בין אחים. כל זמן שהשמאלני נשאר באנג'ל רק חרדי שונא עצמי מסוגל להמשיך להזרים להם כסף. יש מתחרים, יש אופציות.
|
|
|
|
|