בית פורומים בחדרי חרדים

יישר כח מיוחד לכל מארגני האירוע של מירון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/5/2023 21:18 לינק ישיר 
יישר כח מיוחד לכל מארגני האירוע של מירון

רואים שהיה הרבה מאוד השקעה במחשבה איך שיהיה על הצד היותר טוב. ולדעתי השנה עברו בתוך הציון פי 100 משנים קודמות שאז רוב אנשים לא העיזו להיכנס בפנים.
יישר כח מיוחד לחכ הרב פורוש ויוסי דייטש וגם לקנאים ששיתפו פעולה מלאה למען הסדר הטוב....

שכל התפילות יתקבלו לרצון לפני אדון כל.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2023 00:34 לינק ישיר 

האמת, אפשר לקנות את החרדים בזוטות, אין חוק גיוס ולא פסקת התגברות ולא גיור כהלכה, ולא השוואת תקציב החינוך החרדי לחילוני ולא העלאת שכר מלמדים ולא רפורמה משפטית שתעשה סוף לבג"ץ, - תן להם מירון בנוח עם קוגל רותח ושתיה קרה והכל היה שווה, גם לבחור לאגודה וגם לקחת תפקיד שר, ואם הוא יכול לבדר גם שושן בפורים בסגר, אז מי מדבר בכלל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2023 00:30 לינק ישיר 
בונדמן

YYona כתב:
יישר כח מיוחד לכל הפועלים הישראלים ולכל מי שעובדים בעבודות יצרניות ושילמו מס הכנסה למימון התקציב הגדול שהוקצה לעסקני ההילולה השנה.
וגם לכל מי שהסכים לקבל את הכסף ובתמורה לזה לא לרמוס אנשים וילדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הכסף הלך למגזר החילוני, יצרני ומשווקי המים והשתיה והמזון והשילוט ועוד אינספור ספקי מוצרים ושירות מהמגזר החילוני שקיבלו טבין ותקילין, שלא לדבר על כך שכולם בלי יוצא מן הכלל מוכרחים לעבוד עם קבלות, ונתח נכבד חוזר לקופת המדינה בצורת מס הכנסה ומע"מ ושאר ירקות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 22:07 לינק ישיר 

תשואות לכל מארגני ההילולא !
ישר כוח לסדרנים היקרים,
האירגון נעשה באהבה ובהשקעה רבה, הפלא ופלא, בסדר מופתי !
שתזכו לכל הברכות
בזכות רבי שמעון ואלעזר בנו זי"ע.
שנפעל כל טוב !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 22:02 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

מסכים להנ"ל כמעט על כל מילה.

נ.ב. להוציא את דברי הנבלה שהסית היצה"ר להוסיף להכעיס. שוב בתשובה ואל תבזה את התורה ולומדיה היקרים שסדר העדיפות שלהם בחיים על פני האדמות הוא אחר לגמרי.

כל אחד מבזה את מה שמתאים לו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 20:43 לינק ישיר 

אכן ארגון למופת, וניכר שהרבה מאוד כסף זרם שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 20:26 לינק ישיר 

מסכים להנ"ל כמעט על כל מילה.

נ.ב. להוציא את דברי הנבלה שהסית היצה"ר להוסיף להכעיס. שוב בתשובה ואל תבזה את התורה ולומדיה היקרים שסדר העדיפות שלהם בחיים על פני האדמות הוא אחר לגמרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 20:18 לינק ישיר 

יישר כח מיוחד לכל הפועלים הישראלים ולכל מי שעובדים בעבודות יצרניות ושילמו מס הכנסה למימון התקציב הגדול שהוקצה לעסקני ההילולה השנה.
וגם לכל מי שהסכים לקבל את הכסף ובתמורה לזה לא לרמוס אנשים וילדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 19:00 לינק ישיר 

גרשום כתב:

זה המקום להזכיר את קורבנות האסון שאלמלא דמם השפוך, אברהם פרויליך וייתר מושחתי ועדת החמישה
היו ממשיכים להתנגד לכל שינוי באתר. הפרנצעס של תולדות אהרן היו נשארים במקומם וכך וגם שביל דב,
וגם בעלי התפקידים שהתנערו מאחריותם על חלקם באסון.

השם יקום דמם של הנספים.

מה עם המשטרה, שהם האחראיים ?
כמה הם רצחו ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 11:21 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
משהו יודע לבדוק תקציבית, לאן הלך הכסף השנה, ולאן בפעמים הקודמות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אבל גם לבדוק כמה כסף הוקצבו שנים קודמות וכמה הוקצב השנה.

תוקן על ידי שלג_דאשתקד ב- 10/05/2023 11:22:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 10:03 לינק ישיר 

זה המקום להזכיר את קורבנות האסון שאלמלא דמם השפוך, אברהם פרויליך וייתר מושחתי ועדת החמישה
היו ממשיכים להתנגד לכל שינוי באתר. הפרנצעס של תולדות אהרן היו נשארים במקומם וכך וגם שביל דב,
וגם בעלי התפקידים שהתנערו מאחריותם על חלקם באסון.

השם יקום דמם של הנספים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 10:02 לינק ישיר 

משהו יודע לבדוק תקציבית, לאן הלך הכסף השנה, ולאן בפעמים הקודמות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 07:25 לינק ישיר 

הציבור החרדי מרגיש כל הזמן שהוא במלחמה נגד המדינה ומיצגיה והוא חייב לנצח 

ראיתי עשרות סדרנים מכל סוגי העדות והחסידיות שאמרו בעברית ובאיידיש לא לעבור הכניסה משם וכולם הקשיבו להם 
אבל היה שלב שהיה לחץ באחד המתחמים ועשו שורה של שוטרים לחסום את המעבר עד שיצאו קצת וכמובן שתוך 2 דקות כולם דחפו אותם ועברו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 05:01 לינק ישיר 

אני אישית שהרביתי ללגלג על ה׳שר מירון׳ והמסתעף מסיר את הכובע ומצדיע על הסידור והארגון הנפלא הסדרנים משלנו היה מבריק ומוצלח. מתחם 89!לכל מי שרוצה וחפץ בהדלקה משלו , ועוד ועוד. התחבורה גם היתה סבירה ומניחת הדעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 01:33 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

שלג_דאשתקד כתב:
כיפה,  דבריך מופרכים לגמרי. הרי הקנאים מפסידים הון רב תקציבי עתק למוסדותיהם כל השנים בגלל שאינם לוקחים כספים מהמדינה, ואם הם היו רוצים היו יכולים לקבל הרבה יותר כספים..  
לפי מה שהבנתי - הענין הוא שאמרו להם שלא יהיו שוטרים ןשוטרות בציון וסביבבתו, זוהי הסיבה שהם נרתמו לעזור (אגב גם בז' אדר ועוד אירועים לאחרונה רואים את הקנאים סדרנים במירון ויתכן שזה נתן את הרעיון לקחת אותם כסדרנים גם בלג בעומר).

הסיקריקים הם התורמים הכי גדולים של המדינה, היחידים שרק נותנים מיסים ובענק, מע"מ כל חודש באלפים, ומיסים מטורפים של כמה מאות אלפים על כל דירה שהם קונים במדינה, ולא לוקחים שקל אחד מהמדינה, משלמים פרטי לרופא, לא לוקחים קצבאות ילדים ולא הבטחת הכנסה, האחרונים לומר עליהם שהם באים בשביל כסף.

רק מה, אף אחד לא דורש מהם לבוא ולשמור בחינם כסדרנים/ות כמה שעות, להזיע בשמש בחינם
הם אכן פראיירים תורמים, אבל יש גבול עד כמה.

אף אני, אינני לוקח הבטחת הכנסה!
בלי להיות קנאי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2023 01:04 לינק ישיר 

ראיתי בטוויטר תודה ושבחים לשניאור רוזן על חלקו בהצלחת ההילולא מיהו ומה פעל?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יישר כח מיוחד לכל מארגני האירוע של מירון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext