| נשלח ב-17/5/2023 03:51 |
|
| |
טקטיקות מלחמה: רגע לפני שאנג׳ל קורסת מנסים לשדר נצחון
העזות של אנג׳ל לא יודעת גבולות יו״ר ההנהלה של החברה שאחוז ניכר מלקוחותיה חרדיים - הפגין נגד ערכים חשובים של לקוחותיו. הלקוחות נפגעו והגיבו בחרם. מכאן והלאה במקום להתנצל ולחזור לשגרה במהירות - בוחרת החברה לבוז ללקוחות ולהתעלם לחלוטין - משל היו עדר חתולים מייללים. כעת רגע לפני שהחברה קורסת בעקבות החרם שצבר תאוצה ענקית - מחליטה החברה כנראה בעצת יועציה להמשיך לנהל את המלחמה בקור רוח. ושוב - מתוך אותה מחשבה שאנחנו לא יותר מעדר מטומטים. משדרים נצחון כאילו החרם קרס ולא הזיז לחברה מאומה ולא זו בלבד: הרווחים של החברה עוד הוכפלו בתקופה זו!! העובדות: במקום 45 משאיות יצאו רק 15 בליל שישי - אנג׳ל: הרווחים רק גדלו...
אז אם באמת הרווחים רק גדלו, אולי תשלחו את עומר בר לב להפגנה נוספת כדי שהרווחים ימשיכו לגדול?..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 02:55 |
|
| |
כ״כ הזוי שהחברה מוכנה לשרוף את המוניטין העצום שלה העיקר לא להתנצל
הרב שמואל אליהו: "לאכול לחם שחור בשבת - ולא חלת אנג'ל"רב העיר צפת ומבכירי הרבנים בציונות הדתית, מסביר מדוע גם הוא מצטרף לחרם ולא צורך יותר מוצרים של חברת אנג'ל, ומדוע לא מדובר רק בנקמה? (חדשות)רב העיר צפת, הרב שמואל אליהו, מבכירי הרבנים בציונות הדתית, נשאל היום (שישי) על החרם החרדי נגד מאפיית אנג'ל, "האם החרם על מאפיית אנג'ל הוא נקמה?". כך הוא הגיב: זו לא נקמה שאסורה מהתורה, זו מצווה למחות על כבודם של תלמידי חכמים. כשעמר בר לב מאנג'ל מפגין מול ביתו של הרה"ג גרשון אדלשטיין שליט"א כולנו חייבים למחות על כבוד התורה. הרב אדלשטיין הוא אחד מענקי הרוח של עם ישראל. אחד הצדיקים הגדולים בדור שלנו. הפגיעה בו היא פגיעה בי. היא פגיעה בכל אוהבי ה'. אני לא מסוגל לאכול לחמניה אחת של אנגל אחרי פגיעה בכל מה שיקר לי. אתה מסוגל? זו לא נקמה. זו מערכה ציבורית על דמות מדינת ישראל. מי שחשובה לו מדינת ישראל לא יקנה מוצרים של אנגל עד שהם יתקנו את דרכם. יש מספיק מאפיות אחרות שיודעות לאפות חלות טעימות לשבת. ואם לא תמצא, עדיף לאכול לחם שחור ולא לאכול את החלות שלהם.
תוקן על ידי החלוץ ב- 18/05/2023 02:58:36
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 02:30 |
|
| |
אין מה לומר אנג'ל כבר לא יוכלו לתקן את שמם המושג אנג'ל הפך להיות ממותג יוקרתי, למשהו שחור דוחה אישית יהיה לי קשה לראות את סמל אנג'ל מול הפנים גם אחרי שהסיפור יעבור לפני כמה ימים עבר מול משאית של אנג'ל, והיתה לי תחושה של גועל, לא הבנתי כאילו מה עושה פה הדבר הזה ברחוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 02:06 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 02:05 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 22:51 |
|
| |
אין ספק, אנג'ל לא תקרוס מזה, אבל לא אתפלא אם היא תימכר תוך שנה או תחליף מותג כי מה לעשות אוהב כסף לא ישבע כסף
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 21:49 |
|
| |
לאנג'ל יש בקופה 150 מיליון שקל מזומן כך שאין שום סכנה ליציבות של החברה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 21:49 |
|
| |
ללא הבנה
הצילנו מעזות פנים זהו מאנג'ל. ששותה ונהנה מהציבור החרדי ובועט בו ואומר בעזות פנים גם נזק הם לא גורמים בעזיבתם אותנו. כלומר, איני צריך אותם. גם אנו נענה לעומתו, איננו צריכים אותך תמשיך עם עומר בלילב שלך לשגשג אחורנית
תוקן על ידי דברי ב- 17/05/2023 21:51:57
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 21:04 |
|
| |
גם אם יתנצלו הם איחרו את הרכבת. זה כבר נצרב בתודעה. זו הסיבה לכתבות כדי לגרום לחילונים לפעול הפוך ולתמוך בהם. ההבדל זה שאצלנו זה בגלל השפלה ופגיעה בציפור הנפש, ואצלם זה רק תמיכה בשותף למאבק וככל שהמאבק ישכך כולם יחזרו לרולדין ולמתחרים הטובים יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:44 |
|
| |
אגב, השמאל גם מתגלה כאן במערומיו מסתבר שאין אצל גאוותנים מאוסים אלו, מושג של בקשת סליחה הגאוותן מוכן להפסיד הרבה כסף העיקר לא להתנצל
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:42 |
|
| |
לא מתאים לחברה ענקית כמו אנג'ל להתנהג בכזאת טפשות הסיכום כאן הוא בעצם: אנשים נפגעו מהיחס של "אופה הלחם" שלהם, (לא רק כבוד התורה, אלא גם ובעיקר בהפגנה וזלזול נגד דרך החיים של הקונים שלך) וכשאין את הסליחה המתבקשת, על הפגיעה שהיתה, הכעס עולה פי כמה
המטומטמים של ויינט לא קולטים את זה, הכעס על חוסר הסליחה עולה פי כמה, והחרם יתעצם גם פי כמה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:41 |
|
| |
אינני זוכרת אם אי פעם קניתי לחם אחיד של אנג'ל. המכירות השכונתיות לא מביאות את זה. הייתי קונה לשבת באנג'ל חלות ופיתות כוסמין, שיקרות משמעותית מהחברות האחרות. גם עוגות ועוגיות ללא תוספת סוכר, כולל עוגות גבינה דיאטטיות. ואני בוודאי לא היחידה...
לא עוד!
כל הכתבה הזאת היא מניפולטיבית ושיקרית שמטרתה לפגוע בציבור שלנו ולייאש אותנו. זה רק האגו שלהם שלא מאפשר להם לנהוג בתבונה עיסקית. רמת גן...
אני גמרתי איתם! אלף כתבות כאלה לא ישכנעו אותי לצרוך את התוצרת שלהם.
אנחנו צריכים להיות נחושים ולא להירתע!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:23 |
|
| |
| החלוץ כתב: |  | כל הכתבה הזאת בווינט היא אסטרטגית בלבד ומיועדת לאוזנינו -הלקוחות החרדיים שנחוש שההימנעות שלנו לרכוש את מוצרי אנג'ל, לא מעלה ולא מורידה כלום. הכתבה מלאה במוניפלציות, כאילו החרדים קונים רק לחם פרוס, בעוד שבכל סניפי אנגל בריכוזים החרדים הלחם שחור נמצא אי שם בפינה, והעוגות וכל הלחמים היקרים הם כ-95% מהחנות. כמו"כ השקר שהחברות המתחרות לא מוכנות להגדיל ייצור של מוצר לא רווחי, הוא בלוף מקושקש, כי שאר החברות יותר זולות מאנגל למרות שיכלו מבחינה חוקית להעלות את המחיר יותר, והם לא עושים את זה מהפסד אלא משיקולי רווחיות. לפי הלחץ לשהם לפרסם את הכתבה הזו משמע שעוד קצת שהחרם נמשך הם יורדים על הברכיים להתנצל. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:21 |
|
| |
כל הכתבה הזאת בווינט היא אסטרטגית בלבד ומיועדת לאוזנינו -הלקוחות החרדיים שנחוש שההימנעות שלנו לרכוש את מוצרי אנג׳ל, לא מעלה ולא מורידה כלום. הכתבה מלאה במוניפלציות, כאילו החרדים קונים רק לחם פרוס, בעוד שבכל סניפי אנגל בריכוזים החרדים הלחם שחור נמצא אי שם בפינה, והעוגות וכל הלחמים היקרים הם כ-95% מהחנות. כמו״כ השקר שהחברות המתחרות לא מוכנות להגדיל ייצור של מוצר לא רווחי, הוא בלוף מקושקש, כי שאר החברות יותר זולות מאנגל למרות שיכלו מבחינה חוקית להעלות את המחיר יותר, והם לא עושים את זה מהפסד אלא משיקולי רווחיות. לפי הלחץ לשהם לפרסם את הכתבה הזו משמע שעוד קצת שהחרם נמשך הם יורדים על הברכיים להתנצל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:17 |
|
| |
עומר בל לב התראיין כעת בערוץ 12 ולא רצה להתייחס לחרם של אנג'ל גם אחרי שאלות מהמראיינת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 12:18 |
|
| |
המניה של שלמה אנג'ל ירדה בחודש האחרון, כך לפי הגרפים שפורסמו, ב5 אחוז שזה המון לחודש, במושגים של שווי חברה.
כנראה שמדובר בקמפיין שנועד להתיש את החרדים.
כל כלי יוצר עלייך לא יצלח
|
|
|
|
|