|
|
| נשלח ב-17/5/2023 16:18 |
|
| |
בני ברקים, צאו למפגינים עם חיוך רחב, עוגות ושתיה קרה
היום אמורה להיות הפגנה חילונית בבני ברק,
צאו אל המפגינים עם חיוך רחב,
קבלו אותם באהבה עם עוגות ושתיה קרה,
תנו להם לצעוק,
אני מעריך שמשלמים להם על זה,
אל תפגעו להם בפרנסה......................
אל תריבו איתם,
אל תיגררו לאלימות,
גם אם הם עושים בכוונה פרובוקציות,
במקרה כזה עוצמים עין אחת וממשיכים הלאה כאילו לא קרה כלום,
ובעיקר קדשו שם שמים ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/05/2023 16:19:25
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:19 |
|
| |
יטיוב עדיין לא הגיב ?? "מפסיקים להגיש את הלחי השנייה" "תזרקו עליהם טיטולים" .. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:21 |
|
| |
רעיונוסיץ לא לגמרי הבנתי. למה לגבי אנג'ל לא אמרת "אל תפגעו להם בפרנסה" מה ההבדל? שואל כדי להבין. לא כדי לקנטר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 18:36 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
יטיוב עדיין לא הגיב ??
"מפסיקים להגיש את הלחי השנייה" "תזרקו עליהם טיטולים" ..
|
|
בהחלט אני סבור שבני אדם בכלל והישראלים בפרט מכבדים כוח . ככל שתתרפס יותר כך ידרכו עליך יותר ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2023 19:57 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
רעיונוסיץ לא לגמרי הבנתי. למה לגבי אנג'ל לא אמרת "אל תפגעו להם בפרנסה" מה ההבדל? שואל כדי להבין. לא כדי לקנטר.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 02:34 |
|
| |
לא חושב שציבור אמור למחול על כבודו אכן ביחיד נאה והגון למוחל, אבל לא כבודו של ציבור קדוש ויקר שנרמס, אין כבודו מחול וחריף ומקשה עוזר כאן לרומסים, כי הוא בצד הרומס, פוסע על ראשי עם קודש. חבל לו מאוד על פרנסתם של אנג'ל, כאן הוא נזכר לעזור ליהודים טובים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 07:17 |
|
| |
יש הבדל גדול בין חברה ציבורית שמתפרנסת ממך במשך שנים ויורקת לך בפרצוף ופוגעת בקדוש וביקר לך מאשר סתם עמך שפוטים ומוסתים שאפילו לא תמיד יודעים על מה הם מפגינים. אנג'ל יכלה לגדוע את החרם עוד לפני שהתחיל לו היתה מתנערת מהיו"ר החלול שלה ומוציאה הודעה קצרה שהיא מיצרה על כך ואינה תומכת בהפגנות פוליטיות והיו"ר אדם פרטי שאינו מייצג אותה, אבל העדיפה לתמוך בו בשתיקתה, והנכד החכם עוד הוסיף חטא על פשע והגדיר אותנו, אלו שמגדילים את המניות שלו, בכינויים שלא ניתן להעלות על הכתב, ועל כך היא משלמת ותשלם
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|