|
|
| נשלח ב-18/5/2023 14:50 |
|
| |
יהיר לפיד דואג לתלמוד בבלי....
חזק!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 16:28 |
|
| |
לא נכנסתי לסרטון אך זכורים לי לא מעט פעמים שהוא התבטא שהוא חושב שכל תלמיד צריך לדעת ללמוד דף גמרא וכדומה.
מוכן לתרום כמה שקלים למי שיעבוד על סרט לפיד והיפוכו שעוד קצת מקהל מצביעיו יראו את הבלוף ואת הבלון הענק מרוקן. האיש באמת בדיחה. [עושה ועשה את זה לעצמו] .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 18:50 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | לא נכנסתי לסרטון אך זכורים לי לא מעט פעמים שהוא התבטא שהוא חושב שכל תלמיד צריך לדעת ללמוד דף גמרא וכדומה.
מוכן לתרום כמה שקלים למי שיעבוד על סרט לפיד והיפוכו שעוד קצת מקהל מצביעיו יראו את הבלוף ואת הבלון הענק מרוקן. האיש באמת בדיחה. [עושה ועשה את זה לעצמו] .
|
|
ינון מגל עושה את זה הרבה פעמים, אאל"ט הייתה תכנית בממשלה הקודמת שנקראה "הלפיד הלילי":)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 18:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 19:47 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
הוא אידיוט ומטומטם. סביר להניח שהוא באמת לא זוכר מה קישקש אתמול.
|
|
זה לא שהוא לא זוכר, הוא אפילו לא מנסה לזכור. זה הקטע שלו. לקשקש שטויות בביטחון רב. והכי עצוב שלפי סקרי עומק יש לו לא מעט מנדטים של אוהדים שרופים שילכו איתו באש ובמיים. בלי קשר למה הוא יגיד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2023 22:20 |
|
| |
חסדא
| מצדרביעי כתב: |  | לא נכנסתי לסרטון אך זכורים לי לא מעט פעמים שהוא התבטא שהוא חושב שכל תלמיד צריך לדעת ללמוד דף גמרא וכדומה.
ינון מגל עושה את זה הרבה פעמים, אאל"ט הייתה תכנית בממשלה הקודמת שנקראה "הלפיד הלילי":) |
|
אז צריך להוציא סרט הלפיד הלילי !
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2023 23:37 |
|
| |
ללא הבנה
| חסדא כתב: |  | לא נכנסתי לסרטון אך זכורים לי לא מעט פעמים שהוא התבטא שהוא חושב שכל תלמיד צריך לדעת ללמוד דף גמרא וכדומה.
|
|
את שם הסרט אתרום: הבלבול (על שם לפיד המבולבל ועל שם בבלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|