בית פורומים בחדרי חרדים

אולי בפועל החרם על אנגל לא עובד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2023 16:02 לינק ישיר 
אולי בפועל החרם על אנגל לא עובד?

משהו לא מסתדר לי עם החרם החרדי על מאפיית אנגל, או שהמאפיות האחרות משקרות ובניגוד להצהרות שלהם מייצרות יותר לחם ומספקות את הביקוש, אחרת, למה אין מחסור בלחם ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 16:08 לינק ישיר 

לא נראה לי שהתשובה הנכונה לשאלה היא: אין מחסור משום שהציבור החילוני עבר לאנג'ל הרי החילונים בעיקר רוכשים לחמים יקרים...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/05/2023 16:16:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 16:42 לינק ישיר 

א. ביררת עם כל המאפיות שלא הוסיפו עוד לחמים? 
במכולת שאני קונה היה רק אנגל וברמן עכשיו אין אנגל אחד ובמקום זה הביאו כמויות ענק של דוידוביץ
ב. כל המאפיות השכונתיות עובדים כפול ומכופל בפרט משעות אחה״צ שהלחם (חוץ מאנגל...) נגמר על המדפים בחנויות והרבה יותר בימי שישי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 17:54 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
 לא נראה לי שהתשובה הנכונה לשאלה היא: אין מחסור משום שהציבור החילוני עבר לאנג'ל הרי החילונים בעיקר רוכשים לחמים יקרים...

איזה יופי
עכשיו רק נשאר לפתור חידה נוספת
למה ואיך צנחו מניותיהם של אנג'ל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 19:09 לינק ישיר 

מה שאני ראיתי בשערי רווחה ובחסד לאלפים, ובאושר עד שתמיד היה מבחר לחמים גדול, לא רק אנג'ל, אנג'ל היה מיעוט.
ככה שהיה כאן פער לא גדול לסגור

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 22/05/2023 19:09:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 19:18 לינק ישיר 

החלוץ כתב:
א. ביררת עם כל המאפיות שלא הוסיפו עוד לחמים? 
במכולת שאני קונה היה רק אנגל וברמן עכשיו אין אנגל אחד ובמקום זה הביאו כמויות ענק של דוידוביץ
ב. כל המאפיות השכונתיות עובדים כפול ומכופל בפרט משעות אחה״צ שהלחם (חוץ מאנגל...) נגמר על המדפים בחנויות והרבה יותר בימי שישי
לא ביררתי, התייחסתי למה שבעלי המאפיות אמרו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2023 19:24 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

איזה יופי
עכשיו רק נשאר לפתור חידה נוספת
למה ואיך צנחו מניותיהם של אנג'ל..
כדי לגרום להיצע או ביקוש של מניות בבורסה מספיקים שמועות אודות החברה, כך שמהעובדה הזו עדיין-מוקדם מידי להסיק מסקנה כלשהי. אני גם בטוחה שעד לחרם- המניות של אנגל לא עלו תמיד. אתה צריך להבין עוד דבר שעם החרם על אנגל התפרסם גם שבר לב הוא יו"ר החדש, ידיעה לכשעצמה שעלולה להביא לירידות חדות במניה של החברה

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 22/05/2023 19:36:18

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אולי בפועל החרם על אנגל לא עובד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext