בית פורומים בחדרי חרדים

חשוב להזהיר מפני השקעות קורצות בעיתונות החרדית !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2023 01:06 לינק ישיר 
חשוב להזהיר מפני השקעות קורצות בעיתונות החרדית !

השקעה עושים עם התיעצות של
אדם מקצוען שבאמת מבין בזה.

זה פשע שבעיתונות החרדית
נותנים פירסום להשקעות הונאה !!!

אי אפשר להאמין לאף מודעה בעיתון חרדי, גם אם קוראים לעיתון "יתד נאמן", ויש לו וועדת רבנים !

וועדת הרבנים שלהם זה בענייני צניעות, לא בענייני גזל והונאה שמתפרסם בעיתון לעיני כל.

שאר העיתונים אין לי כל כך מידע.
אז אינני רוצה לכתוב סתם.
אני יודע ש"המודיע" הם יותר אחראיים
בנושא הזה.
הפשע הגדול זה "יתד נאמן"
שיש להם וועדת רבנים !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 02:44 לינק ישיר 

שמעתי סיפור על אברך משי מסכן,
הוא ראה מודעה מושקעת ב"יתד נאמן"
שמוכרים משרדים בתל אביב,
מציאה גדולה ! .
פושעים פרסמו על מציאה גדולה ! .
והם ידעו לשכנע את האברך התמים יפה יפה.

המשרד יש לו 15 מטר, ב 350 אלף שקל בלבד ! . בלי חניה.
משרד בלי חניה בתל אביב - לא שוה כמעט חצי שקל, האברך ניסה להשכיר את המשרד ואף אחד לא התעניין במשרד ללא חניה.

ובינתיים האברך היה משלם כל חודש הוצאות שונות עבור המשרד,
הוא קנה השקעה ""משתלמת"", ולבסוף נוצר לו הוצאה כל חודש בנוסף למשכנתא !

עד שלא היה לו ברירה והוא ניסה למכור את המשרד במחיר הפסד של 250 אלף שקל, המשרד עדיין לא נימכר . שלא נדע כאב וחוסר אונים.

תוקן על ידי רציף ב- 28/05/2023 03:06:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 02:27 לינק ישיר 
.

השמועה ששמעתי על החברה של שמאי שזירי היא מהימנה.גם באתר מפות של גוגל משהו חשוד ;החברה המרכזית למימוש זכויות󉁫-373-4444‬https://maps.app.goo.gl/6HArRzX8vGJAWvNN9אז חשוב לבדוק, ולא ליפול בשטיפת מוח של העיתון המודיע "העיתון הכי נקי" לדבריהם ! . אל תאמינו לאף עיתון ! .כמובן, אל תאמינו לאף אתר ברשת,ולאף מודעה ברחוב ! .

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 28/05/2023 02:54:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 01:38 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

רציף כתב:
לךתדע1 כתבה:

האם שזירי מציע השקעות לציבור הרחב בנוסף למימוש זכויות?

שזירי גורף לכיסו 14 אחוז ל 5 שנים עמלה מהמילגה שהוא משיג ללקוח.

לא פלא שיש לו תמונות עם כל הרבנים, והוא מפרסם אותם בעיתונים, ואז הקוראים משוכנעים שהרבנים אתו.
יש לו מערכת פירסום משומנת.

שזירי לא מציע השקעות

נשלח מהאנדרואיד שלי

הרבנים לא בעדו ולא נגדו. נכון שיש מין חזירות שמקזזים מהקצבאות של המסכנים האלה אחוזים גדולים, אבל זה חוקי, וכאן המקום לציין שלא חסרים אנשים מסכנים שאלמלא השירותים האלה היו מוותרים מראש על זכויותיהם בשל חוסר ידע, אמביציה וכדומה. מיותר לציין שהחברות האלה לא נותנים שירותים משפטיים ולכן מומלץ לפנות לעו"ד, אחרת, עלולים לשלם גם לעו"ד במידת הצורך לערער...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/05/2023 22:36:56

הערתי לצדיקים ב"המודיע"
על הפרסום של שמאי שזירי,
היות ואני שמעתי שזו
חברה שמומלץ לברוח מהם כמו מאש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 01:36 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

מוכרים לנו 'עיתונות כשרה' 'מפוקחת', במה היא כשרה, שהיא נזהרת מתמונות ילדות בנות 7? ולהכשיל רבבות באשליות שיהרסו להם את החיים זה בסדר? זה לא רק אלו שמוזכרים לעיל, זה גם פרסומות של כמה ס"מ בעמוד ראשון על הלוואות ברגע = שוק אפור, והשקעות עם 2% ריבית לחודש.

כחרדים אין שום רשות לפרסם דבר שהוא פיגוע - לפני עיוור לא תתן מכשול. זה הרבה יותר גרוע מלשים תמונה לא צנועה ולסמוך על הקוראים שישמרו את עיניהם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 01:34 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אני רק תוהה איך בדיוק העיתונים יכולים לבדוק את כל העסקים הללו בצורה אמינה.

הפושעים ב"יתד נאמן"
עושים הרבה כסף מהמודעות האלה, זה לא בעיה להעמיד מומחה בתשלום שיבדוק כל מודעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 01:32 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

יש לנו ציפיות גדולות מהרבנים במערכות העיתונים. הלוואי ויעסקו במה שהיו צריכים להתעסק, אז היו רואים שיש טעם לפגם בלתת במה למנוולים בחייהם וכל שכן במותם, ובוודאי שלא היו מספידים אותם על גבי העיתון ואף יוזמים הספדים... לגוף העניין, לא ניתן לצפות מהרבנים במערכות העיתונים שיעסקו בכדאיות של השקעות וכו'. סתם שאלה רטורית: מה וועדה כזו אמורה לפסוק על כדאיות ההשקעה בחיסון נגד קורונה מבית הרב קנייבסקי זצ"ל כזכור המחיר היה -3000שקל?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/05/2023 23:34:35

החברים של חיים ולדר מצאו לנכון להגן עליו ולהספיד אותו.
יתכן שהם שאלו רב.

כאן הפושעים מפרסמים השקעות שברור שזה רמאות !!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 01:30 לינק ישיר 

muki28 כתב:

איש_חשוב כתב:
חרדים אוהבים קיצורי דרך לכסף וגם מאמינים לזה וזה מכמה סיבות.
נאמר קודם כל שקשה מאוד מאוד לקצר דרכים בשביל להתפרנס .זה בערך כמו לעקוף את התור ולהגיע ראשון ליעד. על מה ולמה מגיע לך? אז נכון שכדי להתפרנס יפה צריך לתכנן וללמוד זאת מגיל צעיר ומי שמחכה שהרבנים יכוונו אותו לכך יכול להמשיך לחכות ולאחר את הרכבת. ואז כשאתה מתבגר וצריך את הכסף והוא איננו וגם אין לך יותר מידי הבנה בדרכי העולם זה כר פורה ללכוד ברשת הרבה תמימים שמאמינים בקיצורי הדרך הללו. גם הציבור החרדי קצת תמים ולא מאמין שהאיש ממולו מסוגל לשקר לו. איזה תמימות. מדליה . דבר נוסף,הציבור החרדי מתחנך על סיפורי צדיקים שכל המהות של הסיפורים הללו הוא ניסים ומופתים .בקיצור עושים איזשהו הוקוס פוקוס (או אומרים תהילים למשל או נותנים צדקה לאירגון המיוחס.חשוב ביותר) והנה הקסם נעשה והישועה הגיע והנה שוב קיצור דרך .ממש דרך חיים שכולה בנויה על קיצורי דרך אז למה לא להאמין גם לכל הלוקשים שמנסים למכור . ככה מילדות מתרגלים שלא צריך לעבוד קשה יותר פשוט להמתין בתחנה כמו שממתינים לאוטובוס וכמו שהאוטובוס מגיע בסוף אז גם הנס יגיע ויאסוף אותנו איתו . מה לעשות שהנס איננו אוטובוס.

למה לתייג "החרדים ככה וככה"?
תיוג זה דבר דוחה
חרדים אמיתיים לא פייק, כשהם יוצאים מהכולל לעבוד הם מוצאים מיידית עבודה שהם רוצים - דהיינו עבודה חרדית
לא צריך להשלים לימודי ליבה כדי להיות סופר סתם, מלמד, מגיד שיעור, ועוד מגוון של מאות עבודות
חרדים פייק מודרנים, המחפשים עבודות תכנות, עו"ד רפואה, אלו שוברים תראש על לימודי ליבה
אז למי התכוונת שוב כשתייגת "החרדים"?
ומי שלא מתאים לו ה 3 מקצועות שרשמת נגזר עליו להיות סדרן או קופאי בסופר? לא שאני מזלזל במקצועות האלו, כל עבודה מכבדת את בעליה, רק שהשכר במקצועות האלו בד"כ מינימום והרבה פעמים עבודה במשמרות שזה גם לא קל לבעל משפחה

יש עוד ים של מקצועות שאפשר להרויח יפה, אתה לא יודע את זה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 01:24 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
ירו_שלמי

ירו_שלמי כתב:
קשה לבקש אישור מרב העוסק בענייני ממונות? יש פרסומות שכל מי שיש לו טיפה רקע, וזה כולל את העובד הזוטר בעיתון, יודע שזה שקר ופתיון לפתאים, ועדיין מכניסים את זה.

אגב, כשאתה רוצה לפרסם משהו עם שם של אשה בפרסומון חרדי, זה עובר ועדת רבנים, אם אתה רוצה לפרסם טיפול נפשי זה צריך אישור של רב. אני באמת שואל, למה שלא יבקשו אישור דומה או שתהיה ועדת רבנים לגבי ענייני ממונות החמורים?

כי הנהלת עיתון "יתד נאמן" אין להם יראת שמיים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2023 11:11 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
נאמר קודם כל שקשה מאוד מאוד לקצר דרכים בשביל להתפרנס .זה בערך כמו לעקוף את התור ולהגיע ראשון ליעד. על מה ולמה מגיע לך? אז נכון שכדי להתפרנס יפה צריך לתכנן וללמוד זאת מגיל צעיר ומי שמחכה שהרבנים יכוונו אותו לכך יכול להמשיך לחכות ולאחר את הרכבת. ואז כשאתה מתבגר וצריך את הכסף והוא איננו וגם אין לך יותר מידי הבנה בדרכי העולם זה כר פורה ללכוד ברשת הרבה תמימים שמאמינים בקיצורי הדרך הללו. גם הציבור החרדי קצת תמים ולא מאמין שהאיש ממולו מסוגל לשקר לו. איזה תמימות. מדליה . דבר נוסף,הציבור החרדי מתחנך על סיפורי צדיקים שכל המהות של הסיפורים הללו הוא ניסים ומופתים .בקיצור עושים איזשהו הוקוס פוקוס (או אומרים תהילים למשל או נותנים צדקה לאירגון המיוחס.חשוב ביותר) והנה הקסם נעשה והישועה הגיע והנה שוב קיצור דרך .ממש דרך חיים שכולה בנויה על קיצורי דרך אז למה לא להאמין גם לכל הלוקשים שמנסים למכור . ככה מילדות מתרגלים שלא צריך לעבוד קשה יותר פשוט להמתין בתחנה כמו שממתינים לאוטובוס וכמו שהאוטובוס מגיע בסוף אז גם הנס יגיע ויאסוף אותנו איתו . מה לעשות שהנס איננו אוטובוס.

תיוג זה דבר דוחה
חרדים אמיתיים לא פייק, כשהם יוצאים מהכולל לעבוד הם מוצאים מיידית עבודה שהם רוצים - דהיינו עבודה חרדית
לא צריך להשלים לימודי ליבה כדי להיות סופר סתם, מלמד, מגיד שיעור, ועוד מגוון של מאות עבודות
חרדים פייק מודרנים, המחפשים עבודות תכנות, עו"ד רפואה, אלו שוברים תראש על לימודי ליבה
ומי שלא מתאים לו ה 3 מקצועות שרשמת נגזר עליו להיות סדרן או קופאי בסופר? לא שאני מזלזל במקצועות האלו, כל עבודה מכבדת את בעליה, רק שהשכר במקצועות האלו בד"כ מינימום והרבה פעמים עבודה במשמרות שזה גם לא קל לבעל משפחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2023 10:33 לינק ישיר 
ירו_שלמי

איש_חשוב כתב:

תיוג זה דבר דוחה

מי שמדבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2023 10:28 לינק ישיר 

בכל דבר ובטח ובטח בענייני פרנסה כמעט ואין שום קשר בין היותך חרדי לבין התוצאה הכלכלית שלך, למעט זה שלחרדי בדכ יש את האמונה שהשם יעזור לו, חילונים לא נופלים בפח פחות מחרדים, החרדים מחפשים את ההשקעות האלה יותר מחילונים, בגלל סיבה כלכלית פשוטה, לחילוני שאין אמביציה להתעשר יש לו את כל הסיבות להסתפק ב2 משכורות ולוותר על דברים מנקרי עיניים, ולגדל את 2 או 3 ילדיו בכבוד, לחרדי אין את הפריוליגיה הזו, כאשר הוא יודע וצופה מראש שיהיו לו 10 ילדים פלוס מינוס, ותמיד מה שלא יעזה נגזר עליו לחיות בדוחק וככזה הוא תמיד יחפש את המטבע איפה שישנו מישהו שמאיר לו........... ובל נשכח שכל דבר הוא משמים אבל לפרנסה יש מפתח מיוחד....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2023 01:56 לינק ישיר 

ואם כבר, הסיבה שחרדים נופלים יותר היא בגלל תמימותם
מי שאינו גנב, ולא רגיל לסביבה תחמנית וגזלנית, סומך יותר מידי על אחרים
זה אכן לימוד שצריך כל חרדי לעבור
"תדע לך שמחוץ לחממה החרדית, יש עולם רע תככן מסית משמיץ גזלן שודד"
תלמד אותו את כל זה, והוא ידע לרחרח ולחשוד קצת יותר

שמעתי סיפור על אחד מגדולי ישראל, שמישהו רצה שאותו גדול ישקיע את כספו אצלו
תוך כדי, רצה ההוא לבטח את עצמו ושאל "איך אדע שאתה לא גונב אותי"
כאן אמר אותו גדול, זה גנב, כי מי שחושד באחרים בגניבה, סימן שהוא לקוי בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2023 01:53 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

תיוג זה דבר דוחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2023 00:26 לינק ישיר 
ירו_שלמי

ירו_שלמי כתב:
קשה לבקש אישור מרב העוסק בענייני ממונות? יש פרסומות שכל מי שיש לו טיפה רקע, וזה כולל את העובד הזוטר בעיתון, יודע שזה שקר ופתיון לפתאים, ועדיין מכניסים את זה.

אגב, כשאתה רוצה לפרסם משהו עם שם של אשה בפרסומון חרדי, זה עובר ועדת רבנים, אם אתה רוצה לפרסם טיפול נפשי זה צריך אישור של רב. אני באמת שואל, למה שלא יבקשו אישור דומה או שתהיה ועדת רבנים לגבי ענייני ממונות החמורים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2023 00:21 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 25/05/2023 00:24:59

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חשוב להזהיר מפני השקעות קורצות בעיתונות החרדית !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext