בית פורומים בחדרי חרדים

חבורת נערים חילונים תקפו באכזריות בת 13 תיעדו והעלו לטיק טוק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/5/2023 01:04 לינק ישיר 

מזעזע: נערים השליכו נערה בת 13 שלא הכירו לתוך בריכת שחייה בדימונה ולאחר שהצליחה לצאת, הוכתה באכזריות על ידיהם. תיעוד האירוע עלה לטיקטוק על ידי הנערים. תלונה הוגשה במשטרה נגד החשודים, ונפתחה חקירה.

דודתה של הנפגעת: "נער רעול פנים חנק אותה ונתן לה בוקס בעין, היא לא מכירה אותם. חברה שרצתה לעזור קיבלה מכות. אף אחד לא ניסה לעזור לה שם. היא ממש נסערת וכואב לה הראש, לקחנו אותה לביקור רופא. היא רצה מהבריכה לכיוון המשטרה והילדים רדפו אחריה. היא מפחדת לצאת החוצה כי הנערים אמרו לה שיתפסו אותה. מחר היא לא תלך בבית ספר כי היא מפחדת. זה יכל להיגמר בצורה מאוד קשה".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 17:43 לינק ישיר 

יש מצוה כזאת, להעלות סירטונים אלימים או מוזרים לטיק טוק ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 14:43 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מזעזע
לא נראה לי שערבים גרים בדימונה
אלה חילונים .

לא חסרים בדוואים בסביבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 04:18 לינק ישיר 

מזעזע
לא נראה לי שערבים גרים בדימונה
אלה חילונים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2023 03:00 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

מזעזע: נערים השליכו נערה בת 13 שלא הכירו לתוך בריכת שחייה בדימונה ולאחר שהצליחה לצאת, הוכתה באכזריות על ידיהם. תיעוד האירוע עלה לטיקטוק על ידי הנערים. תלונה הוגשה במשטרה נגד החשודים, ונפתחה חקירה.

דודתה של הנפגעת: "נער רעול פנים חנק אותה ונתן לה בוקס בעין, היא לא מכירה אותם. חברה שרצתה לעזור קיבלה מכות. אף אחד לא ניסה לעזור לה שם. היא ממש נסערת וכואב לה הראש, לקחנו אותה לביקור רופא. היא רצה מהבריכה לכיוון המשטרה והילדים רדפו אחריה. היא מפחדת לצאת החוצה כי הנערים אמרו לה שיתפסו אותה. מחר היא לא תלך בבית ספר כי היא מפחדת. זה יכל להיגמר בצורה מאוד קשה".

נורא,
אתה יכול למלא את כל הפורום בפשעים כאלה ואחרים.

התוקפים היו יהודים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חבורת נערים חילונים תקפו באכזריות בת 13 תיעדו והעלו לטיק טוק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext