| נשלח ב-30/5/2023 12:41 |
|
| |
מה ההבדל בין חילוני לבהמה?
האמת, אודה ולא אבוש. לא ידעתי עד היכן הדברים מגיעים. ידענו שהחילונים חיים בזבל, אבל זו תמיד היתה ידיעה ערטילאית משהו. בלי תשומת לב לפרטים. אף אדם נורמלי וודאי שלא חרדי לא מחפש לדעת את הטינוף הזה. עכשיו נטל על עצמו הניק יוטיוב משימה לאומית להביא כאן דבר יום ביומו מ'הנעשה והנשמע' בחצרות חילונים ולמרות שמעשיו אולי לא רצויים, כי מה לנו ולגועל הזה, כוונתו נרצתה גם בלי לרצות. בעל כרחנו עולה פה תמונה של חברה שחיה בבהמיות מזוויעה ומחליאה, ועוד מסתכלת על מי שמעל זה - כ'מוזר' ולא מן היישוב. גועל נפש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2023 04:12 |
|
| |
בטח שמעת על הפירוש "אין" ראשי תיבות "אדם יש נשמה" כן הנידון הוא במה מתבטאת הנשמה אצל חילוני
בכל מקרה, כפשוטו, שלמה המלך מדבר על כך שכולם ימותו לבסוף, וכך כתוב בפירוש בהמשך הפסוקים ולא על ההבדל המהותי שבין אדם לבהמה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2023 00:56 |
|
| |
"ומותר האדם מן הבהמה אין כי הכל הבל"
לא ראיתי ששלמה המלך, הפריד בין חרדי לחילוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2023 02:16 |
|
| |
מזעזע, פורעים ריקים ופוחזים הציקו לכל חרדי שעבר אפשר לשמוע את הפושטק "נעבור לקרבן הבא".
הפושטקים חילונים חובשי כיפה.. הולכים עם גופיות בלי שרוולים. מסתבר שלא כל יוצא בשאלה מסיר את הכיפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2023 20:19 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2023 13:54 |
|
| |
| momeir כתב: |  | ועוד הערה: איך עבריינים יגיעו לכלא, אם בחלקים גדולים של הציבור החרדי סוגרים עניין בתוך הקהילה. לא מתלוננים במשטרה, לא תובעים בבתי משפט אזרחיים. הסיקריקים ה 'אולטרא חרדים' הם לא קבוצה שמתנהגת באלימות ובעבריינות? החבר'ה של שובו בנים לא מתנהגים כ'עבריינים' ? יהודי ירא שמיים באמת ובעל מידות טובות, ללא קשר לחרדיותו , לא יגיע לעבריינות (ועדיין הוא מתפלל " ואל תביאני לא לידי ניסיון ולא לידי ביזיון") |
|
ירא שמיים באמת - אין כמעט אצל אחינו החילונים. תכונות טובות - פחות מודגש אצל החילונים היקרים, זה לא מה שהם משקיעים בו כל כך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2023 13:49 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | האם לדעתך חרדים פורצים לתוך דירות? עושים שודים בבנקים? גונבים בתוך חנויות בכל פעם שאין מצלמות, כדרכם של החילונים, ואז חרדים לא מודווחים למשטרה על פריצה כי מדובר בגנב חרדי למשל? או פקידת בנק הדואר למשל שעברה שוד מחרדי (כן נשמע הזוי, אבל אצלך הכל הרי מסתדר) לא תקרא למשטרה? שמעת פעם על אדם שסגר דיל עם "פורץ חרדי" באישון לילה כי הוא חרדי? תודה שחרדים פחות עבריינים אם לא פי 10 אז פי 100.
ובהתייחס ל1.3 מליון נפשות חרדים כ"י, טענתך על כמה עשרות סיקריקים הזויים, או שובו בנים, אינם זקוקים לתגובה. תקזז אותם עם כמה עשרות נרקומנים חילונים ושיהיה לך לבריאות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2023 13:44 |
|
| |
האם לדעתך חרדים פורצים לתוך דירות? עושים שודים בבנקים? גונבים בתוך חנויות בכל פעם שאין מצלמות, כדרכם של החילונים, ואז חרדים לא מודווחים למשטרה על פריצה כי מדובר בגנב חרדי למשל? או פקידת בנק הדואר למשל שעברה שוד מחרדי (כן נשמע הזוי, אבל אצלך הכל הרי מסתדר) לא תקרא למשטרה? שמעת פעם על אדם שסגר דיל עם "פורץ חרדי" באישון לילה כי הוא חרדי? תודה שחרדים פחות עבריינים אם לא פי 10 אז פי 100.
ובהתייחס ל1.3 מליון נפשות חרדים כ"י, טענתך על כמה עשרות סיקריקים הזויים, או שובו בנים, אינם זקוקים לתגובה. תקזז אותם עם כמה עשרות נרקומנים חילונים ושיהיה לך לבריאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2023 10:52 |
|
| |
ועוד הערה: איך עבריינים יגיעו לכלא, אם בחלקים גדולים של הציבור החרדי סוגרים עניין בתוך הקהילה. לא מתלוננים במשטרה, לא תובעים בבתי משפט אזרחיים. הסיקריקים ה 'אולטרא חרדים' הם לא קבוצה שמתנהגת באלימות ובעבריינות? החבר'ה של שובו בנים לא מתנהגים כ'עבריינים' ? יהודי ירא שמיים באמת ובעל מידות טובות, ללא קשר לחרדיותו , לא יגיע לעבריינות (ועדיין הוא מתפלל " ואל תביאני לא לידי ניסיון ולא לידי ביזיון")
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 19:14 |
|
| |
| momeir כתב: |  | 'איש חשוב' הרקע החינוכי והמשפחתי של עבריינים רבים. הוא דתי-חרדי. נכון שהם הורידו את הכיפה. אבל אם תבדוק היכן הם למדו והתחנכו. אז מחכה לך הפתעה רבתי!
|
|
גם אם תקח את כל מאות היוצאים בשאלה החרדים (לא יודע למה ערבבת כאן דתיים, כשהאשכול עסוק בהשמצת חרדים פתאום מצאת פתח מילוט..) וגם אם כל מאות יוצאים אלו ישבו בכלא.. לא תסביר כאן את ההפרש, פי 10 לטובת הציבור החרדי, גם ביחס גודלם לאוכלוסיה התירוץ שלך אבסורדי..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 13:41 |
|
| |
| YYona כתב: |  | | פיינשמקער כתב: |  | . איזו עליה גדולה יותר במספרים, מ-1 ל-2, או מ100 ל150, נניח? אבל באחוזים, העליה הראשונה היא של מאה אחוז והשניה 'רק' חמישים...
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
אין לי מידע על העלייה אבל בשנים קודמות היה יותר מ 150. ובאופן כללי העבריינות קיימת בציבור החרדי הרבה יותר מאוכלוסיות אחרות (עוד לפני שלוקחים בחשבון תת דיווח). יכול להיות שהעלייה רק מסמנת שינוי לטובה, שאת המקרים שהיו בשנה האחרונה לא השתיקו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אנחנו גם מוצצים דם של חילונים כל בוקר בשביל הכיף אם שכחת.. אפילו גלית גוטמן אמרה את זה. אני רק שואל את עצמי עד כמה אתה מזוכיסט שמבזבז את זמנך כל היום בפורום של עבריינים, פרזיטים ועלוקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 11:18 |
|
| |
'איש חשוב' הרקע החינוכי והמשפחתי של עבריינים רבים. הוא דתי-חרדי. נכון שהם הורידו את הכיפה. אבל אם תבדוק היכן הם למדו והתחנכו. אז מחכה לך הפתעה רבתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 03:28 |
|
| |
| YYona כתב: |  | | ובאופן כללי העבריינות קיימת בציבור החרדי הרבה יותר מאוכלוסיות אחרות (עוד לפני שלוקחים בחשבון תת דיווח). |
|
אנחנו מסתכלים על אוכלוסית בתי הסוהר, ובאופן כללי אפשר לראות שגם ביחס לגודלם באוכלוסיה, החרדים כמעט ואינם נמצאים שם, הייתי אומר פחות מעשירית ממה שהיו אמורים להיות שם ביחס לגודלם באוכלוסיה יודע למה אין לי נתונים? כי זה אחד הסודות השמורים במדינה.. ותאמין לי, אילו היו כאן בשורות רעות לחרדים התקשורת החילונית כבר היתה מפרסמת נתונים.. אבל בעינים חשופות ככה בלי משקפת אפשר לראות שהחרדים לא נמצאים שם ואתה כתבת כאן "עוד לפני שלוקחים בחשבון תת דיווח" משמע, אנחנו מדברים כאן על עבריינות כן מדווחת, מה שאומר שהמשטרה מדווחת על יותר פשעים בציבור החרדי, אבל אינה מכניסה אותנו לכלא.. ואנכי לא ידעתי שבתי המשפט המשטרה והפרקליטות כל כך אוהבים אותנו ומשאירים אותנו מחוץ לכלא
או שאולי יש לך לספר לנו על כלא סודי, חרדי, בו מוחזקים כל אותם המוני חרדים עבריינים? האם תוכל לשתף אותנו בסיפורי עלי באבא שלך? משעמם כאן מאז הסיפור של אנג'ל ירד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 02:30 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  |
| YYona כתב: |  |
| פיינשמקער כתב: |  | . איזו עליה גדולה יותר במספרים, מ-1 ל-2, או מ100 ל150, נניח? אבל באחוזים, העליה הראשונה היא של מאה אחוז והשניה 'רק' חמישים...
|
|
אין לי מידע על העלייה אבל בשנים קודמות היה יותר מ 150. ובאופן כללי העבריינות קיימת בציבור החרדי הרבה יותר מאוכלוסיות אחרות (עוד לפני שלוקחים בחשבון תת דיווח). יכול להיות שהעלייה רק מסמנת שינוי לטובה, שאת המקרים שהיו בשנה האחרונה לא השתיקו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חבל שתתאמץ ותתפתל סחור סחור. תן לי לעזור לך. כל חרדי שלישי - סוחר בסמים קשים בשעות הפנאי. 67% מהחרדים - ביצעו מעשה קניבליזם לפחות פעם בחיים (מתוכם 34% אכלו בשר אדם למעלה מ-10 פעמים!) וכל חרדי שני - שדד או ישדוד בנק. תאמין לי. אני יודע!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 01:41 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
| פיינשמקער כתב: |  | . איזו עליה גדולה יותר במספרים, מ-1 ל-2, או מ100 ל150, נניח? אבל באחוזים, העליה הראשונה היא של מאה אחוז והשניה 'רק' חמישים...
|
|
|
חבל שתתאמץ ותתפתל סחור סחור. תן לי לעזור לך. כל חרדי שלישי - סוחר בסמים קשים בשעות הפנאי. 67% מהחרדים - ביצעו מעשה קניבליזם לפחות פעם בחיים (מתוכם 34% אכלו בשר אדם למעלה מ-10 פעמים!) וכל חרדי שני - שדד או ישדוד בנק. תאמין לי. אני יודע! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|