הניק יו_טיוב מטנף את דפי הפורום בהבאת סיפורי סחי ומאוס
הניק יוטיוב בחר לעצמו כמשימת קודש להביא כאן על בסיס שעתי כל אירוע מאוס ומגעיל ממה שנעשה בציבור החילוני, ודואג להדגיש את זה בכותרת ובתוכן, והוא דוחף לפה נגד רצון ואופי המקום הזה מסיפורי זימה עד גניבות וכו'. נראה לי שהוא מגזים כי לצערינו הרב, ולבושתינו וכלימתינו גם בציבור שלנו לא חסרים סיפורים, אז בשביל מה כל זה? להוכיח למי? להראות מה? עדיף להתמקד בטוב שבציבור שלנו מאשר להבליט את הרע שבציבור החילוני.
נדמה לי כי רבים יסכימו איתי.
נשלח ב-1/6/2023 00:12
למישהו יש כאן ספק שבציבור הכללי אין סוף לפשעים, אין סוף לעיוותים ?.... יו_טיוב, יש לך עוד עבודה, בינתיים נרשמה רגיעה בהסתה. תודה רבה וישר כוח !
תגיד את זה לניקים החילונים והחולנים שמזבלים את הפורום עם כל קצה קצהו של סחי ומאוס במגזר החרדי. ואני האחרון שיצדד ביו טיוב אבל במקרה הזה הוא עושה עבודת קודש לחשוף את פרצופי הצבועים
אני לא מסכים אתך. אם היית כותב גם נגד הניקים שמביאים סיפורים בציבור החרדי (למרות שאין הרבה שם) - נו, אבל כשאתה כותב רק יוט יוב אתה מוכיח שכואב לך שהוא מגלה את הפרצוף האמיתי של החילונים. זה הכל.
מה לעשות הציבור החרדי התחיל להרים ראש סוג של "לתת סטירה בחזרה לאנג'ל"..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/05/2023 13:21:14
נשלח ב-30/5/2023 13:19
שלג_דאשתקד כתב:
אני לא מסכים אתך. אם היית כותב גם נגד הניקים שמביאים סיפורים בציבור החרדי (למרות שאין הרבה שם) - נו, אבל כשאתה כותב רק יוט יוב אתה מוכיח שכואב לך שהוא מגלה את הפרצוף האמיתי של החילונים. זה הכל.
האתר הוא חרדי ומטבע הדברים מעניין את קוראים הפורום מהנעשה והנשמע בציבור החרדי לטוב ולמוטב, אמנם אם יש מישהו שכל הזמן מבליט רק את רע שיש בשוליים, גם זה לא טוב אבל בכל זאת מדובר בציבור שלנו. אבל להביא כל יום סיפורי זימה ורצח מהציבור החילוני, מה לנו ולזה? למה צריך בכלל להיחשף לזה?
נשלח ב-30/5/2023 13:18
סייען כתב:
והוא דוחף לפה נגד רצון ואופי המקום הזה מסיפורי זימה עד גניבות וכו'.
חברך (בטח מאותו סמארטפון..) במילא הפך את המקום לסיפורי זימה
למרות הגועל שאני חש לעומת סיפוריו של יו טיוב אני ממליץ שלא להפסיק עם זה עד שחברך ואתה, או אתה וחברך, שניכם ביחד וכל אחד לחוד.. לא תפסיקו להציף את הפורום בסיפורי הזימה שלכם לא נעים לך לקבל בחזרה את אותו המטבע ככל הנראה..
נשלח ב-30/5/2023 13:15
סייען כתב:
גם בציבור שלנו לא חסרים סיפורים
אין מי שיצחק אתה חושב שנולדנו אתמול? די כבר נו.. הציבור שלך זה הדעה שלך, הבנת?
אתה מזכיר קצת את החילונים שמנסים לפעמים לתלות פאשקוילים משלהם ברחובות חרדים..
נשלח ב-30/5/2023 13:10