|
|
| נשלח ב-7/6/2023 03:14 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | פייק, כל התקשרות מאז ומעולם דרשה אישור מנכ"ל מיוחד תגובת אנג'ל
אגב, גם ההתנצלות פייק, הוא לא התנצל כי הוא הבין שמשהו לא בסדר הוא התנצל כי הנסיונות המזויפות של אנג'ל להערים ולהעלים את החרם לא צלחו |
|
מדובר במוסדות שעבדו כבר עם אנג'ל - המתנצלים הצולעים ! אז עבור מה הם מרעימים קשיים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2023 14:00 |
|
| |
למען לומדי התורה: מאפיית אנג'ל תרמה לישיבת פוניבז' מאות ארגזים של לחם פרוס. ישראל כהן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2023 17:55 |
|
| |
לא קונים אנג'ל . נקודה!
| רציף כתב: |  | למען לומדי התורה: מאפיית אנג'ל תרמה לישיבת פוניבז' מאות ארגזים של לחם פרוס. ישראל כהן נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא להתבלבל... לא מתקרבים למוצרי אנג'ל. פשוט לכל בר דעת, שכל עוד עומר בר לב הוא יו"ר הדירקטוריון, לא קונים אנג'ל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2023 23:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2023 12:35 |
|
| |
תכלית, היכן אוחזת כיום המחאה נגד אנג'ל והאם היא עדיין קיימת
ועוד שאלה, האם ירון אנג'ל הוא חוזר בתשובה ? בכל התמונות רואים אותו עם כובע וזקן גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2023 15:55 |
|
| |
הוא עם קוקו גדול מאחורי הכובע. אבל היו שמועות שחזר בתשובה בכלא, והוא הסביר שהשתתף בשיעורי תורה כל יום פשוט כי היה לו משעמם, ולמעשה הוא מגיע מבית מסורתי וסבו היה אף דתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2023 17:56 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | הוא עם קוקו גדול מאחורי הכובע. אבל היו שמועות שחזר בתשובה בכלא, והוא הסביר שהשתתף בשיעורי תורה כל יום פשוט כי היה לו משעמם, ולמעשה הוא מגיע מבית מסורתי וסבו היה אף דתי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2023 21:20 |
|
| |
כמדומני שפורסם שהם היו ביחד בצבא, והוא פשוט דאג לתעסוקה עם רווח נאה לחברו הטוב.
|
|
|
|
|