| נשלח ב-6/6/2023 15:11 |
|
| |
מי זה הרב יצחק דיין מז'נבה
הוא נותן כשרות למנו ספנות לטענתם יש משגיח כשרות על האוניה בכל ההפלגות הדרך לדבר עם המשגיח היא בווצאפ בלבד כי הוא על האוניה אני יודע שבעבר לפני כעשור פחות או יותר הם ניסו לקבל כשרות מגופים ברץארץ שאף אחד מהם כולל צהר לא הסכים לכן אני מנסה להבין מי הרב הנ"ל וכמה ניתן לסמוך על ההשגחה שלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 16:21 |
|
| |
לא נתנו להם כשרות מהארץ, כי הן נקראים חול... הרב רווח שהיה העוזר של הרב עמאר כשהיה רב ראשי ניסה להכנס לשם בזמנו.. אבל הרב שם היה הרב צדוק.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 16:59 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
לא נתנו להם כשרות מהארץ, כי הן נקראים חול... הרב רווח שהיה העוזר של הרב עמאר כשהיה רב ראשי ניסה להכנס לשם בזמנו.. אבל הרב שם היה הרב צדוק..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 20:05 |
|
| |
הכט מתומצת... מג'יק וואן מנו ספנות, לא רצתה בכלל כשרות לא של צוהר ולא של הרבנות הראשית, היה טוב להם עם הכשרות של הרב צדוק מגני תקווה.. משהו פרטי, כמו הרב ויטמן של תנובה, וכמו הרב חרלפ לאוסם.. . הרבנות עצמה רצתה לנכס לה את הכשרות מטעם חוק הכשרות, שהיא היחידה שיכולה לתת כשרות, ולהעיף את הרב צדוק, ואחרי דיונים משפטיים נקבע שהספינה לא מחויבת לכשרות מהרבנות נראשית, כי היא נקראת חו"ל.. שאר הדברים סיפורים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2023 20:45 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
הכט מתומצת... מג'יק וואן מנו ספנות, לא רצתה בכלל כשרות לא של צוהר ולא של הרבנות הראשית, היה טוב להם עם הכשרות של הרב צדוק מגני תקווה.. משהו פרטי, כמו הרב ויטמן של תנובה, וכמו הרב חרלפ לאוסם.. . הרבנות עצמה רצתה לנכס לה את הכשרות מטעם חוק הכשרות, שהיא היחידה שיכולה לתת כשרות, ולהעיף את הרב צדוק, ואחרי דיונים משפטיים נקבע שהספינה לא מחויבת לכשרות מהרבנות נראשית, כי היא נקראת חו"ל.. שאר הדברים סיפורים
|
|
ממה שאני יודע מידיעה אישית לגבי מנו לפני כ15 שנה הם פנו לכל מיני רבנויות היו להם שני אוניות לאחת לא ניתן היה לתת כשרות בין היתר כי מערכת הקיטור של האוניה היתה מספקת את החום לתנורים ולא ניתן להכשיר את דודי הקיטור של האוניה והמפעיל שלהם הוא גוי ככה שבנוסף זה גם בישול נוכרי באוניה השניה לא היתה את הבעיה הזאת ואני לא יודע למה לא נתנו כשרות עליה וממידע מתוך חברת מנו הם היו מעוניינים מאוד בכשרות אבל אף אחד לא הסכים לתת להם כולל לא צוהר אני מדבר לפני כ10 15 שנה היום יש להם אוניה חדשה לא מה שהיה אז ואין לי מושג לגבי התנאים היום האוניה מג'יק וואן לא הייתה של מנו אלא עברה מספר חברות שונות בשלב כל שהוא היא גם הייתה דל אגד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|