בית פורומים בחדרי חרדים

בן גביר מתגלה כחדל אישים כלומניק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2023 22:36 לינק ישיר 
בן גביר מתגלה כחדל אישים כלומניק

תראו מה המשטרה שלו עוללת ליהודי שהפגין עם שלט ועליו המילים "אני מוחה"

אהרן בורשטיין שמוחה כל שנה ליד מצעד הגאווה בתל אביב. עם שלט עליו כתוב "אני מוחה", תוך קריאת פרקי תהילים.

השנה משטרת תל אביב החליטה לעצור אותו. בורשטיין הוא תושב תל אביב, קצין בצה"ל שחזר בתשובה לפני 30 שנים ולומד בכולל במרכז תל אביב

ביום חמישי בעת שהפגין ניגשו אליו שוטרים סמוים ועצרו אותו ל 48 שעות ללא צו, ומבלי שהסבירו לו מה עילת המעצר. ביום שישי בורשטיין התקשר למשטרה לקבל את הצו בגינו הוא עצרו אותו. אתם חושבים שהוא קיבל את הצו? אז תמשיכו לחשוב.

בורשטיין שוחרר למעצר בית עד לאחר השבת. המשטרה הציבה רכב משטרתי עם שני שוטרים סמוים לעקוב ש"הפושע המסוכן" לא נמלט ושלא יעיז לחשוב לצאת מהבית.

בן גביר שכל השנים הפגין נגד מצעד הגאווה החליף את עורו וכיום הוא שולח את הסיקירוטטה לעצור ולהציק למפגינים נגד המצעד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 20:21 לינק ישיר 
הדגלים השחורים

דברי כתב:
לעלות להר הבית ולהראות שאינו מפחד מהשי"ת ואין לו מורא מקדש זה שאין לו מורא מערבים זה דבר חיובי אבל מעורב בעזות פנים כלפי שמיא אין בזה שום מעלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2023 20:20 לינק ישיר 

לעלות להר הבית ולהראות שאינו מפחד מהשי"ת ואין לו מורא מקדש ואין לו מורא מערבים ידבר חיובי אבל מעורב בעזות פנים כלפי שמיא אין בזה שום מעלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2023 18:08 לינק ישיר 

השר לביטחון לאומי דורש הבהרות מהמפכ"ל וממפקד מחוז תל אביב על מעצר חרדי סמוך למצעד הלהט"ב בתל אביב.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר שיגר מכתב למפכ"ל המשטרה יעקב שבתאי ולמפקד מחוז ת"א עמי אשד, בו הוא טוען לפגיעה בחופש הביטוי ומבקש הבהרות על מעצר חרדי אשר הפגין סמוך למצעד הגאווה בתל אביב בשבוע שעבר.

השר בן גביר כתב: "מסתבר כי משטרת ישראל פגעה בחופש הביטוי של אדם בשם אהרן בורשטיין בכך שעצרה אותו מעצר שווא ואף הגביל אותה בהגבלת שווא רק כי החזיק שלט בו נכתב "אני מוחה". רק לאחר התערבות בית המשפט הוא שוחרר ללא כל תנאים",

"לכאורה מדובר בעבירה על החוק ופגיעה בחופש הביטוי. כמו כן לכאורה מדובר באירוע הנוגד את המדיניות שלי, ובניגוד להצהרות שלכם כי תאפשרו חופש ביטוי לכולם", הוסיף.

לטענת השר מדובר בחריגה מהוראותיו ומהקבוע בחוק. "כמה שעות לפני מצעד הגאווה בעיר תל אביב, קיימתי ישיבת הערכת מצב בהשתתפותכם. במהלך אותה ישיבה עמדתי על הוראות החוק ועל המדיניות שלי, שמחד גיסא מחייבות שמירה על בטחון הציבור, אך מאידך גיסא מאפשרות חופש ביטוי לכולם. במהלך הישיבה ביררתי האם אתם מקיימים את המדיניות שלי כאמור, גם באשר לאנשים שמפגינים נגד המצעד. מפקד מחוז תל אביב, השיב לי בחיוב".

בעקבות המקרה הזה, מבקש השר בן גביר הבהרות משני האישים לגבי המשך מעצרו של המפגין שהוארך עד ליום ראשון הבא.

https://www.inn.co.il/news/604503

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 16:30 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

muki28 כתב:
ולמה לא מפטרים את כבודה כמו שנהוג בכל מדינה דמוקרטית שפויה? בארה"ב היא היתה מסיימת את תפקידה יחד עם המפכ"ל שעה לאחר היוודע תוצאות הבחירות

גם את זה בית המשפט אינו מאשר
בית המשפט אינו מאשר שיהפכו אותו לימני או למאוזן לפחות
בית המשפט אינו מאשר שהכנסת תגבר על החוקים שלו
בית המשפט אינו מאשר לבן גביר לומר למשטרה שלו מה לעשות
בית המשפט אינו מרוצה מכך שביבי ראש ממשלה, ועוד מעט הוא יחליט האם הוא ימשיך להיות ראש ממשלה
בינתים בית המשפט מרשה לנו לכתוב כאן.

יתכן שנתניהו לא רוצה לריב עם מערכות המשפט, שלא יבולע לו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 14:59 לינק ישיר 

muki28 כתב:
ולמה לא מפטרים את כבודה כמו שנהוג בכל מדינה דמוקרטית שפויה? בארה"ב היא היתה מסיימת את תפקידה יחד עם המפכ"ל שעה לאחר היוודע תוצאות הבחירות

גם את זה בית המשפט אינו מאשר
בית המשפט אינו מאשר שיהפכו אותו לימני או למאוזן לפחות
בית המשפט אינו מאשר שהכנסת תגבר על החוקים שלו
בית המשפט אינו מאשר לבן גביר לומר למשטרה שלו מה לעשות
בית המשפט אינו מרוצה מכך שביבי ראש ממשלה, ועוד מעט הוא יחליט האם הוא ימשיך להיות ראש ממשלה
בינתים בית המשפט מרשה לנו לכתוב כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 13:22 לינק ישיר 

בן גביר אמר שהוא דאג השנה למתחם מיוחד להפגנה נגד הצועדים בירושלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 01:00 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 00:38 לינק ישיר 

היועהמ"שית יר"ה לא מרשה לבן גביר לגבש עמדה, לפרסם אותה ובטח שלא להורות למשטרה לנהוג על פיה. הם מחויבים לרוח המפקד של השר לבטחון פנים הקודם, שלו היעהמ"שית כן הרשתה לגבש עמדה, להביע אותה ולהורות למשטרה לנהוג על פיה.
כל כך פשוט. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 00:22 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

המשטרה מדווחת לשר על כל מעצר?

לא
אבל היא יודעת מה מדיניות השר ברצותה פועלת לפי המדניות שלו וברצותה כמו במקרה הזה היא מכניסה לו אצבע לעין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 00:10 לינק ישיר 

המשטרה מדווחת לשר על כל מעצר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2023 00:08 לינק ישיר 

בוקר טוב
אני טענתי זאת באוזני כל מי שרצה לשמוע לפני הבחירות
ואחרי הבחירות אמרתי שהוא לא היה צריך לקחת את התיק של המשטרה כי הם יעשו לו בצפר וזה מה שהם עושים לו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2023 23:55 לינק ישיר 

בן גביר אכן כלומניק, אבל מסיבה שהוא לא משתלט על המשטרה כמו שצריך
וראינו את זה בהפגנות נגד השמאל, הוא לא תפס את הקצינים כמו שצריך באזנים, ולכן השמאל העיז והעיז בהפגנות עד שהימין נשבר
אבל אתה לא יכול להאשים אותו שהוא שלח את השוטרים לעצור את בורשטיין הזה, בן גביר פשוט לא שולט במשטרה, כמו שהימין לא שולט בשום דבר
אם הימין היה מספיק חזק ועז פנים, היתה כאן מהפכה אמיתית, ואני לא רוצה להשוות את זה לאיזשהי מהפכה שהיתה בעבר במדינה מסוימת.. אבל את השמאל צריך לתפוס בכל הכוח, ובשביל זה צריך אנשים באמת חזקים בימין
בינתים כולנו כאן רופסים ובוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בן גביר מתגלה כחדל אישים כלומניק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext