בית פורומים בחדרי חרדים

ראש פורום קהלת לכלכלה: "הפריון של גבר חרדי כל כך נמוך ששום תוכנית שילוב לא תעזור"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2023 21:49 לינק ישיר 

הדגמת סגנון חשיבה חרדי קלאסי.
מצד אחד מלין "למה לא מפרסמים נתונים",
ומצד שני כשמראים לך נתונים מהלמ"ס אתה מלין שזה לא מהימן.
וכך הטיעונים שלך הינם בגדר "שאי אתה יכול להזימו"..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2023 01:39 לינק ישיר 

לא הבאת כאן נתונים של הלמ"ס, נכון?
הבאת פורום קהלת האנטי חרדי
אגב גם הלמ"ס לא ממש מדייק בכל הנוגע לחרדים, והמידע שלו בנושא החרדים די לקוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2023 02:17 לינק ישיר 

בתור בוגר תוכנית שילוב והשמה חייב לומר שהתכניות האלה זה הדבר שהכי יכול לקדם ולעזור לשלב את החרדים במשרות איכותיות. וזה שהמדינה שילמה עבור השילוב שלי 20 אלף ש"ח זה כלום לעומת מה שהיא חסכה עלי בתקצוב חסר בתקופת החיידר והישיבה. ושלא לדבר שהמס הכנסה שאני משלם כיום לעומת זה ששילמתי במשרה שעבדתי לפני הקורס מכסה את הלימודים בכמה חודשים בודדים. ככה שגם אם מהתכניות האלה משתלבים אפילו רק 15% המדינה בשורה תחתונה רק מרוויחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2023 11:05 לינק ישיר 

muki28 כתב:
בתור בוגר תוכנית שילוב והשמה חייב לומר שהתכניות האלה זה הדבר שהכי יכול לקדם ולעזור לשלב את החרדים במשרות איכותיות. וזה שהמדינה שילמה עבור השילוב שלי 20 אלף ש"ח זה כלום לעומת מה שהיא חסכה עלי בתקצוב חסר בתקופת החיידר והישיבה. ושלא לדבר שהמס הכנסה שאני משלם כיום לעומת זה ששילמתי במשרה שעבדתי לפני הקורס מכסה את הלימודים בכמה חודשים בודדים. ככה שגם אם מהתכניות האלה משתלבים אפילו רק 15% המדינה בשורה תחתונה רק מרוויחה.

מעניין, אפשר לשאול איזו תכנית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2023 16:16 לינק ישיר 

הנאציזם מרים ראש במדינת ישראל שהוקמה כדי למנוע שנאת יהודים ונכשלה בזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2023 16:29 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

מעניין, אפשר לשאול איזו תכנית?
מעדיף לא לפרט. אם תרצה באישי. אחת מתוכניות השילוב במימון קמח ומשרד העבודה. מהכיתה שלי והכתה המקבילה השתלבו מעל 50% במשרות נחשבות. בנוסף, יש לי עוד 2 גיסים ולא מעט חברים שהיו בתכניות כאלה והשתלבו בתעשיה. מיותר לציין שלולא התכניות האלו הייתי כנראה עובד עד היום בשכר מינימום והמיסים שלי למדינה היו בהתאם. אברך נשוי שצריך לפרנס משפחה לרוב לא יכול להרשות לעצמו לצאת ללימודים בלי מימון ומלגת קיום מינימלית. המדינה במקום לשחק ראש קטן צריכה להפנים את זה ולפחות לתת את ה 65% שהיא קיצצה לו ב 12 שנות לימוד. כולם יצאו מורווחים ובראשם המדינה. המפסידים היחידים זה הפוליטיקאים שחיים על השנאה והמדון שיהיה להם פחות במה למשוך את עדר הכבשים לקלפי. הם אלו ששמים רגליים לתכניות הללו לאורך כל השנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2023 21:37 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
לא הבאת כאן נתונים של הלמ"ס, נכון?
הבאת פורום קהלת האנטי חרדי
אגב גם הלמ"ס לא ממש מדייק בכל הנוגע לחרדים, והמידע שלו בנושא החרדים די לקוי.

קהלת מתבססים על נתונים גולמיים של הלמ"ס.
הם בסך הכול לוקחים את הנתונים האלה מפלחים אותם ומציגים בצורה נוחה לעין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2023 01:29 לינק ישיר 

וכדאמרי אינשי, אסור לשקר אבל לא חייבים לומר את כל האמת
שבענו מכל הסקירות המוטות שלהם, שיסקרו את עצמם ויפסיקו לנבור לאחרים בקישקעס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2023 09:50 לינק ישיר 

את ראש פורום איכה מעניין פריון הגבר החרדי ראש פורום היהודי המאמין טוען שראש פורום איכה הינו מחלל שבת בפרהסיא וכל דיעותיו המעוותות נובעות ממח מטונף מלא תועבה ואכילת שקצים ורמשים ואינה מעניינת בכלל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראש פורום קהלת לכלכלה: "הפריון של גבר חרדי כל כך נמוך ששום תוכנית שילוב לא תעזור"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.