|
|
| נשלח ב-21/6/2023 04:52 |
|
| |
עבר שבוע והאדם החצוף מבזה רבנן, המסתתר מאחורי ניק "מלך הארץ", עוד לא המציא לכאן מקור להשמצתו המפורשת, ולהוצאת הדיבה שלו כשהוא כתב שהרב רובין הסכים להפצת תמונתו "תמורת נזיד עדשים" ביקש ממני וגם קיבל את המספר של האישי של הרב רובין כדי ללכת לברר אם הדיבה נכונה, אבל תוצאות אין.
אילו היה מדובר במישהו חילוני מפורסם, שמפרסמים עליו דיבה, הוא היה מן הסתם תובע, ואז מלך הארץ היה מסכן את עצמו בכך שהוא עצמו יפורסם, וזה הרי שוד ושבר, כי ללכלך בלי חשבון על אחרים זה סבבה, ולהתלכלך בחזרה זה נורא אלא מה, מר מלך הארץ מסתמך על טוב ליבו של הרב רובין שיניח לו ולהשמצותיו, "כי זה הרי אנ"ש ולא תובעים כאן דיבה". אבל, מר מלך הארץ.. הקב"ה כן תובע את עלבונם של צדיקים, ואתה תשלם את החשבון על בטוח.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2023 06:25 |
|
| |
אתה מתקשה בסימני דפוס כנראה, כי אני שאלתי ולא קבעתי, תבקש ממישהו קרוב אליך -אם יש כזה- שיסביר לך ויתרגם לך מה זה אומר הסימן הזה ? ואז תבין שזה לא קביעה אלא רק שאלה.
ובאשר לסיפא, לא ביקשתי ממך כלום, אתה זה שפנית אליי באישי ובהמשך הבאת לי מספר שלא היה שם אף פעם מענה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2023 10:43 |
|
| |
| מלך_הארץ כתב: |  | מאחר ואני יודע איך הדברים עובדים, אין מצב שמפרסמים תמונה של רב בסדר גודל כמו הרב רובין ללא רשותו ועל זה יש לי תימה רבתי. ולפיכך השאלה האם עד כדי כך התרדרנו. תארגן לי את הטלפון של הרב רובין כדי שאשאל אותו ואולי גם להתנצל. |
|
הנה תגובה שלך שעונה לך על שתי הדברים.
קודם כל, כפי שניתן לראות, ביקשת כאן טלפון שלו כדי לברר. וגם רואים כאן בבירור שלאחר שנשאלת על סמך מה אתה קובע את זה ענית "אני יודע איך הדברים עובדים", ורק נשאר לך לשאול "האם עד כדי כך הידרדרנו"..
שאלתך אגב בתחילת האשכול היתה "האם אין לרבנים גבול"? זאת לא שאלה של "רק שאלתי".. תפסיק לזלזל באינטליגנציה שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2023 19:07 |
|
| |
אתה זה שפנית אלי באישי, אבל למה אתה מביא תגובה ערוכה? מניפולטור.
אתה לא ראוי לתגובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2023 00:01 |
|
| |
ביקשת כאן לעיני כולם בתחילת האשכול את הטלפון שלו, ולכן כתבתי לך בפרטי את מספר הטלפון שלו למה אתה מציג את זה כאילו פניתי אליך לפרטי מעצמי? פניתי אליך לפי בקשתך כאן בתגובה ראשונה שלך באשכול וברור שאתן לך אותו בפרטי, אלא מה? שאפרסם את המספר שלו לכולם?
ותגובה ערוכה? על מה אתה מדבר? השויתי עכשיו שוב ושוב את הציטוט שלי מהתגובה שלך, והיא כולה מובאת כאן מילה במילה, כל אחד יכול לראות, זה נמצא כאן באשכול בדף הקודם
ועל כולנה, אני לא מבין למה אתה מתווכח כאן על כל מיני פרטים כמו מי פנה למי ואיפה בפרטי, והאם תגובתך ערוכה הרי לא טיפלת בעיקר שבעיקרים, והיא עלילת השקר שלך על צדיק ורב חשוב, לא ביררת האם מה שטפלת עליו נכון, לא ביקשת את סליחתו. איך כל אחד כאן יכול לפגוע בכל מי שלבו חפץ מבלי לתת דין וחשבון על מעשיו? יש דין ויש דיין.
|
|
|
|
|