|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
בחתונת ויזניץ' הבדחן לועג ובז לראשי ישיבה ליטאים והרבי מקשיב ומהנהן בהתלהבות ואף מגיב
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2023 16:05 |
|
| |
בחתונת ויזניץ' הבדחן לועג ובז לראשי ישיבה ליטאים והרבי מקשיב ומהנהן בהתלהבות ואף מגיב
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2023 16:37 |
|
| |
נו, מה הבעיה בזה, זה הרמה של הויז'ניצער ציגייענערס.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2023 17:47 |
|
| |
מכמיר לב לראות את חריף ומקשה נרעש ונסער מהפגיעה כביכול בכבודם של ראשי הישיבות הליטאים.
בדחנות היא בדחנות, היא בדחנות. משובב נפש שהמוסד החברתי הזה שתור הזהב שלו היה עד השואה ממשיך להתקיים.
ואם כבר דנים בנושא אז אספר את מה ששמעתי פעם מבדחן מפורסם מלונדון: מדוע יש בפראקים של ראשי הישיבות שסע עמוק כל כך? הסיבה כדי שיוכלו להביט אחורה כשהם משתחווים במודים ולראות אם הציבור סיים כבר את השמונה עשרה...
וגם זה שמעתי מבדחן: כתוב במשנה בסוף פאה: מי שאינו לא חיגר, ולא סומא, ולא פיסח, ועושה עצמו כאחד מהם - אינו מת מן הזקנה עד שיהיה כאחד מהם.
נשאלת השאלה: ומה העונש של מי שעושה עצמו צדיק ואינו צדיק? מה, גם הוא לא ימות עד שיהיה צדיק? אלא שהעונש של האנשים האלה יהיה לעתיד לבוא. כשהנפטרים יקומו תחיית המתים, אזי קבריהם יישארו קברי צדיקים..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2023 18:01 |
|
| |
פעם היו הרבה בדיחות על אדמו"רים, רבים וטובים צחקו עליהם כהוגן, למספרי ולכותבי הבדיחות האלו קראו משכילים. איך נקראים אלו של ימינו.?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2023 18:33 |
|
| |
מה הרבי הגיב? אני לא הצלחתי לשמוע. יש כאן מישהו עם שמיעה טובה משלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2023 19:11 |
|
| |
חריף ומקשה, נדיר לראות אותך בלי מצב רוח אבל בטח עוד מעט תשמח את לבך עם איזה סיפור חרדי חדש ובירושלים תנוחמו
קצת מזכיר לי ימים בהם אסרו חסידים בכיפה בגלל שהם היו חסידים בסדר זה לא ממש דומה, אבל כמעט דומה..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2023 22:08 |
|
| |
כותרת ללא כותרת, ...??? !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2023 22:53 |
|
| |
האדמורות היום הפכה לבדיחה כל כך מצחיקה שכל מילה מיותרת ולכן אם ניתן לצחוק גם אם הדבר מכוער זה רק על הצד שכנגד...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2023 23:40 |
|
| |
משום מה אני נזכרת שבכנס אחר הבחירות בעיריית ב"ב נאם שם האדמו"ר מושא האשכול הבחורים הליטאים במקום-צעקו לו בוז וישבו שם גדולים וטובים מהציבור הליטאי איש מהם לא עצר את הביזיון והפגיעה בו...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2023 12:24 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | חריף ומקשה, נדיר לראות אותך בלי מצב רוח אבל בטח עוד מעט תשמח את לבך עם איזה סיפור חרדי חדש ובירושלים תנוחמו
קצת מזכיר לי ימים בהם אסרו חסידים בכיפה בגלל שהם היו חסידים בסדר זה לא ממש דומה, אבל כמעט דומה.. |
|
בניתם לעצמכם עולם מדומיין שבו כל חרדי פתוח שלא חושב בדיוק כמו החרדים השמרנים, הוא שונא חרדים וזולל אותם לתאבון.
לפי העקמימות שלכם הייתי אמור להיות באותו יום דווקא במצב רוח מרומם, כי כותרת האתר פה זעקה על חרדי שנדקר ע"י חרדי בקטטה בבני ברק ..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2023 15:43 |
|
| |
אם תצפה שוב בסירטון תראה שהרבי בכלל לא מסתכל לכיוונו של הבדחן וההינהונים נראה לכיוון מישהו מהקהל. ואם כבר ירדת לרמה הזו, מוזמן לבדוק את מי מחקים הפורים רב בהרבה מהישיבות הליטאיות כל שנה ואיזה קאפטן הם לובשים כמובן בנוכחות רבני הישיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2023 16:14 |
|
| |
בז ולועג לראשי ישיבות ?! תסלח לי ידידי פותח האשכול, אבל בגללך בזבזתי 2.20 דקות לצפות במין ערבוב של טמטום ומוזרות שהם לא לעג ולא בדחנות, אלא יהודי שנעבעך עושה צחוק מעצמו בפני קהל ועדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2023 16:31 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | חריף ומקשה, נדיר לראות אותך בלי מצב רוח אבל בטח עוד מעט תשמח את לבך עם איזה סיפור חרדי חדש ובירושלים תנוחמו
קצת מזכיר לי ימים בהם אסרו חסידים בכיפה בגלל שהם היו חסידים בסדר זה לא ממש דומה, אבל כמעט דומה..
בניתם לעצמכם עולם מדומיין שבו כל חרדי פתוח שלא חושב בדיוק כמו החרדים השמרנים, הוא שונא חרדים וזולל אותם לתאבון.
לפי העקמימות שלכם הייתי אמור להיות באותו יום דווקא במצב רוח מרומם, כי כותרת האתר פה זעקה על חרדי שנדקר ע"י חרדי בקטטה בבני ברק ..
|
|
נו באמת.. אתה לא יכול להשוות את "מצב הרוח המרומם" שלך כשאתה רוקד על הדם באשכולות "חרדי דקר" למצב הרוח הנפול והבכייני שלך באשכול הזה לא רגילים לראות אותך ככה להיות בצד הבוכה והמתלונן
חרדי פתוח.. פתוח לכיוון אחד.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|