font-family:"Times New Roman",serif;mso-ascii-font-family:NarkisBlock; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-hansi-font-family:Narkis" /> פורום: בחדרי חרדים - ווינט מצאו את ה"גנב" - משנת יוסף – בחדרי חרדים
בית פורומים בחדרי חרדים

ווינט מצאו את ה"גנב" - משנת יוסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/1/2026 13:55 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
יש כאן התעלמות מוחלטת ממה שכתבתי על מכירות שכונתיות מסוימות שהוא מפסיד מהם, ולא רק 'לא מרויח', אלא מפסיד.

אלו היו המילים המדויקות, שהשמטת כמובן, בחלק מהמכירות יש הפסדים רציניים, דברים יקרים שנלקחים, ואלו בנוסף למחירים הזולים שלא מותירים הרבה רווח במכירות השכונתיות אחרות, כמו מוצרי חלב בשני שליש מחיר, בנוסף להוצאות הגדולות אחרי שמשלמים לכל מארגני המכירות בשכונות, והשינוע, המאזן יוצא ללא רווח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 14:24 לינק ישיר 

אתה יכול לענות למה אתה משקר? אתה  יכול להתחייס עניינית לשקר שנתפסת פה?, וזה לא פעם ראשונה שלך.

אני ניק חסוי, ואתה גלוי, נכון? כולם יודעים מי אתה ומה אתה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 16:36 לינק ישיר 

למרות הירידות האישיות המגעילות שעשית פה, קיבלת תשובה מדויקת לקושייתך
תקרא שוב את התגובה האחרונה עם הסימון באדום.
ואל תתחכם, הבנת היטב, אתה ניק מזדמן ולא קבוע פה, אתה מחזיק את הניק הזה כדי לתקוף.
חבל שאני מנהל בכלל דו שיח עם אדם מוג לב שמסתתר מאחורי ניק לא פעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 18:39 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
צריך להבין כי משנת יוסף אינה גמ"ח אלא ביזנס לכל דבר ועניין, והם עושים קופה על חשבון המרחב הציבורי, אם זה מקלטים ואם זה מגרשי חנייה. והלקוחות מתבזים ונדחפים וכאילו מדובר בחלוקה של קמחא דפסחא.

לא עושים שום קופה, הם עובדים ל ל א מ ט ר ת ר ו ו ח, כשמעט הכספים שכן נכנס לא מכסה את ההוצאות שיש בהעמדת המוכרים והסדרנים ב400 מוקדים בארץ.
עד כדי כך הם פני הדברים, שיש להם סימון "אדום" על חלק מהמכירות השכונתיות, כי הם מפסידים עליהם.
כי יש באותה שכונה אנשים שלוקחים ולא משלמים, אם מטעות ואם מזדון.
תשאל כל מנהל צרכניה / סופר, האם יש סיכוי להרויח אפילו 10 אגורות על מוצר, במחירים שהם נותנים אחרי ניכוי הוצאות שינוע וסידור.

זה מה שכתבת ועל זה עניתי לך, וכל ההודעות שאתה ממשיך להצפיף אחר כך זה בובקעס עם מי מלח, וזה לא רלוונטי כי זה ניסיון להרחיק ולדחוק את ההודעה המרשיעה בה נתפסת מחרטט דברי הבל וגם בשקרים.

וכן אני כותב מתי שבא לי ולא מתי שבא לך, פארשטייסט יא ניק עלום נטול בינה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 19:58 לינק ישיר 

אני מעדיף לא לענות למי שפונה אלי בשפת ביוב.
הצבת כאן מראה מול עצמך, מויכוח עניני לחלוטין, תראה לאיזה שפה הגעת, תראה איך אתה נראה.
לא שמישהו פגע בך או מה, כתבתי משהו על משנת יוסף, לא נראה לך? היית יכול לכתוב את דעתך.
בשביל מה צריך "אתה נוכל צריך להתרחק ממך כמטחווי קשת"?
נניח וטעיתי בחישובים שלי, השפה שלך מעידה אך ורק עליך, גם אילו הייתי טועה בחשבונות שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 21:44 לינק ישיר 

המחירים שלהם לא נמוכים, אושר עד זול מהם,

קשה לי להאמין שעלות הסדרנים, עולה כמו שכירות והמשכורות של עובדי החנות,

אגב, פורסם על עסקת המקרקעין שעשתה רשת אושר עד בגבעת שאול,

ובו התברר רשת 'אושר עד' שילמה מידי חודש מיליון ש"ח שכירות על הסניף בגבעת שאול.

'משנת יוסף' לא משלמת שכירות, ולא משלמת משכורות לעובדים,

ומכיוון שהמחירים שלה גבוהים מרשתות 'רמי לוי', ו'אושר עד'

אני חושש שהיא עושה עסק בצורה לא הוגנת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/1/2026 23:45 לינק ישיר 

מחיפוש די קצר העליתי את ההבדלים האלו
המחירים הקבועים של משנת יוסף הם:
חלב 2 ליטר בקרטון 11.90 ברמי לוי וגם באושר עד בכל הסניפים 14.40
קוטג' טרה 4.90 ברמי לוי 5.90
מאגדת מעדן קרלו 12.5 ברמי לוי 15.5
על מחירי פירות וירקות אין צורך להביא, משנת יוסף הכי זול שניתן להשיג, והמחירים שלהם קבועים בלי מבצעים
בצל 2.90 קישואים 4 (לק"ג) תפוחים פינק ליידי 8
לא הלכתי לבדוק כמו רוכל את כל המוצרים אחד לאחד, אבל הבדיקות היחידות שהעליתי הביאו מיד את המחירים האלו.
רמי לוי ואושר עד מביאים מידי פעם מבצעים מיוחדים, אבל אני בדקתי כאן מחירים נוכחיים מעודכנים של היום.

אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הנתונים שלך, ובפרט על כך שהמוכרים בשכונות עובדים בחינם ולא מקבלים משכורות, אני יודע בבירור שהם מקבלים כסף מלא לפי שעות עבודה!

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/01/2026 23:46:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 06:14 לינק ישיר 

אז ככה

משנת יוסף מצליחה להוריד את המחיר רק אבל רק בחלב, בשאר המוצרים ה"חלביים" אושר עד יותר זולים ומעניין למה ברחת במאגדת קרלו לרמי לוי כשבאושר עד זה 9.90

בפירות וירקות אושר עד זולים מאד ולא פחות ממשנת יוסף, פלוס היכולת לבחור את המוצר ולא לקבל חתול בשק כמו במשנת

נכון שהעובדים בשכונות מקבלים כסף מלא אבל זה על עבודה של 4 שעות פעם בשבוע, אז כמה כבר ההוצאה?

יש סניפים שמפסידים? זאת תמימות לחשוב כך, הם לא ארגון צדקה, מה שכן יתכן זה שבכל רשת יש סניפים ריוחיים פחות שמחזיקים אותם רק בשביל שרשת מתחרה לא תפתח במקום, אבל אם מפסידים אז לא מחזיקים כזה סניף, אדרבה נותנים למתחרה ליפול שם.
בענין הגניבות והבלאי, אז כאן צריך לזכור שאתה משלם מראש וממילא כדאי גם לחשבן כמה שוכחים לקחת כל שבוע חלק מהמוצרים, וכמה כשרואים שחסר מוצר אין להם זמן לעדכן ולקבל החזר
בקיצור משנת יוסף עושים עלינו קופה גדולה מאד וכל הכבוד להם שירוויחו כמה שיותר, אבל נא לא להציג אותם כבעלי חסד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 12:41 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אני לא מבין 

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/01/2026 23:46:17

זה מסביר ה כ ל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 13:33 לינק ישיר 

פיקה_ציק כתב:

אני לא מבין 
זה מסביר ה כ ל .

מיצינו
אתה כבר יכול להחזיר חזרה לבוידעם את הניק המשני.
להתראות עוד שנה כשיהיה לך עוד מישהו להכות בסתר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 13:43 לינק ישיר 

חיזוקתשובה כתב:
אז ככה

משנת יוסף מצליחה להוריד את המחיר רק אבל רק בחלב, בשאר המוצרים ה"חלביים" אושר עד יותר זולים ומעניין למה ברחת במאגדת קרלו לרמי לוי כשבאושר עד זה 9.90

בפירות וירקות אושר עד זולים מאד ולא פחות ממשנת יוסף, פלוס היכולת לבחור את המוצר ולא לקבל חתול בשק כמו במשנת

נכון שהעובדים בשכונות מקבלים כסף מלא אבל זה על עבודה של 4 שעות פעם בשבוע, אז כמה כבר ההוצאה?

יש סניפים שמפסידים? זאת תמימות לחשוב כך, הם לא ארגון צדקה, מה שכן יתכן זה שבכל רשת יש סניפים ריוחיים פחות שמחזיקים אותם רק בשביל שרשת מתחרה לא תפתח במקום, אבל אם מפסידים אז לא מחזיקים כזה סניף, אדרבה נותנים למתחרה ליפול שם.
בענין הגניבות והבלאי, אז כאן צריך לזכור שאתה משלם מראש וממילא כדאי גם לחשבן כמה שוכחים לקחת כל שבוע חלק מהמוצרים, וכמה כשרואים שחסר מוצר אין להם זמן לעדכן ולקבל החזר
בקיצור משנת יוסף עושים עלינו קופה גדולה מאד וכל הכבוד להם שירוויחו כמה שיותר, אבל נא לא להציג אותם כבעלי חסד

חבל שאתה מוציא שם רע כפשוטו, כותב דברים לא נכונים, הוצאת דיבה ממש
עוד לא קרה מקרה אפילו פעם אחת שהיה חסר מוצר, והם לא הורידו אותו בחזרה מחיוב האשראי!
אני קונה ותיק שם, וכל מילה שכתבת כאן שקר.
אנשים נורמלים גם לא שוכחים מוצרים, כל אדם שפוי, לפני שיוצא מאיזור המכירה עובר על רשימת המוצרים ובודק מה הוא לא לקח.
יש גם אופציה לקבל זיכוי בדרך מאוד קלה, על כל מוצר שנשכח ולא נלקח.
בקשר למכירות בהם יש להם הפסד, אתה כותב כאן בלשון "כן סביר לא סביר", ואני כותב מידיעה, יש מכירות שהם נקראים אצלם "אדומות" שהם באופן קבוע מפסידות.

בקשר למחירי החלבי, כל הכבוד שהצלחת למצוא דבר אחד בו אושר עד זולים יותר, האם זה קבוע לא יודע, אני רק יכול לומר לך שגם במשנת יוסף מידי פעם הקרלו ב9.90, דיברתי בעיקר על המחירים הקבועים, וגם ציינתי שלא הלכתי לבדוק את הכל, אלא השויתי מחירים באתר של פרייסז, שם ראיתי על המוצרים האלו והבאתי אותם.
www.pricez.co.il/

אגב, משום מה לא מופיע שם שקרלו נמכר באושר עד במחיר שציינת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 15:20 לינק ישיר 

שיהיה לך המשך פרנסה בשפע ממשנת יוסף,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 20:11 לינק ישיר 

ושוב אתה מקשקש, בלינק פרייזס שאתה עצמך הבאת מופיע קרלו באושר עד במחיר של 8 שח, ויהי לפלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 20:23 לינק ישיר 

מה קרה? נגמרו לך מילים מטונפות?
ויהי לפלא.
יש הרבה סוגי קרלו, הסוג הנמכר במשנת יוסף, לא מופיע באושר עד
ויהי לפלא!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ווינט מצאו את ה"גנב" - משנת יוסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.