בית פורומים בחדרי חרדים

זהו! גם ה0מול הבין שצריך להיפרד מדינתyes-רע-hell, וארץ יהודה וישראל. כנסו להשפיע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2023 20:33 לינק ישיר 
זהו! גם ה0מול הבין שצריך להיפרד מדינתyes-רע-hell, וארץ יהודה וישראל. כנסו להשפיע

‏ *תהיה ברית הגנה בין המדינות?* "צריך לייצר משהו כמו נאט"ו, בשתי המדינות יגורו אנשים שהרבה פעמים הם קרובי משפחה ומכרים. יהודה יכולה להחליט שיש לה מדיניות מסוימת ביהודה ושומרון, וישראל לא מחויבת אליה. אבל אם מצרים איכשהו תוקפת את יהודה, ישראל כמובן באה לעזרתה. אם סוריה תוקפת את ישראל, יהודה באה לעזרתה". עמית מודע לכך שיכול שליהודה תהיה בעיה שהקהילה הבינלאומית לא תכיר בה, בגלל ששטחי יהודה ושומרון אינם מוכרים גם היום על ידי הקהילה הבינלאומית. "למדינת יהודה תהיה בעיה. יהיה לה שטח שבו יש סוגיה משפטית בינלאומית שצריכים לפתור, שיפתרו את זה מול הפלסטינים. אני מנתק את עצמי מהבעיה הזאת, אבל אין לנו את כל התשובות לכל השאלות". כרגע תנועת ההיפרדות מונה 25 אנשים, ויש אנשים רבים שצפויים להצטרף, לדברי עמית. "אנחנו בתהליך בנייה של ארגון שהוקם לפני זמן קצר. התנועה הרבה יותר גדולה מבן אדם אחד. אני לא רואה בעצמי משיח או קדוש, בסוף אני בן אדם שהיה לו רעיון בתזמון טוב וזה תפס. מיקרוסופט יותר גדולה מביל גייטס, מדינת ישראל יותר גדולה מבן גוריון או הרצל. לא אהיה המוביל היחיד", הוא מסכם. מקור: www.mako.co.il/nexter-news/Article-a02c2fe154d8981026.htm עוד מקור www.maariv.co.il/news/politics/Article-1025201

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2023 04:18 לינק ישיר 

הלוואי והשמאל היה מבין משהו חוץ מקבלו דעתי ותחשבו כמוני ומחשבות התנשאות וגאווה סרוחה זוהי מהותו של השמאל אני ואפסי עוד, אני מחזיק את כולכם בכסף ובצבא ובכל הענינים אני הקמתי ת'מדינה לא אתן כלום מעצמי אם לא תתרמו גם כן. כל הגמחי''ם והתמיכה שהציבור מקבל מאיתנו בהתנדבות לא שוה לי כל זמן שאני רואה את מרדכי היהודי יושב גם בשער המלך ודורש משהו לעצמו, למרות שכל זכות קיומי כאן בארץ הוא בגלל התורה שהיא הקושאן שלנו על הזכות כאן, כי אני השמאל והכל שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2023 20:51 לינק ישיר 

המה כרעו ונפלו, ואנחנו קמנו ונתעודד, עדת שונאי ישראל, מתוסכלים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זהו! גם ה0מול הבין שצריך להיפרד מדינתyes-רע-hell, וארץ יהודה וישראל. כנסו להשפיע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext