זהו! גם ה0מול הבין שצריך להיפרד מדינתyes-רע-hell, וארץ יהודה וישראל. כנסו להשפיע
*תהיה ברית הגנה בין המדינות?*
"צריך לייצר משהו כמו נאט"ו, בשתי המדינות יגורו אנשים שהרבה פעמים הם קרובי משפחה ומכרים. יהודה יכולה להחליט שיש לה מדיניות מסוימת ביהודה ושומרון, וישראל לא מחויבת אליה. אבל אם מצרים איכשהו תוקפת את יהודה, ישראל כמובן באה לעזרתה. אם סוריה תוקפת את ישראל, יהודה באה לעזרתה".
עמית מודע לכך שיכול שליהודה תהיה בעיה שהקהילה הבינלאומית לא תכיר בה, בגלל ששטחי יהודה ושומרון אינם מוכרים גם היום על ידי הקהילה הבינלאומית. "למדינת יהודה תהיה בעיה. יהיה לה שטח שבו יש סוגיה משפטית בינלאומית שצריכים לפתור, שיפתרו את זה מול הפלסטינים. אני מנתק את עצמי מהבעיה הזאת, אבל אין לנו את כל התשובות לכל השאלות".
כרגע תנועת ההיפרדות מונה 25 אנשים, ויש אנשים רבים שצפויים להצטרף, לדברי עמית. "אנחנו בתהליך בנייה של ארגון שהוקם לפני זמן קצר. התנועה הרבה יותר גדולה מבן אדם אחד. אני לא רואה בעצמי משיח או קדוש, בסוף אני בן אדם שהיה לו רעיון בתזמון טוב וזה תפס. מיקרוסופט יותר גדולה מביל גייטס, מדינת ישראל יותר גדולה מבן גוריון או הרצל. לא אהיה המוביל היחיד", הוא מסכם.
מקור:
www.mako.co.il/nexter-news/Article-a02c2fe154d8981026.htm
עוד מקור
www.maariv.co.il/news/politics/Article-1025201
 |
|
|