בית פורומים בחדרי חרדים

ר' מיילך, מה זה הקרקס הזה?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/9/2023 07:34 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אם אני לא טועה דודו הרבי מלעלוב ר' אלתר גם רקד עם אבוקות בידיו.
ר' אלתר היה אביו. ודודו ר' שמעון נ"נ אכן היה רוקד עם לפידים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2023 08:48 לינק ישיר 

רבי שמעון גלאי גם רוקד עם לפידים. היו תמונות בסוכות. כמדומני שהחפץ חיים והחזון איש לא רקדו כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2023 09:50 לינק ישיר 

ירושלמי.

נא לא להתבלבל בין התלהבות שיש בטישים של אדמו"רים ובשמחות לבין מה שקורה במופעים של ר' מיילך
המתודלקים בפעלולים ודומים למסיבות טראנס ולחתונות מסויימות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2023 10:11 לינק ישיר 

אני הייתי אצלו רק פעם וחצי, חזרתי הביתה בהרגשה מרוממת, לא התחברתי עד כדי להיות חסיד שלו, אבל ניכר היה שהוא אומן בלהרים ולנער אבק מעל הנשמה. ואם זה 'בדיוק כמו טראנס' אז מה? יש בעיה בטראנס? באקסטזה? כל עוד זאת חוויה רוחנית מעצימה, מה הבעיה? אילו היה מסוג הרבי'ס שמנסה לשנות אנשים לדרך חיים שהוא יכתיב, כנראה שזה מסוכן, אבל הוא לא כזה, ניכר שהוא עושה את שלו בלהעצים את הרגע מתוך כוונות כנות, ומה רע?

אמנם 'השלטון משחית' ולפעמים רבי'ס שמתחילים עם כוונות טובות נסחפים והופכים לכתות וכו', אבל הוא כבר כמה שנים בעניין, ובינתיים הכל מתנהל כל כך יפה.

נ.ב. קצת נסחפתי עם המילים בהודעה הקודמת, פשוט פגעת באדם שאני מעריך וזה הרגיז. אני מעריך אותו כי הוא כמעט היחיד שמדבר בשפת החסידות המקורית, כלומר בשבח עבודתו של האדם הפשוט, בשבח מצוות שבין אדם לחבירו. בעיניי - אין חשוב מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2023 13:59 לינק ישיר 

כל עבודת ה' בדביקות, אפשר לראות אותה (בעינים טמאות) כטראנס.
בינתים גרשום לא השמיע את קולו נגד חתונות הטראנס, וכבר כתבתי שלכל אחד יש את הדברים שמפריעים לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2023 15:58 לינק ישיר 
קלעפער

asher177 כתב:
אם אני לא טועה דודו הרבי מלעלוב ר' אלתר גם רקד עם אבוקות בידיו. ר' אלתר היה אביו. ודודו ר' שמעון נ"נ אכן היה רוקד עם לפידים.

טל"ח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2023 23:57 לינק ישיר 

הלפידים היו רק בשמחת בית השואבה, וזה ע''פ המבואר בגמ' סוכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2023 12:13 לינק ישיר 

אשכול שלם ואף אחד לא טרח לתת קישור לסרטון. אז הנה בבקשה: https://t.me/merkaz/171952

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ר' מיילך, מה זה הקרקס הזה?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext