האם:דגל ירוצו בנפרד מאגודה בב"ב? האם זייברט יישאר הנציג של אגודה? במידה וכן האם דגל יתמכו בו? מי יהיה ראש העיר הבא של ב"ב לדעתכם? ומי באלעד? האם מה שעשה אריה דרעי כתגובה לדיל דגל שלו"א הוא הגיוני וסביר, או מוגזם ופראי.
נשלח ב-21/9/2023 22:18
avishai323 כתב:
למעשה אחרי הפרת ההסכם, דגל ואגודה חברו יחד להשאיר את שס בלי כלום בכל הארץ
הגיוני למדי שדרעי ינסה את מזלו בכל עיר אפשרית. אולי אחד יצליח. אולי גם יותר מאחד.
ה
מה הוא עשה?
נשלח ב-21/9/2023 15:50
למעשה אחרי הפרת ההסכם, דגל ואגודה חברו יחד להשאיר את שס בלי כלום בכל הארץ
הגיוני למדי שדרעי ינסה את מזלו בכל עיר אפשרית. אולי אחד יצליח. אולי גם יותר מאחד.
ה
נשלח ב-21/9/2023 15:47
פלדלפי כתב:
איזה חיבורים הוא היה יכול לעשות??? לא לחבר את כל הארף למלחמה אחת..
בכל עיר לנתח את המצב ובמקום אחד לסגור דיל עם החסידים ובשני עם ליטאים לדוג' אם בביתר הוא היה סוגר עם הליטאים הם היו לוקחים
לא הבנתי
אתה אומר שדרעי היה יכול לתת את ביתר לליטאים מתנה בתמורה להפרת ההסכם באלעד???
יש לך אולי עוד רעיונות?
נשלח ב-21/9/2023 14:37
הוא פועל אמוציונלית ספק אם הוא מסוגל ליצור יותר גוש עם אשכנזים עם דגל בטח לא
נשלח ב-21/9/2023 13:57
פלדלפי
avishai323 כתב:
איזה חיבורים הוא היה יכול לעשות???
לא לחבר את כל הארף למלחמה אחת..
בכל עיר לנתח את המצב ובמקום אחד לסגור דיל עם החסידים ובשני עם ליטאים לדוג' אם בביתר הוא היה סוגר עם הליטאים הם היו לוקחים
נשלח ב-21/9/2023 12:35
avishai323 כתב:
מה דרעי עשה בתגובה להפרת ההסכם?
שום דבר.
נשלח ב-21/9/2023 12:27
איזה חיבורים הוא היה יכול לעשות???
נשלח ב-21/9/2023 08:40
הימור שלי - אריה דרעי הולך להפסיד את כל הקופה ! דפקו אותו באלעד בצורה מאוד לא יפה ובמקום לחשוב עם הראש ולעשות חיבורים במקומות אחרים הוא חזר להיות אריה דרעי הישן שחושב מהבטן והולך למלחמה עם כולם
אולי ב"ב יש הרבה מתוסכלים שלמרות מה שיגידו הרבנים לא יהיו מסוגלים להצביע למי שדופק אותם ולכן יש סיכוי קטן לבוסו
אלעד - ראש עיר מכהן שידע את מי לרפד.. ש"ס נגד החסידים והליטאים ביחד... לא נראה כמו סיכוי גדול
בית שמש - אבוטבול נתפס בציבור כגננת... וש"ס לבד לא תצליח נגד החסידים והליטאים מה שכנראה יגרור סיבוב שני בין גרינברג לבלוך וש"ס תסגור עם בלוך ותקבל תפקידים בכירים
ביתר לא צריך אפי' להסביר ואת רכסים אני לא מכיר
נשלח ב-21/9/2023 07:48
מה דרעי עשה בתגובה להפרת ההסכם?
נשלח ב-21/9/2023 07:47
חושב שבוסו ראש העיר הבא
נשלח ב-21/9/2023 06:14
1. למועצה כן לראשות לא 2. כן 3. כן 4. זייברט (לצערי) 5. בוטבול 6. יש לי תחושה שהכבוד קצת מתגבר כאן על האינטרסים