בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

דרמה: נציג המגזר הדתי לאומי סגר עם יהודה בוטבול לראשות העיר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2023 12:04 לינק ישיר 
דרמה: נציג המגזר הדתי לאומי סגר עם יהודה בוטבול לראשות העיר

עו"ד ניב בדלוב יו״ר מפלגת ׳הבית שלנו׳ באלעד - ״אלעד צריכה לצאת לדרך חדשה, לדרך נקיה ובטוחה. סיעת הבית שלנו באלעד הנציגה היחידה של הציבור הדת״ל תתמוך במועמדתו של יהודה בוטבול לראשות העיר. יהודה הציע שותפות אמיתית. יניב בדלוב מסיים את מכתבו - ״חברים, יתכן שהימים הקרובים לא יהיו קלים עבורי ועבור הציבור שלנו. לצערי היו מי שאמרו לי שאשלם מחיר כבד אם אתמוך במועמדות של יהודה בוטבול. לא נירתע. נפעל יחד לחיזוק העיר ושגשוגה״.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2023 12:52 לינק ישיר 

ראש העיר אלעד ישראל פרוש מבהיר "ההודעות על דילים ארציים לא משנות את עמדתי. אני מתחייב שהקהילה הדתית לאומית תמשיך להיות שותפה מלאה בניהול העיר לאחר שאקבל בעז"ה את אמון הציבור. כפי שנהגתי עד עכשיו יד ביד עם שי נתן ונציגי הקהילה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2023 12:57 לינק ישיר 

מנחם קולדצקי @nbjovsr88 בסביבת פרוש לא מתרגשים מתמיכת הציונות הדתית בבוטבול וטוענים כי בניגוד לציבור החרדי שמצביע בקול רבותיהם, בציבור הדתי מצביעים למי שדאג למענם ולמען פיתוח העיר אלעד. 11:58 לפנה״צ · 22 בספט׳ 2023

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2023 14:43 לינק ישיר 

תושבים יקרים, שותפים לדרך לחיזוקה של אלעד! בימים האחרונים עמדתי בפני הכרעה משמעותית לעתידה של העיר. באופן טבעי קיבלתי פניות רבות הן מצדו של ראש העיר והן מצידו של יהודה בוטבול לקבל את תמיכתי בבחירות הקרובות. הבנתי שהקולות שלנו יכריעו את ההתמודדות ושיש לנו הזדמנות חד פעמית להשתמש בכוח שלנו לטובת חיזוק העיר, חזותה, בטחונה ועתידה. בימים האחרונים עזבתי את כל עיסוקיי לטובת ההכרעה הכבדה הזאת מתוך ידיעה ברורה שאיני מייצג רק את עצמי אלא אלפי תושבים שרוצים להרגיש בבית באלעד כשווים בין שווים, תושבים שרוצים כתובת ומענה. על ההתלבטות דנתי עם רבנים, חברים, שותפים מהעיר ושליחי הציבור בהנהגה הארצית. יש לי הערכה רבה כלפי ראש העיר ישראל פרוש על פועלו לטובת העיר אך לצערי אלעד בשנים האחרונות הרחיקה תושבים ממספר סיבות: חזות העיר והשפפים שזקוקים לניקיון יסודי, חיסול ריאות ירוקות (יער קולה והגינה הקהליתית בניסים גאון), בניה לא מבוקרת שמעמיסה על התשתיות והפקרה של בטחון התושבים בדמות שב״חים שמסתובבים ברחובות, סכנה שעליה התרעתי עוד בקדנציה הקודמת. אלעד צריכה לצאת לדרך חדשה, לדרך נקיה ובטוחה. *לכן, סיעת הבית שלנו באלעד תתמוך במועמדתו של יהודה בוטבול לראשות העיר* יהודה הציע לי שותפות אמיתית לא רק בתפקידים ובכיבודים אלא בדרך ובמהות. השותפות המקומית באלעד תקבל חיזוק משמעותי מהשותפות בין הציונות הדתית ועוצמה יהודית אותן אני מייצג, למפלגת ש"ס - ברמה הארצית. בימים האחרונים ישבנו יהודה ואני גם עם ידידי היקר שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ וגם עם יו״ר ש״ס הרב אריה דרעי. כשראיתי את השותפות ביניהם הבנתי את ההזדמנות לעיר אלעד. רק בשותפות הזו העוצמה האדירה של משרדי האוצר והפנים יעמדו לרשות העיר באופן מלא, בשורה ענקית לתושבי אלעד. חברים, יתכן שהימים הקרובים לא יהיו קלים עבורי. לצערי היו מי שאמרו לי שאשלם מחיר כבד אם אתמוך במועמדות של יהודה בוטבול. ערב יום הכיפורים אני עומד בפניכם בתחושת אחריות ושליחות. לא ארתע. אפעל לחיזוק העיר ושגשוגה כמו שעשיתי בשנים האחרונות. שלכם, יניב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2023 14:51 לינק ישיר 

איתי גדסי @itayg1 לפי מקורות זרים, יו"ר שס אריה דרעי ויתר על הרוטציה מול סמוטריץ' במשרד האוצר בתמורה לתמיכת הציונות הדתית במועמד שס באלעד הרב יהודה בוטבול 12:40 אחה״צ · 22 בספט׳ 2023

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2023 14:51 לינק ישיר 

אבי רבינא Avi Ravina @AviRabina זו באמת תפנית משמעותית! יהודה בוטבול קיבל בבחירות האחרונות 9,800 קולות. הציונות הדתית קיבלה 2200 קולות. זה עוד לפני כל ההדלפות מהחסידים והליטאים, התמונה באלעד ברורה - חיבור דרעי וסמוטריץ' עשוי להביא שקט ואחדות לאלעד. את הציר של המו"מ הובילו השר חיים ביטון ועומר רחמים יועצו של סמוטריץ'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2023 00:36 לינק ישיר 

*התייחסות קצרה של עו"ד בדלוב לגבי שמועות וספינים: אנחנו לא חלק משום דיל ארצי!* ההסכם אותו אפרסם בקרוב ותוכנית העבודה שבניתי ל5 שנים הקרובות אותם אישר יהודה בוטובול חייבה את אישור הנהלת ש״ס. ביקשתי מיוזמתי את הגב והתמיכה של המפלגות שלנו הציונות הדתית ועוצמה יהודית באופן כזה שחלילה לא תהיה סטייה מתוכנית העבודה לעניות דעתי שילוב של שני המשרדים האוצר והפנים יחייב את 2 הצדדים לעמוד בסיכומים. זו כל התורה על רגל אחת! בקרוב אערוך כנס לקהילה ואציג את הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2023 00:36 לינק ישיר 

*דרמה: עוד מפלגה תומכת במועמד ש״ס - האם נחתם הגולל?* בהודעה דרמטית שהוציא כעת יצחק חלה יו״ר רשימת ״תושבים שווים״, הוא מודיע על תמיכתו במועמד ש״ס הרב יהודה בוטבול, בהודעה מציג חלה הסכם שנחתם עם ש״ס בו מפורטים שלל סמכויות ותפקידים שתקבל רשימתו לאחר הבחירות. בהודעתו של חלה נכתב: ״אלעד זקוקה לניהול הגון, אחראי ומקצועי, אלעד זקוקה ליציבות, אלעד זקוקה לראש עיר הגון ואכפתי שיודע לעבוד בעבודת צוות ובשותפות. אני מאמין ברב יהודה כשותף לדרך ולשליחות״. חלה שהחל את דרכו כפעיל חברתי השקיע בשנים האחרונות רבות בפרויקטים ובפעילות למען התושבים, בקורסים, בהכשרות מקצועיות ובפעילות לנוער במסגרת מרכזי צעירים שהקים בעיר. נראה שתמיכתו של חלה במועמד ש״ס היא חיזוק נוסף ומשמעותי במסגרת המלחמה על כל קול שתתקיים במערכת הבחירות בעיר. *לכל עדכוני אלעד ניוז* https://chat.whatsapp.com/GrEeMbF24PgEkC1IEjqM42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2023 01:02 לינק ישיר 

*ישראל כהן על הבחירות באלעד:* ‏המהלכים האחרונים של יהודה בוטבול באלעד - 2200 קול של הציונות הדתית ועוד 1000 קולות של חלה, כשבשעה הקרובה: כל מנהיגי ופוסקי עדת תימן על במה אחת באלעד לאירוע סליחות מרכזי של בוטבול. תמונת מצב ברורה ומדויקת להלך הרוח באלעד. *מונציפאלי▪ᥧ להצטרפות: https://chat.whatsapp.com/GMtQEhxiaBA1RexnR1lm5m*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2023 01:02 לינק ישיר 

*איתי גדסי על תמיכת חלה בבוטבול:* לפני 5 שנים חלה הביא יצחק חלה 612 קולות, מאז מפלגתו התחזקה מאוד והוא צפוי להביא מעל 1000 קול. *מונציפאלי▪ᥧ להצטרפות: https://chat.whatsapp.com/GMtQEhxiaBA1RexnR1lm5m*

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > דרמה: נציג המגזר הדתי לאומי סגר עם יהודה בוטבול לראשות העיר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext